artom Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 OK zarezerwowane- możemy się spotkać przy okazji odbioru fermentorów, lub jeśli jest potrzebna wcześniej to na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Wyeast 2000 Budvar Lager, I zbiór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Przyjmę Wyeast 2206 Bavarian Lager, lub inne do Koźlaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 (edytowane) Poszukuję drożdży do Monachijskiego Ciemnego. Mogą być suche lub gęstwa. Najlepiej na ... jutro lub na Nowy Rok (może piwowarzy z okolic poratują?) Opakowanie S-23 zaginęło w boju i jutrzejsze warzenie rozruchowe, pierwsze po 10 miesięcznej przerwie, raczej nie dojdzie do skutku Edytowane 25 Grudnia 2011 przez pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 (edytowane) mam gęstwę po S23 i po THG jutro jestem w Zebrzydowicach , więc miał byś bliżej Edytowane 25 Grudnia 2011 przez misiuzeb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_s1 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Mam gęstwę urquell lager jeśli chcesz. Do odbioru w Zebrzydowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 mam gęstwę po S23 i po THG jutro jestem w Zebrzydowicach , więc miał byś bliżej Mam gęstwę urquell lager jeśli chcesz. Do odbioru w Zebrzydowicach Dzięki za odzew Kamil_s1 skontaktuję się na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Wyeast Witbier 4 zbiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Coder... o pocztę Cię nie pytam. Zrobię na T-58 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 (edytowane) Mogę podzielić się gęstwą Wyeast 1968 London ESB z 26.12. (I zbiór), odbiór tylko osobisty. EDIT: Rozdana. Edytowane 29 Grudnia 2011 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Mam do oddania gęstwę 1028 London Ale. II pokolenie - zebrana wczoraj w nocy po cienkuszu 10°Blg. pablo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp5 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Poszukuję WLP550 Belgian Ale Witam czy może ktoś coś planuje w Warszawie pod koniec stycznia , chętnie bym przejął , mogę częściowo dokonać refundacji zakupu(bez pieczątki ) Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Mam do oddania w dobre ręce zebrane dzisiaj gęstwy American Ale oraz Irish Ale. Shooter 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdusz Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Niebawem będę mieć gęstwę 3068 Weihenstephan Weizen, pierwszy zbiór. 12Blg, bardzo burzliwa fermentacja. Oddam w dobre ręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Wszystko wskazuje na to, że w przyszłym tygodniu będę miał do oddania całą zebraną gęstwę Czech Pils, po 1 lekkim piwie (10.5*P), a za kolejne 2 tygodnie Munich Lager, również po 1 lekkim piwie (11*P). Gdyby ktoś potrzebował, to może być do odbioru w okolicy r. Wiatraczna w Warszawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy3 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 (edytowane) Wszystko wskazuje na to, że w przyszłym tygodniu będę miał do oddania całą zebraną gęstwę Czech Pils, po 1 lekkim piwie (10.5*P), a za kolejne 2 tygodnie Munich Lager, również po 1 lekkim piwie (11*P). Gdyby ktoś potrzebował, to może być do odbioru w okolicy r. Wiatraczna w Warszawie. to ja się piszę na Czech Pils-a Edytowane 5 Stycznia 2012 przez suchy3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 to ja się piszę na Czech Pils-a Dam Ci znać jak zbiorę gęstwę, to się umówimy. Pewnie około wtorku-środy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy3 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Dam Ci znać jak zbiorę gęstwę, to się umówimy. Pewnie około wtorku-środy. ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boogies Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 a za kolejne 2 tygodnie Munich Lager To ja chętnie przytulę Munich Lager. Być może uda mi się mieć na wymianę Koelsch-a w tym terminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 To ja chętnie przytulę Munich Lager. Być może uda mi się mieć na wymianę Koelsch-a w tym terminie. Odezwę się jak gęstwa będzie już w lodówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Mam do oddania w dobre ręce zebrane dzisiaj gęstwy American Ale oraz Irish Ale. Nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barą Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 (edytowane) Za ok. tydzień będę miał gęstwę Wyeast 1388 Belgian Strong Ale - I zbiór. Nieaktualne Edytowane 7 Stycznia 2012 przez sirvantes Swiaderny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Mam ponownie do oddania gęstwę 1028 London Ale. III pokolenie - zebrana wczoraj w nocy po stout 12°Blg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 wyeast west yorkshire 2 zbiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witbier 2.zbiór i Budvar Lager 2.zbiór, a za tydzień Munich Lager 2.zbiór. Tylko osobisty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi