Kwiatek75 Opublikowano 2 Maja Udostępnij Opublikowano 2 Maja Witam forumowiczów! Niestety stało się najgorsze co mogło zbiła mi się pokrywka szklana i w związku z tym mam pytanie czy da się kupić jakiś zamiennik. Czy jest jakaś firma produkująca akcesoria do swoich kotłów które by pasowały. Czy ktoś mógłby wskazać jakieś inne rozwiązanie. Za wszelką pomoc z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotohobby Opublikowano 2 Maja Udostępnij Opublikowano 2 Maja Moźe dopasujesz: https://tadar.pl/pokrywka-szklana-tadar-22-cm-5900672755404 https://allegro.pl/listing?string=pokrywa szklana garnka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek75 Opublikowano 2 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja Problem polega na tym miejscu na kranik i tutaj myślałem ze może ten model by pasował https://horecaparts.pl/kotly-gazowe-elektryczne/pokrywka-szklana-kociol-warzelny-do-piwa-hendi-289952?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw88yxBhBWEiwA7cm6pRDqZgsWM9BmkIjjmM3wMFpf0LbQnhr3t_SoN7MyoJImEUCjysutvRoCWiUQAvD_BwE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 2 Maja Udostępnij Opublikowano 2 Maja Dobierz po prostu po średnicy, nie musi też być szklana przecież. Kwiatek75 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotohobby Opublikowano 2 Maja Udostępnij Opublikowano 2 Maja 26 minut temu, Kwiatek75 napisał(a): Problem polega na tym miejscu na kranik i tutaj myślałem ze może ten model by pasował https://horecaparts.pl/kotly-gazowe-elektryczne/pokrywka-szklana-kociol-warzelny-do-piwa-hendi-289952?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw88yxBhBWEiwA7cm6pRDqZgsWM9BmkIjjmM3wMFpf0LbQnhr3t_SoN7MyoJImEUCjysutvRoCWiUQAvD_BwE Każdy ma otwór, można rozwiercić przecież, jeśli średnica za mała. A czy ten będzie pasował ? No jeślii średnica się zgadza, to będzie pasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek75 Opublikowano 2 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja Właśnie chciałbym uniknąć rozwiercania czegokolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muchor Opublikowano 2 Maja Udostępnij Opublikowano 2 Maja Właśnie chciałbym uniknąć rozwiercania czegokolwiek.Ja kupiłem Klarstein bez pokrywki, bo komuś się zbiła i tanio puścił. A pokrywkę kupiłem metalową na allegro i w warsztacie ślusarskim mi wywiercili dziurkę. Nie udało mi się znaleźć szklanej pokrywki, która by pasowała.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Kwiatek75 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja Kiedyś szukałem ale dałem sobie spokój, przykrywam plastikowym deklem od fermentora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek75 Opublikowano 3 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja Chyba się skuszę na metal + nawiercenie. Muchor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sibart Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja Kiedyś kupiłem w za 100 z zerową przesyłką bo dokupiłem worek słodu w Marxamie, czy jakoś podobnie. Powyżej 150 raczej szkoda kasy. Kwiatek75 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łachim Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca (edytowane) Napisz może do producenta. Edytowane 18 Czerwca przez Łachim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muchor Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Napisz może do producenta.Ja pisałem, odpowiedzieli że nie mają takich części zamiennych do mojego modelu.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi