kopyr Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 (edytowane) Skitof znalazł bardzo fajny materiał o perfekcyjnym szkle do degustacji piwa. Jego post można przeczytać tutaj. Fajne byłoby takie szkło z logo PSPD. Właśnie doczytałem, że ma pojemność 0,15L. Byłoby idealne jako gadżet Festiwalu Birofilia 2011. Edytowane 5 Stycznia 2011 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anmar Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 No ładne cacko! Chętnie kupimy ze dwie sztuki, ale koniecznie ze skalą kolorów. goroncopozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 No to zrzutka po 6 euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anmar Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 No to kto zbiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 (edytowane) Jestem zainteresowany jak by co, ale najlepiej ze skalą Browarzyciela Edytowane 4 Stycznia 2011 przez przemo70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saks Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Brał bym też kilka sztuk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moler Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 (edytowane) Skala kolorów nie wchodzi w skład zestawu, tak jest napisane na zdjęciu. Da się ją dokupić osobno? Edytowane 4 Stycznia 2011 przez moler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Skala kolorów nie wchodzi w skład zestawu, tak jest napisane na zdjęciu.Da się ją dokupić osobno? http://browarzyciel.pl/news/skala-kolorow-piwa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 (edytowane) dla nas 2 sztuki, bo jak zamówię jedną to będę musiał oddać Agacie a tak na serio to naprawdę chętnie się dorzucimy - z odbiorem coś się wykombinuje Edit: No to zrzutka po 6 euro właśnie doczytałem na stronie : "mind. 10 Kartons = 60 Gläser" to chyba trzeba będzie więcej chcętnych Edytowane 4 Stycznia 2011 przez wassyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Skala kolorów nie wchodzi w skład zestawu' date=' tak jest napisane na zdjęciu.Da się ją dokupić osobno?[/quote'] http://browarzyciel.pl/news/skala-kolorow-piwa/ Tylko kosztuje więcej niż szkiełko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 dla nas 2 sztuki, bo jak zamówię jedną to będę musiał oddać Agacie a tak na serio to naprawdę chętnie się dorzucimy - z odbiorem coś się wykombinuje Edit: No to zrzutka po 6 euro właśnie doczytałem na stronie : "mind. 10 Kartons = 60 Gläser" to chyba trzeba będzie więcej chcętnych no to ja się też pisze na co najmniej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagar Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Chetnie też nabędę szt.2 jeśli będzie szansa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skitof Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 (edytowane) Jeśli chodzi o skalę kolorów to jest to oficjalna skala referencyjna barwy piwa Związku Sommelierów. Przyjęta została również jako oficjalna skala referencyjna w konkursie European Beer Star oraz w holenderskim Bockbier-Competition. Jej cena to 5,95 euro + koszty wysyłki. Jeśli chodzi o szkło to najbardziej opłaca się sprowadzić wersję dla handlowców czyli minimum 10 kartonów po 6 kielichów. W formularzu jest opcja wysyłki do innego kraju (anderes Land). Cena oraz sposób płatności podane zostaną po wysłaniu zamówienia. http://www.biersommelier.de/index.php?doc_id=255 Edytowane 4 Stycznia 2011 przez skitof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Skitof myślę że dobrze by było się dowiedzieć przed zamówieniem ile policzą za przesyłkę, i Ty jako biegły w mowie i piśmie masz nasze błogosławieństwo żeby to uczynić Sądzę że na 60 szklanek znajdą się chętni bardzo szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1970 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Jak by co piszę się na 4 szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hape Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Też ze 4 szt. bym wziął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmalkow Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Biorę 2 sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Ja poproszę 4 sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 super szkoło, już się napaliłem na zakup, zaraz ponegocjuję ze szwagrem i kilka kartoników rodzinnym transportem z Niemiec dam rade ściagnąć ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Jeżeli byś ściągał prywatnie, to ja bym wziął 2szt. lub chociaż 1szt. jakby była redukcja zleceń. A najlepiej by było jakby pojawiło się w ofercie HB lub BA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Jeżeli byś ściągał prywatnie, to ja bym wziął 2szt. lub chociaż 1szt. jakby była redukcja zleceń. A najlepiej by było jakby pojawiło się w ofercie HB lub BA. oczywiscie prywatnie planuję je zkupić, sobie 2 sztuki, sprzedają po 6 w kartonie, więc reszta dla kolegów piwowarów, jeśli nie pojawi sę to w HB lub BA to przekonam szwagra, żeby ze 3 kartoniki zakupił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Ja też byłbym chętny, ale jakoś nie wyobrażam sobie rozsyłania pojedynczych szklaneczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 no to spotkamy się pewnie na walnym zebraniu PSPD w lutym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 kupta mi też, odbiorę kiedyś tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 To i ja się deklaruję na 2 sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi