Shooter Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Jak tak można zaskakiwać... Rozmówczyni przypomina drogie skrzypce. Pięknie brzmią, każdy chciałby je mieć , ale zupełnie puste w środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Jakie podobieństwo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 http://kwejk.pl/obrazek/399115 Rozwaliło mnie to Ktoś mocno sfrustrowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 http://kwejk.pl/obrazek/399115 Rozwaliło mnie to Ktoś mocno sfrustrowany... A co w tym takie dziwne. Jeśli tak nie jest to i tak żona wie najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianek Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) Nie wiem czy było Małe piwko z korzeniami I z Jarocinowych lat + Proletaryat , IRA .... + hehe i Młynarska w tle Edytowane 24 Sierpnia 2011 przez cianek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=UgfubawsrcM&feature=related Łączę się z facetem w bólu ale i tak nie mogę przestać się śmiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagar Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 oby przerwy techniczne zdarzały się jak najrzadziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Wybierasz się na urlop,uprzyjemni podróż. Tyle się tego zmarnowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Nowy członek ekipy sędziowskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Uliczna ankieta wśród pań szuka odpowiedzi na pytanie "Co należy nosić, aby partner uznał Cię za atrakcyjną?" Odpowiada 20-latka: - Bikini 30-latka: - Miniówę... 40-latka: - Versace... 50-latka: - Skrzynkę piwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Uliczna ankieta wśród pań szuka odpowiedzi na pytanie "Co należy nosić, aby partner uznał Cię za atrakcyjną?"Odpowiada 20-latka: - Bikini 30-latka: - Miniówę... 40-latka: - Versace... 50-latka: - Skrzynkę piwa... Powiało nowością koniec z operacjami plastycznymi dla pań po piędziesiątce taniej i zdrowiej skrzynka piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 - A z pocałunkiem póki co poczekamy Powiedział piękny królewicz złażąc ze Śpiącej Królewny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Kto da rade zapakować więcej cegieł na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 - A z pocałunkiem póki co poczekamyPowiedział piękny królewicz złażąc ze Śpiącej Królewny A tu akurat nie ma się z czego śmiać. Dzisiejsze dzieci wychowane na wykastrowanych wersjach bajek tego nie wiedzą, ale przecież dokładnie tak było w oryginalnej wersji Śpiącej Królewny (tej ludowej, którą potem zapisał Perrault). Królewna zasnęła po ukłuciu się zatrutym cierniem i ten cierń został jej w palcu. Książę ją znalazł, ożenił się z nią i tak sobie żyli. I dopiero jak ich drugie (sic!) dziecko zaczęło ssać palec królewny, to wyssało cierń i królewna się obudziła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 A takie coś (z drugiej strony frontu :>) było? http://noshit.pl/lubie/52031 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 ...Książę ją znalazł, ożenił się z nią i tak sobie żyli. I dopiero jak ich drugie (sic!) dziecko zaczęło ssać palec królewny, to wyssało cierń i królewna się obudziła. To trąci nekrofilią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 ...Książę ją znalazł' date=' ożenił się z nią i tak sobie żyli. I dopiero jak ich drugie (sic!) dziecko zaczęło ssać palec królewny, to wyssało cierń i królewna się obudziła.[/quote']To trąci nekrofilią E, gadasz. Zobacz ile mniej miał do słuchania w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 tym razem nie filmik... nie fotka a sytuacja z życia wzieta.... nie jednokrotnie częstowałem znajomych piwkiem... wszyscy mówią że dobre itd.... ale podzielił bym ich na dwie kategorie (mowa o tych co próbują domowego browaru pierwszy raz) 1. a jak robisz bąbelki (gaz).... no cóż mają prawo nie wiedzieć o re-fermentacji.. 2. (ta kategoria rozwala mnie najbardziej).... a skąd bierzesz kapsle?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Mnie zawsze wszyscy pytają o to samo Najważniejsze są bąbelki i to w jaki sposób kapsluje się piwo. To są dwie największe tajemnice piwowarstwa domowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu_k Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 (edytowane) Eeee... Podstawowym pytaniem jest "Ile ma alkoholu?" A jeśli ktoś mi po wypiciu mówi, że prawie jak Tyskie/Żywiec itp. to znaczy, że pił moje piwo po raz ostatni. Jestem wredny, ale potrafię wtedy takiemu delikwentowi podać piwo kupne a innym gościom własne. To trąci nekrofilią -Jak się nazywa pociąg do Zakopanego? -Nekrofilia... Edytowane 14 Września 2011 przez grzechu_k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Mnie zawsze wszyscy pytają o to samo Najważniejsze są bąbelki i to w jaki sposób kapsluje się piwo. To są dwie największe tajemnice piwowarstwa domowego Mam to samo kapsle na butelkach to wskaźnik niezwykłego kunsztu piwowarskiego. A te bąbelki to po prostu cudo na kiju... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielson83 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 (edytowane) Jeden z ulubionych kawałów mojego przyszłego teścia " Korytarzem w szkole idzie dwóch nauczycieli stary i młody-obładowany książkami, dziennikami, itp. wszystko z rąk mu leci... Starszy stażem i wiekiem idzie wyluzowany, ręce w kieszeni, młody zdziwiony pyta Panie Profesorze, Pan ma to wszystko w głowie..??? Odp. Nie... w dupie" Edytowane 15 Września 2011 przez danielson83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barą Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Trzej koledzy naradzają się przed wspólnym wyjazdem na polowanie: - A więc wyjeżdżamy jutro o piątej rano. Bierzemy strzelby, psy i skrzynkę piwa. - A może dwie? - Ostatnio, jak wzięliśmy dwie, zastrzeliliśmy psa. - No to psów nie weźmiemy. - Dobra, a więc wyruszamy o piątej. Psów nie bierzemy. Zabieramy ze sobą strzelby i dwie skrzynki piwa. - A może trzy? - Czy nie pamiętasz, że kiedyś, jak wzięliśmy trzy, to ty sam oberwałeś w nogę? - Możemy nie brać broni! - W porządku. Wyjazd o piątej. Psów i broni nie bierzemy, ale bierzemy trzy skrzynki piwa. - A może weźmiemy jednak cztery? - Jak wzięliśmy kiedyś cztery, Mietek, wychodząc z samochodu, przewrócił się i złamał sobie rękę! - Ale przecież możemy nie wychodzić z samochodu! - Zgoda. Więc podsumujmy: wyruszamy na polowanie jutro o piątej rano. Psów i broni nie bierzemy, bierzemy 4 skrzynki piwa i nie wysiadamy z samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anmar Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Trzej koledzy naradzają się przed wspólnym wyjazdem na polowanie: - A więc wyjeżdżamy jutro o piątej rano. Bierzemy strzelby, psy i skrzynkę piwa. - A może dwie? - Ostatnio, jak wzięliśmy dwie, zastrzeliliśmy psa. - No to psów nie weźmiemy. - Dobra, a więc wyruszamy o piątej. Psów nie bierzemy. Zabieramy ze sobą strzelby i dwie skrzynki piwa. - A może trzy? - Czy nie pamiętasz, że kiedyś, jak wzięliśmy trzy, to ty sam oberwałeś w nogę? - Możemy nie brać broni! - W porządku. Wyjazd o piątej. Psów i broni nie bierzemy, ale bierzemy trzy skrzynki piwa. - A może weźmiemy jednak cztery? - Jak wzięliśmy kiedyś cztery, Mietek, wychodząc z samochodu, przewrócił się i złamał sobie rękę! - Ale przecież możemy nie wychodzić z samochodu! - Zgoda. Więc podsumujmy: wyruszamy na polowanie jutro o piątej rano. Psów i broni nie bierzemy, bierzemy 4 skrzynki piwa i nie wysiadamy z samochodu. Coś podobnego czeka mnie w tem łykend ( biedna ta moja wątroba ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi