misio melu Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Etykieta jest złoto-kolorowa tak jak "kolorowe" w smaku jest to piwo... Ps. nie chce mi się wierzyć obserwując sprzedaż mastnego ,że cieszyński pss nie byłby zainteresowany GCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Etykieta jest złoto-kolorowa tak jak "kolorowe" w smaku jest to piwo...Ps. nie chce mi się wierzyć obserwując sprzedaż mastnego ,że cieszyński pss nie byłby zainteresowany GCH Sklepy biorą piwo z hurtowni , a tam jeszcze nie wiedzą czy Brackie BPA będzie dopuszczone do rynku hurtowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Cześć. Powiem szczerze g***o mnie obchodzi jakie są procedury. Czuje się olany przez GŻ więc nie kupuję ich produktów. Żadnych. P.S Wiem że im to zwisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Kochany bieloczku.GŻ produkuje a sklepy handlują,więc dej se luz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Jeżeli do następnego tygodnia pogoda się polepszy , to wybierzemy się do Pogwizdowa po małe zakupy , w sumie nie mamy daleko:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Witam. Pracuje w pewnym sklepie w Krakowie Nowej Hucie i zajmuje się sprowadzaniem ( może bardziej próbuje) i sprzedażą piwa z małych browarów. Sprawa Grand Championa 2010 wygląda następująco. Dziś nawiedził mnie przedstawiciel Żywiec Trade, zapytałem o Pale Ale. W swoim sprytnym urządzeniu znalazł takową pozycje więc ją ZAMÓWIłEM .Mam też od nich Brackie i Brackie Mastne.. Inaczej wyglądała sprawa z Grand Champion 2009 nie było siły (a próbowałem) u nich zamówić. Dystrybucja była poza oficjalnymi kanałami Żywca. Widocznie GŻ zmieniła swoje nastawienie do tego typu piw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Inaczej wyglądała sprawa z Grand Champion 2009 nie było siły (a próbowałem) u nich zamówić. Dystrybucja była poza oficjalnymi kanałami Żywca. Widocznie GŻ zmieniła swoje nastawienie do tego typu piw Ponoć GCH 2009 był wielkim sukcesem, to dlaczego GCH 2010 nie sprzedać w większej ilości?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 (edytowane) dla GŻ te ilości to kropla Edytowane 3 Grudnia 2010 przez AndrzejKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcopolok Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Cześć Cały czas się biję z myślami ..... jechać.... nie jechać ... jechać Właśnie próbuję wyciągnąć Marka Przeraża mnie omijanie B-B jako miasta w którym można będzie kupić GC. W końcu mieszka tu 180 tys ludzi. Pełna olewka. Mnie też przeraża pełna olewka ale ze strony sklepu Kiper w B-B W sprawie dystrybucji BPA kontaktowaliśmy się ze sklepem tydzień temu. Padła uprzejma odpowiedź, że się zastanowią i skontaktują. Zbieraniem zamówień do sklepów specjalistycznych zajmuję się ja z ramienia Piwiarni Żywieckiej. Możecie być pewni, że przesłałem oferty do wszystkich tego typu sklepów jakie udało mi się znaleźć. Zainteresowanie ofertą na tą chwilę wykazało około 25% sklepów. Dodatkowo wspomnę, że między innymi, na prośbę Dori - piwo będzie w Pogwizdowie, na moją prośbę Jacer robił wycieczkę po Miliczu, jeden z pierwszych telefonów w sprawie sprzedaży był do Kopyra itd, itp Do pewnego nowo otwierającego się sklepu posyłamy 1 karton BPA( 20 butelek) bo bardzo chcieli mieć piwo na start. Mam nadzieję, że naświetliłem temat zaangażowania. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 I ja podesłałem namiary jednemu ze sklepów w Bytomiu. Ale jeśli ktoś nie chce to nic na siłę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 I ja podesłałem namiary jednemu ze sklepów w Bytomiu. Ale jeśli ktoś nie chce to nic na siłę. A do którego sklepu jeśli można wiedzieć? Byłoby mi bliżej niż do Katowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Ha. A ja już mam w sklepie. Więc dziś występ przedpremierowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 I ja podesłałem namiary jednemu ze sklepów w Bytomiu. Ale jeśli ktoś nie chce to nic na siłę. A do którego sklepu jeśli można wiedzieć? Byłoby mi bliżej niż do Katowic W Bytomiu masz dwa sklepy z dobrym doborem piw. Oba przy rynku. Jeden jest na ul. Podgórnej 7-9, a drugi jest na Browarnianej, chyba 2 (w podwórzu). Nie wiem czy będą mieć piwa w swej ofercie, ale przypuszczam, że będą się starali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Tu jest link do mapy ze sklepami które mają piwa regionalne w ofercie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Dzięki Pieron... Nie miałem pojęcia, że w okolicy tyle sklepów z niecodziennymi browarami. + dla Ciebie za oświecenie mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Odwiedziłam dziś Agora Pub, przygotowania do premiery BBPA trwają Kto się wybiera niech da znać, to zarezerwuję miejsca Rozmawiałam też z kierowniczką zaopatrzenia PSSów w Cieszynie i potwierdziła mi, że BBPA będzie dostępne w sklepach PSS na terenie Cieszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 My będziemy napewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 ja na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 (edytowane) Będziemy! sztuk 2 edit: Czy ktoś z obecnych mógłby mnie wspomóc 20 kapslami? z dzisiejszego butelkowania nici... ale może to i lepiej Edytowane 4 Grudnia 2010 przez pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 edit: Czy ktoś z obecnych mógłby mnie wspomóc 20 kapslami? z dzisiejszego butelkowania nici... ale może to i lepiej Jak tylko nie zapomnę to wezmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 edit: Czy ktoś z obecnych mógłby mnie wspomóc 20 kapslami? z dzisiejszego butelkowania nici... ale może to i lepiej Jak tylko nie zapomnę to wezmę też wezmę.... gdybyś miała zapomnieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 edit: Czy ktoś z obecnych mógłby mnie wspomóc 20 kapslami? z dzisiejszego butelkowania nici... ale może to i lepiej Jak tylko nie zapomnę to wezmę też wezmę.... gdybyś miała zapomnieć @dori, @coelian - dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Doczekałem się Etykieta i kolorystyka uważam, że udane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Etykieta i kolorystyka uważam, że udane Naprawdę świetne. Kolorystyka i wygląd etykiety pasuje do dori i jej piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi