rosek Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 A na czym polega tu pasteryzacja? To chyba nie będzie to samo piwo co wygrało konkurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Po raz pierwszy widzę na etykiecie tak dokładny skład słodów. No to chyba na produkcie GŻ, bo takimi rzeczami na różnych piwach chwalą się Jagiełło, Konstancin i Kormoran (ci na pewno, inni może też). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Jeżeli tak to im chwała,ale sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 (edytowane) No i fajne info na stronie birofilia. Machina ruszyła. Edytowane 2 Grudnia 2010 przez pieron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Cześć Cały czas się biję z myślami ..... jechać.... nie jechać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Cześć Cały czas się biję z myślami ..... jechać.... nie jechać ... jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 No i fajne info na stronie birofilia. Ciekawa jest lista sklepów. Dobrze że niedaleko będzie można kupić GCh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Cześć Cały czas się biję z myślami ..... jechać.... nie jechać ... jechać Właśnie próbuję wyciągnąć Marka Przeraża mnie omijanie B-B jako miasta w którym można będzie kupić GC. W końcu mieszka tu 180 tys ludzi. Pełna olewka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Cześć Cały czas się biję z myślami ..... jechać.... nie jechać ... jechać Właśnie próbuję wyciągnąć Marka Przeraża mnie omijanie B-B jako miasta w którym można będzie kupić GC. W końcu mieszka tu 180 tys ludzi. Pełna olewka. A na śląsku (czyt. SILESIA) jest większe od W-wy i ile jest sklepów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark33 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Kruca bomba mało czasu do ostatniego PKSu na Bielsko, ale w Mikołajki fajnie by było się spotkać. Debiut w towarzystwie Dori byłby super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 oczywiście będzie do kupienia w Pogwizdowie ul. katowicka 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn_phoenix Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Witam No tak, a my w Kielcach obejdziemy się tylko smakiem. W wykazie sklepów niestety żadnego blisko Kielc nie ma Może byłby ktoś skory przesłać takie piwko przesyłką? Z chęcią nabędę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 W Rybniku na szczęście jest Alma na liście jakieś 20 min pieszo od miejsca mojego zamieszkania (i jakieś 5 autobusem a mam miesięczny ) więc nie mam powodów do narzekania. Oczywiście w poniedziałek nie omieszkam wpaść tam zakupić parę butelek Do Cieszyna niestety bez szans dojechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Może trzeba ponaciskać na sklepy aby wzięły BBPA, z tego co wiem lista jest wciąż otwarta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 a ja mam sklep 400 metrów od uczelni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Jak wczoraj pytałem w PSSsie koło Muzeum na ul.Regera to babka nic nie wiedziała. Pewnie dowiozą tam tak jak przywieźli Mastne. Bo na mapce "lista sklepów" w Cieszynie niczego nie zaznaczyli. Dziś tam jeszcze będę i zapytam jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio melu Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 W dzisiejszych 'sprzedażowych' czasach ograniczanie punktów(szczególnie w większych miastach,choćby powiatowych) można nazwać maksymalnym "przeginaniem pały " W zeszłym roku chłopcy z firmy robili hurtowe pielgrzymki po koźlaka do Rybnika!!!Teraz jak to mówią 'misa uśmiechnięta' do sklepu mam 100m .Boję się tylko ,że mój szerszeń może tego nie unieść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 W dzisiejszych 'sprzedażowych' czasach ograniczanie punktów(szczególnie w większych miastach,choćby powiatowych) można nazwać maksymalnym "przeginaniem pały "W zeszłym roku chłopcy z firmy robili hurtowe pielgrzymki po koźlaka do Rybnika!!!Teraz jak to mówią 'misa uśmiechnięta' do sklepu mam 100m .Boję się tylko ,że mój szerszeń może tego nie unieść... To nie jest ograniczanie, to jest poziom zainteresowania ze strony sklepów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Cześć To nie jest ograniczanie, to jest poziom zainteresowania ze strony sklepów. W pięciu słowach: po prostu Ci nie wierzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Cześć To nie jest ograniczanie, to jest poziom zainteresowania ze strony sklepów. W pięciu słowach: po prostu Ci nie wierzę. Chętni mogli pisać do Grześka Zwierzyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Elo Chętni mogli pisać do Grześka Zwierzyny Tesco, Biedronka, InterMarche, Sieć Euro, Lidl - oni mieli pisać do G. Zwierzyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 (edytowane) Elo Chętni mogli pisać do Grześka Zwierzyny Tesco, Biedronka, InterMarche, Sieć Euro, Lidl - oni mieli pisać do G. Zwierzyny? Mogli próbować .W tym roku doszedł PiP i sklepy specjalistyczne , a w przyszłym może ..... Edytowane 3 Grudnia 2010 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Sprzedażą piwa nie zajmuje się Grzegorz Zwierzyna, tylko ktoś inny. Moje piwo było tylko w jednej sieci sklepów bo było go mniej, zaledwie ok 75 tyś. butelek. Teraz jest ok 150 tyś. Takie były zamierzenia, aby to piwo poszło do większej ilości sklepów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Sprzedażą piwa nie zajmuje się Grzegorz Zwierzyna, tylko ktoś inny. Moje piwo było tylko w jednej sieci sklepów bo było go mniej, zaledwie ok 75 tyś. butelek. Teraz jest ok 150 tyś. Takie były zamierzenia, aby to piwo poszło do większej ilości sklepów. coś wspólnego ze sprzedażą chyba ma http://browar.biz/forum/showpost.php?p=938269&postcount=3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Elo Chętni mogli pisać do Grześka Zwierzyny Tesco, Biedronka, InterMarche, Sieć Euro, Lidl - oni mieli pisać do G. Zwierzyny? Stary, o czym ty piszesz? Oni w dupie mają jakieś wynalazki. Z tym Lidlem i Biedronką to dałeś do pieca. Przecież oni nie biorą niczego co się nie sprzedaje na TIRy. Co do samego BPA, to tutaj można zobaczyć etykietę, rozdzielczość niska. Powiem szczerze, że mam nadzieję, że w realu (nie w sklepie) będzie wyglądała ładniej niż na tej ulotce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi