Pieron Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Moja Dominika,13 lat, pyta,czy będą jacyś Jej rówieśnicy, czy będzie za przedszkolankę robić Za przedszkolankę, tz będzie nas odprowadzać spać Będzie dużo bajtli ale może być też przedszkolaną jeśli tylko chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Hee, za tydzień to już będzie środek Zlotu, z znanymi wynikami, już nie mogę się doczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Moja Dominika,13 lat, pyta,czy będą jacyś Jej rówieśnicy, czy będzie za przedszkolankę robić Dominika nadaje się doskonale na przedszkolankę. Chętnie powierzę jej moją wnuczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 w sobotę a może i niedzielę będzie mój syn 12lat i córka 8lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 w sobotę a może i niedzielę będzie mój syn 12lat i córka 8lat Super, do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Czy będzie ktoś z przedstawicieli konkursu na VIII Wrocławskich Warsztatach Piwowarskich, bo chętnie bym przekazał swoje piwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysmis Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Czy ktoś z krakowskich forumowiczów wybierających się na zlot ma wolne jedno miejsce w samochodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyoorka Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Czy ktoś będzie jechał na Zlot przez Częstochowę i będzie mógł mnie zabrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havran1 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Moja Dominika,13 lat, pyta,czy będą jacyś Jej rówieśnicy, czy będzie za przedszkolankę robić Zabieram ze sobą dwóch synów w wieku 7 i 11 lat. Myślę, że takich dzieciaczków będzie jednak sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Czy ktoś z krakowskich forumowiczów wybierających się na zlot ma wolne jedno miejsce w samochodzie? Mam wolne miejsca w aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Czy ktoś będzie jechał na Zlot przez Częstochowę i będzie mógł mnie zabrać? Mamy miejsce w kabinie - gorzej może być z miejscem na piwo w bagażniku. Będziemy w Częstochowie ok. 11, jeżeli Ci to pasuje to dawaj na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyoorka Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Super. Poszło na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Z tego co wiem, sa jeszcze miejsca w ośrodku? Nie byłoby problemu jak się zdecyduję zabrać ze sobą dziecko, albo dwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Z tego co wiem, sa jeszcze miejsca w ośrodku? Nie byłoby problemu jak się zdecyduję zabrać ze sobą dziecko, albo dwa? Ciężko mi na tym etapie rzec, bo oficjalnie zamknąłem listę i wolałbym ich nie męczyć Tutaj Piotrze najlepiej zadzwoń indywidualnie do Krokusa i z miłymi Paniami w ośrodku załatwisz. Podaj po prostu swoje nazwisko, znajdą Cię na liście i zrobią (jeżeli się da) zmianę jaką sobie życzysz. Oki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 U mnie mała właśnie się rozchorowała /jak to zwykle przed jakimś wyjazdem/ więc jeszcze nie wiem czy dojadę. Gdyby tak się stało ze nie, to miejsce się zwolni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 A weźcie ze sobą próbki piwa przeznaczone na konkurs w Żywcu i Wrocławiu, zrobimy sobie panel degustacyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Mam wolne 2 miejsca w samochodzie. Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Mam wolne 2 miejsca w samochodzie. Kraków Jedno miejsce. Jak się mój 11-letni syn dowiedzial że tyle młodzieży jedzie to że on też chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Pierwsi piwowarzy już na miejscu Vettis informuje, że pogoda całkiem ok, na szczęście nie pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Już się ciesze na ten weekend. Przyjeżdżam z maluchami 7 i 9 lat. Miejsca były. Tylko ta podróż... Tychy pewnie w piątek będą zakorkowane aż do Bielska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Jechałem parę razy tą trasą w piątki i chyba w Tychach nie było tak źle. Co innego w Pszczynie, tam to i około południa jak i po południu był korek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Bez przesady aż do Bielska to nie. Na korek trafisz już w Siewierzu. Sporo zależy od pory dnia po godz. 14 tej robi się tłok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 o niebo lepiej jechać wiślanką przez Żory , niż jedynką przez Tychy a w sumie to teraz można autostradą A4 i zjechać na nową A1 aż pod Żory podjechać i potem na wiślankę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 o niebo lepiej jechać wiślanką przez Żory , niż jedynką przez Tychy a w sumie to teraz można autostradą A4 i zjechać na nową A1 aż pod Żory podjechać i potem na wiślankę Znaczy, koło Mysłowic zjechać na A4 w kier. zachodnim (Katowice), potem na A1 i do Żor, a potem DK81 i do DW941, dobrze kombinuję? Na Google Maps A1 kończy się gdzieś w polu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Całkiem przypadkiem, nieplanowanie trafił mi się kurs do Wisły w sobotę... Więc mogę jakoś popołudniem-wieczorem odwiedzić zlot:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi