crocco Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Oż kurde ,ale grubo mielą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 (edytowane) O piwie, z artykułu Wikipedii Edytowane 28 Maja 2012 przez wyvern Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Ale co tutaj jest nie tak?. Tabelka nie wyczerpuje tematu, ale błędów nie widzę. Życzyłbym sobie takiej wiedzy u każdego konsumenta tego trunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 (edytowane) Piwo jęczmienne jest jasne, pszeniczne jest ciemne i basta! A mocne się bez słodu robi Edytowane 28 Maja 2012 przez wyvern Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 No mówię, że nie wyczerpuje tematu. Spójrz na to z punktu widzenia osoby która właśnie taki wpis przeczytała, ale na co dzień jest specjalistą w jakiejś innej dziedzinie naszego życia, czym innym się zajmuje lub interesuje. Rozpatrujemy wiedzę ogólną i taki wpis założenia spełnia. Czepiam się celowo, bo wątek jest raczej rozrywkowy. Jeżeli jednak uważasz, że powinno to być zweryfikowane i poprawione wikipedia umożliwia edycję, ew. skontaktuj się z Krzyśkiem Lechowskim (użytkownik @skitof ) na pewno Ci pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Dobra, przeczytałem tabelę poziomo, nie każdą kolumnę jako podział ze względu na:... Czyli z siebie się śmieję teraz, że wyczytałem idiotyzmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 (edytowane) Piwo jęczmienne jest jasne, pszeniczne jest ciemne i basta! A mocne się bez słodu robi Źle czytasz tę tabelkę, nie chodzi o to, że jasne jest jęczmienne, tylko, że ze względu na np. barwę wyróżniamy jasne i ciemne, a ze względu na np. rodzaj fermentacji: spontaniczną, górną, czy dolną. EDIT: A ja trzymałem kartę otwartą godzinę, zanim coś tu napisałem Edytowane 28 Maja 2012 przez mrblaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Toż w poście powyżej przyznaję się go złego czytania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieddro Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 @pieddro - nie nadaję się, wymagań nie spełniam. @wszyscy - przyznałem się do błędu. Mocny porter robi swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieddro Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 @pieddro - nie nadaję się, wymagań nie spełniam. @wszyscy - przyznałem się do błędu. Mocny porter robi swoje ale spokojnie to nie było zamierzone do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 @pieddro - nie nadaję się, wymagań nie spełniam. @wszyscy - przyznałem się do błędu. Mocny porter robi swoje ale spokojnie to nie było zamierzone do Ciebie Kolegę to nieźle ten porter pokiereszował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 www.sadistic.pl/pokerface-vt118895.htm?sid=5f242bc930e5903b27193229d30902fe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 http://www.sadistic.pl/otwieranie-piwa-vt118813.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershi Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Ja butelki otwieram obrączką. Przynajmniej do tego nadaje się to że ją noszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 (edytowane) Ja butelki otwieram obrączką. Przynajmniej do tego nadaje się to że ją noszę. Jak rozumiem obrączka to pamiątka po byłej żonie? Gdybym ja tak napisał pewnie żona szybko stałaby się byłą Edytowane 30 Maja 2012 przez Tomek-Pasieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershi Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Moja szczęśliwie nie zagląda na to forum więc sobie pozwoliłem na powyższy wpis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Oj nie bądź taki pewny..... ja też tak myślałem ....... Wysłane z mojego MB525 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershi Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 (edytowane) Ale dział Hyda Park jest niedostępny dla niezalogowanych użytkowników? Ojej, właśnie sprawdziłem, jest dostępny. Edytowane 30 Maja 2012 przez pershi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Jak rozumiem obrączka to pamiątka po byłej żonie? Gdybym ja tak napisał pewnie żona szybko stałaby się byłą Mogłoby się okazać ,że Ty byłbyś byłym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Jeszcze rok temu był się obruszył na treść i formę tego napisu. Teraz, po 96 wizytach w urzędach patrzę na to z pobłażaniem i zrozumieniem. Co się narobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Urząd skarbowy to nie jest Polska. Polskę tworzymy My wszyscy. Jak ktoś pisze "zasrana Polska" to znaczy, że i ja i moja rodzina jesteśmy zasrani, że nasza historia jest zasrana itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 (edytowane) Pisząc tak może miał na myśli grube ryje na tęgich posadkach w rządzie. Edytowane 3 Czerwca 2012 przez maxhot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 (edytowane) to akurat najgorszy przykład z możliwych.... oj poleciał by minus.... btw... nie ściągajcie tego wątku na tory polityczne, narodowościowe...itd -- ani to on w rządzie zasiada... a to że otyły? no i co z tego zapewne poczucia humoru ma wiecej niż ty, a napewno nie brak mu go co do własnej osoby, zaprawde mało w naszym sejmie tak wykształconych i inteligentnych osób po zmianie fotki w poprzednim poście z Ryszarda Kalisza na Pana Tuska.... mój wywód ma się nijak.... zresztą jak i wytłuszczony tekst do karykatury premiera... Pisząc tak może miał na myśli grube ryje na tęgich posadkach w rządzie. Edytowane 3 Czerwca 2012 przez pepo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 koleś przymierza sie do buchnięcia kontrabasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi