Jump to content

II Konkurs o Puchar Piwo.org - czas start :)

elroy

Recommended Posts

Witajcie

Kilka pierwszych faktów dotyczących II Konkursu o Puchar Piwo.org

[*] Przygotujcie swoje kadzie i piwnice na piwa w stylu Oktoberfest.

[*] Konkurs odbędzie się w kwietniu 2011

[*] Patronem merytorycznym i przewodniczącym Jury będzie znany Wam Rafał Kowalczyk z Browarzyciel.pl

[*] Jury będzie przeszkolone pod kątem oceny tego stylu piwa

[*] Skład sędziowski będzie, taką mam nadzieję, najbardziej zbliżony do poprzedniej edycji.

[*] Formularz rejestracyjny, oraz szczegóły logistyczne podam już w nowym roku kalendarzowym

Do dzieła :)

Jak Pan Bóg będzie chciał, żebym wziął udział w tym wyścigu, to ześle mrozy po -20°C - inaczej to chyba temperatura nie spadnie mi w piwnicy do poziomu lagerowego. A jak będzie chciał mnie pokarać za grzechy, to ześle te mrozy w marcu... :)

• 2 months later...
[*] Formularz rejestracyjny' date=' oraz szczegóły logistyczne podam już w nowym roku kalendarzowym

Do dzieła :beer:[/quote']

Czy będzie można przywieść piwo na Zlot jak rok temu?

Nie bardzo - piwa chciałbym przywieźć do Wisły już w czwartek, żeby ochłonęły po stresach przesyłkowych i dobrze się schłodziły. Kwiecień ponoć ma być dość ciepły...

A przy okazji - między środą a piątkiem pojawi się formularz rejestracyjny, oczywiście będę informował.

• 1 month later...

Formularz rejestracyjny już od jutra na głównej stronie piwo.org - proszę przygotowywać piwa ;)

Jedna zmiana - po namyśle decyduję, że piwa można dostarczyć osobiście podczas Zlotu, ale koniecznie proszę przekazać mi je w piątek. Oczywiście formularz należy wypełnić. ;)

Formularz rejestracyjny już od jutra na głównej stronie piwo.org - proszę przygotowywać piwa ;)

Jedna zmiana - po namyśle decyduję, że piwa można dostarczyć osobiście podczas Zlotu, ale koniecznie proszę przekazać mi je w piątek. Oczywiście formularz należy wypełnić. ;)

Bo do soboty może ich już nie być i nie będzie co oceniać ;)

Cieszy nas to bardzo.

Zapraszam do zapoznania się z regulaminem i oczekuję na pierwsze piwa :)

http://www.piwo.org/2011/03/1054/

edit: kilka osób pytało - tak można podrzucać do mnie bezpośrednio do sklepu :P

Heh, Tomku, ja wiem że czas leci za szybko ale już od 3 miesięcy mamy rok 2011 i 2 konkurs nie może odbyć się w roku 2010, jak to jest napisane na banerze :)