Pieron Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 przeciek jest jeden: piwa jest tyle' date=' ze jury nadal obraduje w ciszy i tak moze byc do polnocy. Ja wracam na degustacje przepysznych trunkow, a Wam niech slinka leci.:cool2:[/quote']Trzeba było zaczynać od rana Sprawdzajcie co jakiś czas czy nie posnęli sprawdzamy, jeszcze nie spia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Sa wyniki: I miejsce - Vettis II miejsce - Szop007 III miejsce - Tieroo IV miejsce - pieron V miejce - Wena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Jeden z trzech balkonów piwowarów w Krokusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 hehe, Same pijaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Kongres, brzmi dumnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagar Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Jak usłyszałem o tym kongresie to pomyślałem że w garniaku powinienem przyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Już w domu,teraz można spokojnie delektować się piwami kolegów piwowarów.Tyle piw nie było nawet w Żywcu,lane i butelkowe.Było "Super",po prostu maraton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 My też już w domu: organizacja zlotu jak zawsze super, gratulacje dla Tomka Kto nie był i różnych piw nie próbował niech żałuje Piwem przewodnim na zlocie ogłaszam American IPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Ja też już wylądowałem w domku. Serdeczne podziękowania dla Organizatorów oraz dla moich "niemieckich przyjaciół" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Nowy album dodany do galerii. Można dodawać zdjęcia http://www.piwo.org/galeria/thumbnails.php?album=206 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 I ja dotarłem. Wielkie dzięki Tomek za zorganizowanie całej imprezy, piwowarów - bez nas tego by nie było , Bogdanowi przewodnikowi i wszystkim - do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 My też się meldujemy - byliśmy w domu wcześniej, ale "potwora" trzeba było oporządzić Bardzo dziękujemy za wspaniałe spotkanie i możliwość zabawy z Wami. do zobaczenia, najdalej, w przyszłym roku! Wasyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Wszystkim bardzo dziękujemy za fantastyczne spotkanie. Było wspaniale Kochani piwowarzy! Wasze zdrowie ! :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 To był mój pierwszy zlot (juniora też) i nie żałujemy mam nadzieje ze wkrótce się spotkamy. Może Zywiec? Ale na razie jakby co to jakby miał ktoś zdjęcia to proszę na andrzejkuglin@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Było super, szkoda, że tak krótko. Dzięki Tomku za organizację Kongresu. Podziękowania dla Bogdana i Gabi za zaangażowanie w organizację wolnego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Kongres - to fajnie brzmi Chyba zmienię nazwę Ja również dziękuję wszystkim uczestnikom, wielki ukłon dla Gabi i Bogdana za nieocenioną pomoc. No i ... do następnego razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Pewnie, że było fajnie. Myślałem czy warto by było zorganizować tygodniowy KONGRES, ale kiedy przestać degustować piwo by moc wrócić do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Kongres - to fajnie brzmi Chyba zmienię nazwę Jestem za, a czy zamiast koszulek były by koszule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Kongres - to fajnie brzmi Chyba zmienię nazwę Jestem za' date=' a czy zamiast koszulek były by koszule [/quote'] Pieronie - wtedy tylko krawaty (z koszulą lub bez ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 ja też wróciłem, byłbym wcześniej ale miałem przeprawę z korka przed Warszawą przez Grójec.... Bardzo fajnie że się spotkaliśmy i już nie mogę się doczekać kolejnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Dziękuje wszystkim, za spotkanie Cieszę się że mogłem Was poznać osobiście i do następnego razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Było super - żona się wynudziła, córka była zachwycona, ja to wiadomo. Organizatorom należą się podziekowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Kongres - to fajnie brzmi Chyba zmienię nazwę : jestem za. Dzięki za fajną zabawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Było super Szczególne podziękowania dla organizatorów-Gabi, elroya i Bogdana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Kongres - to fajnie brzmi Chyba zmienię nazwę : jestem za. Dzięki za fajną zabawę. I ja głosuje za zmianą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi