coelian Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Widzę, że kilka kategorii zostało zdominowanych przez "naszych" Gratulacje dla wszystkich zwycięzców ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 I pięknie - nie zawiedliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 No to ładna demolka. Gratulacje wszystkim, a etatowemu Mistrzowi szczególne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 (edytowane) Również gratuluję. Cieszę się że piwo AIPA Agnieszki została doceniona, znaczy że nie jest ze mną tak źle - chyba że to już inna warka Edytowane 27 Maja 2011 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Gratulacje, dubeltowe dla Krzyśka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Będzie co pić w Cieszynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwochłon Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Dzięki! Cztery pierwsze miejsca dla Polaków w absolutnej kategorii robią wrażenie. Fajnie będzie odwiedzić znajomych z Rożniawy:) Postaram się znowu zakombinować tak, żeby wracać z Rożniawy z piwem przez Cieszyn w czasie Brackiej Jesieni, żeby wszyscy chętni mogli zdegustować. Piwka z Rożniawy są niepasteryzowane i należy się spieszyć z konsumpcją. W zeszłym roku musiałem z bólem serca wylać 30 litrów, bo skwaśniało. Trzeba więc wypić jak najwięcej póki świeże:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Pomożemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrój Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Gratuluję laueratom ! #1 Słowacy powoli budują konkurs środkowoerupejski, a przynajmniej wyszechradzki. #2 Kategoria ale: generalnie wygrywa AIPA. Coś w tym jest #3 Krzysiek, domagaj się uwarzenia zwycięskiego Portera ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 o w mordę, teraz dopiero zobaczyłem. Gratulacje. eee, chyba nie wystawiam do Żywca, marne moje szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Gratuluję laueratom ! #1 Słowacy powoli budują konkurs środkowoerupejski, a przynajmniej wyszechradzki. #2 Kategoria ale: generalnie wygrywa AIPA. Coś w tym jest #3 Krzysiek, domagaj się uwarzenia zwycięskiego Portera ! Dokładnie drugi raz już się nie wymigają od portera. Gadałem z Jankiem Pokrievką przed tygodniem w Tychach jeśli dobrze zrozumiałem zgłoszonych było 450 piw ze Słowacji, Polski i Węgier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Dokładnie drugi raz już się nie wymigają od portera. Gadałem z Jankiem Pokrievką przed tygodniem w Tychach jeśli dobrze zrozumiałem zgłoszonych było 450 piw ze Słowacji, Polski i Węgier W zeszłym roku GCh był stout Gratulacje dla Krzyśka oraz pozostałych laureatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwochłon Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Gratuluję laueratom !#3 Krzysiek, domagaj się uwarzenia zwycięskiego Portera ! Rzeczywiście Porter byłby atrakcyjną opcją, żeby nie warzyć drugi raz tego samego. A Pils czy Hefeweizen to nie jest dobre piwo na jesień. Ale z drugiej strony jak tu wypić 100 litrów Portera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Właśnie wróciłam z Roznavy. Impreza się dopiero rozkręcała jak wyjeżdżałam o 17.00. Była już część wyników dla piw dolnej fermentacji oraz pszenicznych. Tak, moja AIPA to ta sama co dostała 4 miejsce we Wrocławiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 27 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Gadałem z Jankiem Pokrievką przed tygodniem w Tychach jeśli dobrze zrozumiałem zgłoszonych było 450 piw ze Słowacji, Polski i Węgier Zgłoszone było chyba 153 piwa. W tym prawie połowa z Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Gadałem z Jankiem Pokrievką przed tygodniem w Tychach jeśli dobrze zrozumiałem zgłoszonych było 450 piw ze Słowacji' date=' Polski i Węgier[/quote']Zgłoszone było chyba 153 piwa. W tym prawie połowa z Polski czyli Janek podał mi ilość butelek - ogółem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Wielkie gratulacje dla wymienionych na finałowej liście. Robi wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Takie sukcesy Polskich Piwowarów napędzają i motywują Gratulacje dla wszystkich. Na jutrzejszym pokazie warzenia w Rzeczce przestawię nieuświadomionej społeczności czym jest Piwowarstwo Domowe w kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Brawo! Fajnie wyglądają szczególnie wyniki w kategorii porter. No i w "Absolútneho vítaza"! Gratulacje! A 100litrów portera? Jakby co, to spoko - pomożemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Brawo! Fajnie wyglądają szczególnie wyniki w kategorii porter. No i w "Absolútneho vítaza"! Gratulacje! A 100litrów portera? Jakby co, to spoko - pomożemy. A mój porter nie zmieścił się do paczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Gratulacje dla całej polskiej ekipy Jak tak patrzę na wyniki to trzeba tak to skwitować: "Gramy u siebie, Polacy gramy u siebie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 (edytowane) Dokładnie drugi raz już się nie wymigają od portera. Gadałem z Jankiem Pokrievką przed tygodniem w Tychach jeśli dobrze zrozumiałem zgłoszonych było 450 piw ze Słowacji' date=' Polski i Węgier[/quote'] W zeszłym roku GCh był stout Gratulacje dla Krzyśka oraz pozostałych laureatów Faktycznie, ale coś mi się kojarzy z "Brackiej" Krzysiu mówił że do końca nie uwarzyli piwa wg jego zwycięskiej receptury. Ale biorąc pod uwagę specyficzny mikroklimat tamtego spotkania mogę się mylić. Edytowane 28 Maja 2011 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Gratulacje dla laureatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Gratulacje dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwochłon Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Faktycznie, ale coś mi się kojarzy z "Brackiej" Krzysiu mówił że do końca nie uwarzyli piwa wg jego zwycięskiej receptury. Ale biorąc pod uwagę specyficzny mikroklimat tamtego spotkania mogę się mylić. Browar ma ograniczenia technologiczno-surowcowe i do uwarzenia można wybrać jeden ze stylów już tam warzonych. Milk Stout to było chyba za duże ryzyko dla nich. Ale Porter może być do zaakceptowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się