Wiktor Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 po uzgodnieniu z Erloyem chciałbym ogłosić wszem i wobec że już nie będę występował jako wsaczuk, ale po prostu jako Wiktor jak zapisywałem się na forum użyłem mojego standardowego loginu i myślę że jak się stanę po prostu Wiktorem to będzie po prostu łatwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 I jednocześnie informuję, że jest to zmiana realizowana w drodze dużego wyjątku Wiktor jest drugim i przedostatnim loginem, który zmieniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Wiktor, hmmm... jakoś słabo mi to pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 wsaczuk brzmiało groźnie i tajemniczo, ale jak kolega chciał, to ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 dużo lepiej Dziękuje Tomku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 wsaczuk brzmiało groźnie i tajemniczo, ale jak kolega chciał, to ma Dokładnie tak, dopóki nie poznałeś gościa w realu, to nie wiedziałeś z kim tańczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ile ja bym dał za groźny i tajemniczy login... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ile ja bym dał za groźny i tajemniczy login... Nie wystarcza Ci ten tajemniczy i groźny avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 WIKTOR witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Hihi, jak zobaczyłem wątek /"Browar Otwocki" przez Wiktor"/ to pomyślałem: O! wsaczuk ma nowego piwowara po sąsiedzku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ile ja bym dał za groźny i tajemniczy login... Nie wystarcza Ci ten tajemniczy i groźny avatar Ojtam, ojtam... Obowiązkowy atrybut każdego miłośnika electro-industrial. Jakby go jeszcze wesprzeć jakimś nickiem typu "nieustraszony krawawy mściciel pogromca i postrach" (ktoś jeszcze pamięta pirata Rabarbara?)... Maskę MP-4 mam zawsze w szufladzie biurka w pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ile ja bym dał za groźny i tajemniczy login... Nie wystarcza Ci ten tajemniczy i groźny avatar Ojtam' date=' ojtam... Obowiązkowy atrybut każdego miłośnika electro-industrial. Jakby go jeszcze wesprzeć jakimś nickiem typu "nieustraszony krawawy mściciel pogromca i postrach" (ktoś jeszcze pamięta pirata Rabarbara?)... [/quote'] Pamięta, pamięta. Chyba z 4 razy się do niego zabierałem, zanim skończyłem (bardzo wczesna podstawówka). Muszę go odnaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Teraz przerabia go moja córka - wszystkie 3 części (pierwsza oczywiście najlepsza). Ale mam radochę jak jej czytam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Wiktor, czy mógłbyś tymczasowo w podpisie wrzucić ex wsaczuk? Mi zajmnie chwilkę by się przystosować. Nie ma jak to re-branding Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Wiktor, czy mógłbyś tymczasowo w podpisie wrzucić ex wsaczuk?Mi zajmnie chwilkę by się przystosować. Nie ma jak to re-branding Nim Wiktor zareaguje, to pozwoliłem sobie dopisać tu i ówdzie na okres 7 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 po uzgodnieniu z Erloyem chciałbym ogłosić wszem i wobec że już nie będę występował jako wsaczuk, ale po prostu jako Wiktor Żegnaj wsaczuk, witaj Wiktor. Ja swego czasu miałem podobny dylemat na browar.biz. Tam początkowo byłem jako Stasiek69, ale udało mi się wyprosić w końcu u ARTa zmianę na Stasiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Ja swego czasu miałem podobny dylemat na browar.biz. Tam początkowo byłem jako Stasiek69, ale udało mi się wyprosić w końcu u ARTa zmianę na Stasiek. Stasiek sixty nine to dopiero był tajemniczy nick. ;) Teraz przerabia go moja córka - wszystkie 3 części (pierwsza oczywiście najlepsza). Ale mam radochę jak jej czytam! O nawet nie wiedziałem, że były kolejne części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 I ja witam Wiktora, przynajmniej teraz się już nie pomylę. A czy ja też mogę? (dodatek daty do końcówki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 A mówią, że "kobieta zmienną jest" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 A mówią, że "kobieta zmienną jest" . Nie no jaja se robię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Pieronie masz fajny nick-"Pieron cztery kufle". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Pieronie masz fajny nick-"Pieron cztery kufle". He, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 A mówią, że "kobieta zmienną jest" . Wiktor jest facetem. Tak mi się wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Wiktor jest facetem. Tak mi się wydaje Mi też tak się wydaje a swoja droga to taka prosta rzecz a się taka dyskusja zrobiła, większa niż jak opisywałem grodziskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Wiktor jest facetem. Tak mi się wydaje Mi też tak się wydaje a swoja droga to taka prosta rzecz a się taka dyskusja zrobiła' date=' większa niż jak opisywałem grodziskie.[/quote'] No tak, ale wanny i Kazika nie pobijesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi