elroy Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 kulawy adblock w Safari go nie łapie. Uf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 ABP to fajne narzędzie i można na nim wyciąć tą reklamę, ale po wypróbowaniu jej nie wyciąłem Uf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Trzeba klikać czy wystarczy oglądać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Klikać zawsze warto. Dowiedziałem się, że są nowe chmiele z USA, można się brac za IPA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Jest ładny,skromny i co najważniejsze każdemu pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Łeee... kulturka , z takimi reklamami nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Reklama konkurencji jest,a gdzie reklama Twojego sklepu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Muszę oddać miejsce klientom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Ja kliknąłem i prawie coś kupiłem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Klikać zawsze warto. Dowiedziałem się, że są nowe chmiele z USA, można się brac za IPA. Ja się tak najarałem, że od razu worek słodu do tych chmieli wziąłem. Kto by pomyślał, że taki banerek mały, a taki skuteczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Na początku istnienia TB został zjechany na piwo.org za niby nachalną reklamę a teraz takie jaja :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Czytając wcześniejsze posty upewniłem się, że reklama wciąga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Na początku istnienia TB został zjechany na piwo.org za niby nachalną reklamę a teraz takie jaja :lol::lol::lol::lol: Wiesz jest duża różnica między banerem (z którego dodatkowo są wpływy dla elroya), w który klikam jak mam ochotę, a spamowaniem skrzynki PW (z której żadnych wpływów dla elroya nie ma). A wpływy dla elroya pozwalają opłacić serwer, na którym znajduje się piwo.org. gdzie sporo piszę i zamieszczam fotki i mi zależy, żebym dalej mógł to robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 @kopyr Dzięki za wyjaśnienie ale i tak śmiesznie wyszło, że firma zajmująca się "spamowaniem skrzynki PW" teraz ma baner na piwo.prg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Ja się tak najarałem, że od razu worek słodu do tych chmieli wziąłem. Kopyr, nie bądz taki i powiedz co jarasz , może jak ja zajaram to dwa worki kupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 a ja kiedyś kupując chmiel ozdobny w ogrodniczym usłyszałem że ten chmiel nie jest ani do picia ani do palenia może taki szlachetny piwowarski się nadaje do palenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Jaka ładna nowa reklama się pojawiła. Nie wiem jak dawno już jest, ale ja dopiero teraz zauważyłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Jaka ładna nowa reklama się pojawiła. Nie wiem jak dawno już jest, ale ja dopiero teraz zauważyłem... Od dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 od dzisiaj, a chcialem napisac ze od poniedzialku, bo od dzis jestem w robocie po trzy tygodniowej opiece. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Użytkowników adblocka chciałbym poinformować, że do grona reklamodawców dołączyła firma Bolecki.pl, dostawca sterowników dla piwowarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kretu Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 (edytowane) Jako użytkownik Adblocka z whitelistą na piwo.org chciałbym powiedzieć że dla mnie link nie działa. Chociaż to pewnie uwaga do autora strony. Edit: Naprawiło się Edytowane 13 Maja 2011 przez kretu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Hm, z mojej miernej sieci bolecki.pl się wyświetla wzorcowo... ps: dzięki za whitelistę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kretu Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Jakby na wszystkich stronach reklamy były na tyle mało inwazyjne i związane z treścią to by AdBlock nie był potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Chciałem złożyć reklamację! Jak można tak katować człowieka sterownikiem Boleckiego? No jak? Czy to wielki post czy co, żeby mnie tak umartwiać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Ciekawe, czy Bolecki zorganizuje jakąś promocję? Może posezonową wyprzedaż x% taniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi