elroy Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Poczta nasza nad wyraz sprawnie działa i piwa docierają całe i zdrowe Potwierdzam albo na PW albo na maila otrzymanie przesyłki. Zostało już nie dużo czasu, więc nie zwlekajcie ps: było kilka pytań. Piwa aktualnie leżakują w mojej piwnicy - 11-12°C a jak się ociepli, to powędrują do lodówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Tomek, ile piw już zostało zgłoszone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Tomek, ile piw już zostało zgłoszone? Ciężko rzec, bo dużo osób dostarcza piwa osobiście podczas zlotu. Myślę, że będzie około 20 zgłoszeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Czy uczestnicy konkursu dostaną metryczki z oceną piwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Czy uczestnicy konkursu dostaną metryczki z oceną piwa? Muszę porozumieć się z przewodniczącym konkursu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Uczestnicy otrzymają drogą mailową metryczkę swojego piwa. Poniżej, dla porządku lista osób od których otrzymałem piwa drogą pocztową/kurierską/osobistą. (nie uwzględnia osób które przekażą mi piwa podczas zlotu) 1 Anteks2 Bimbelt 3 bzk 4 dagome 5 damian_ia4 6 darko 7 diebels 8 ecc81 9 jana 10 kolomar 11 kopyr 12 korzeniu 13 mareks 14 przemo70 15 ro_y 16 shayboos 17 slotish 18 sziszi 19 tieroo 20 toto 21 vettis 22 Waldi 23 wogosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 No to się konkurs rozrósł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 No to niezła rzeźnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 ja jeszcze na miejsce przywiozę żeby nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 ja jeszcze na miejsce przywiozę żeby nie było Wiele osób dowiezie, więc to będzie niezły pogrom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zakładam, że to wyposzczenie po martwym sezonie bez konkursów, bo gdyby taka tendencja się utrzymała, to do Żywca powinno poprzyjeżdżać po 60 piw na kategorię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Dlatego nic nie wysyłam aby was oszczędzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 A ja tak z ciekawości - w który dzień/dni odbędzie się konkurs? Żebym wiedział kiedy kciuki trzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 A ja tak z ciekawości - w który dzień/dni odbędzie się konkurs? Żebym wiedział kiedy kciuki trzymać. W sobotę po południu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 widzę że pierwsza dycha to będzie sukces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 No to ja się zastanawiam, czy się nie wycofać. Gdzie mi tam do takich tuzów z moim przechmielonym marcowym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 No to ja się zastanawiam, czy się nie wycofać. Gdzie mi tam do takich tuzów z moim przechmielonym marcowym... I jeszcze kasę chcesz by Tomek Ci oddał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 23 , a na liście niema jeszcze grupy śląskiej Dla jury trzeba zarezerwować dyżur psychologa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 No to ja się zastanawiam' date=' czy się nie wycofać. Gdzie mi tam do takich tuzów z moim przechmielonym marcowym...[/quote']I jeszcze kasę chcesz by Tomek Ci oddał Jeszcze nie ma co oddawać, bo nie dostał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 23 , a na liście niema jeszcze grupy śląskiej Dla jury trzeba zarezerwować dyżur psychologa Chyba odział detoksykacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Myślę, że to nie będzie potrzebne. Wyskoczymy na Trzy Kopce i oczywiście na Telesorówkę na Brackie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 No, że tak powiem czuję pewne obawy. Ilość piw przekroczy 40 jak nic. Chyba się nie obejdzie bez kwalifikacji wstępnej. No i chyba grono sędziów wypadałoby poszerzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 No i chyba grono sędziów wypadałoby poszerzyć. O kogo, przecież reszta to niepijący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 No, że tak powiem czuję pewne obawy. Ilość piw przekroczy 40 jak nic. Do 40 raczej nie dojdzie, ale 30 na pewno. A kwalifikacji wstępnych pewnie nie będzie kiedy zrobić... Oj... nie będzie łatwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 jak piana słaba - odrzucić, jak kolor zły - odrzucić i zostanie pięć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi