anteks Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 W piwodziej.pl mogę kupic po 3.30 (przesyłka 0 zł), w browamatorze 3.40 (plus przesyłka); uwzgledniając zniżki. Które to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Bohemian Pils płaciłem 84,55 za worek Castle pszeniczny 78,20 za worek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Tytułem informacji... Firma nie zamierza wracać do sprzedaży słodu. Poza tym mielonym z Milbo, który już taki przychodzi z Włoch. Właściciel był mocno zbulwersowany ocenami piwowarów w necie po zakupach w jego sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 nie no nie ma co się dziwić skoro worek świeżo z młyna prawie że sam chodził od mklików, ale nie wiem czy to była wina długiego złego przechowywania w młynie, czy po prostu taka partia ze słodowni przyszła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 a ja jak dobrze pamiętam to kupowali tu na forum ludzie ten słód paletami dobrze pamiętam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magneto Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Kupiłem swego czasu worek tego słodu ale robactwa żadnego w nim nie miałem, piwa wyszły na nim normalne. Być może miałem szczęście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Też kilka worków kupiłem i robactwa nie miałem, jedynie przeszkadzało mi większe zapylenie słodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Fakt - trochę się ten słód "pylił", ale robaków żadnych nigdy w nim nie widziałem. a ja jak dobrze pamiętam to kupowali tu na forum ludzie ten słód paletami Dobrze pamiętasz: chyba 800kg przyjechało do Warszawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 hehe poszła negatywna reklama na forum a ludzie i tak kupowali... szkoda człowieka ... sam brałem kilkaset kilo i nie był tragiczny ... odnośnie tematu to kilka tygodni temu odkupiłem worek tego słodu od kolegi. Nie ma robaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Za czasów jak prowadziłem HB to naśrutowałem się usługowo tego słodu bardzo dużo - z kilka ton myślę było. Pylił, zdarzały się kamyczki ale nigdy nie było żadnych robaków itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Z tego co ja pamiętam to był słód Optimy, dalej do kupienia z tym że w samejże słodowni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 z kamykami i paprochami to prawda ale z tą cenę ... Bogutyn mam pod nosem a słodowni u nas barak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 (edytowane) Swego czasu nabyłem pół tony słodu, a za przesyłkę kurierem zapłaciłem 40 zł Stare dobre czasy Edytowane 4 Lipca 2013 przez bronek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Od tony wysyłka była free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 O ile dobrze pamiętam to powyżej 1k zł wysyłka free Pamiętam że "szef" musiał negocjować z bodajże UPS aby takową dostawę przepchnąć. btw gdy kurier się zjawił to zapytał czy tu warzą piwo Maćkowe? : Bo kod pocztowy ten sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Tak masz rację, chociaż wysyłki były chyba PKSem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi