JacekKocurek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 jak piana słaba - odrzucić, jak kolor zły - odrzucić i zostanie pięć Zdziwiłbyś się. Te parametry wszystkie piwa testowane u Pierona na Patryku miały w porządku.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 To był żart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 (edytowane) To był żart Edytowane 7 Kwietnia 2011 przez tieroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Biedne te jury. Zresztą co ich żałować, napiją się za darmo piwa i jeszcze będą wydziwiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Biedne te jury. Zresztą co ich żałować, napiją się za darmo piwa i jeszcze będą wydziwiać. Tego nie zapomnimy jak rok temu "wydziwiałeś". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Wyniki II Konkursu o Puchar Piwo.org Miejsce 1: Łukasz Chrząszcz, vettis - 89,25 pkt Miejsce 2: Jacek Michna, szop007 - 87,25 pkt Miejsce 3: Tomasz Rogaczewski, tieroo - 84,24 pkt Miejsce 4: Adam Wróbel, pieron 81,25 pkt Miejsce 5: Jan Krysiak, wena 77,50 pkt Relacja, zdjęcia oraz metryki w nowym tygodniu Gratuluję ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Gratulacje dla laureatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Gratulacje zwycięzcom. Ile było ostatecznie zgłoszonych piw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 (edytowane) Czy będzie dostępna lista wszystkich miejsc po kolei? No i oczywiście gratuluje zwyciężcom Edytowane 9 Kwietnia 2011 przez slotish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Jestem pod wrażeniem! Gratuluję zwycięzcom i jak zwykle mam niedosyt . Czekam na metryczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Gratulacje dla laureatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_ia4 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Gratulacje dla laureatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 i ja gratuluje zwyciezcom - Wasze zdrowie Piw bylo 38 wiec tu wygrac i byc na pudle to jest nie byle co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 i ja gratuluje zwyciezcom - Wasze zdrowie Piw bylo 38 wiec tu wygrac i byc na pudle to jest nie byle co. I zapewne trzeba było mieć też szczęście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Gratulacje zwycięzcom i chwała pokonanym Teraz czekam na metryczki i listę wszystkich uczestników - ciekawi mnie jak wypadłem na tle innych - w końcu to mój pierwszy konkurs w życiu i zarazem pierwsza własna kompozycja przepisu - przy okazji może się dowiem nad czym muszę najwięcej popracować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 brawo, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztyft Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Gratulacje dla zwycięsców .38 piw masakra , a PSPD zaleca eliminacje . Czy można wiedzieć w jakiej kolejności wniesiono piwa laureatów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Gratulacje dla laureatów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Gratulacje dla zwycięzców ! Chwała wszystkim startującym ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Gratulacje dla najlepszych piwowarów. Chylę czoła. Mam nadzieje, że nie zająłem 38 miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Również ze swojej strony gratuluje laureatom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Gratulacje dla najlepszych piwowarów. Chylę czoła. Mam nadzieje, że nie zająłem 38 miejsca Najprawdopodobniej ten zaszczyt przypadnie mnie Bo chyba nikt na konkurs nie posłał swojej 5 warki w życiu, tak jak to było w moim przypadku :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Gratulacje dla zwycięzców! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Gratuluję zwycięzcom ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Najprawdopodobniej ten zaszczyt przypadnie mnie Bo chyba nikt na konkurs nie posłał swojej 5 warki w życiu, tak jak to było w moim przypadku :cool2: Nie ma reguły, albo raczej jest reguła pod nazwą "szczęście początkującego". Także na pewno nie jesteś skazany na ostatnie miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi