Sojer Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Jejski!Boskie! Chyba wyślę memu znajomemu, szarmanckiemu. O i to był mój post nr 999, a ten jest tysięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Kurde zlałem się ..., Jejski kupujesz mi nowe majty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 OK ale razem z korkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Poproszę wersję mniej hardcorową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 To jeszcze coś co skrzywiło moją psychikę w czasach gdy nie było internetu, czyli CZARNY KAPTUREK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Facet budzi się w południe na potwornym kacu. Patrzy, na stole cztery schłodzone butelki piwa i list następującej treści: "Kochanie, wypoczywaj. Jakbyś czegoś potrzebował to zadzwoń. Zwolnię się z pracy i przyjadę. Twoja kochająca żona". Facet pyta syna: - Co się wczoraj stało? Nic nie pamiętam. Czyżbym wrócił w nocy z kwiatami albo pierścionkiem? Syn na to: - Przyszedłeś o piątej nad ranem kompletnie pijany, awanturowałeś się, a gdy matka chcąc cię rozebrać ściągała ci spodnie, powiedziałeś: "Spadaj dziwko, jestem żonaty!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaGacek Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Grupa studentów przyjechała na praktyki do kołchozu na obrzeżach Syberii. Miejscowi zaprosili ich na wieczorek integracyjny. W trakcie - jeden ze studentów widzi, jak w pewnej chwili sześciu kołchoźników wynosi jednego z nich - zalanego w trupa. Pyta jednego z miejscowych: - Gdzie oni go niosą? - Do sąsiedniego pokoju. - A po co? - No wiesz..., u nas kobiet nie ma, więc trzeba korzystać z tego, co los da - idą tam w kilku i sobie używają... Student wystraszony, postanowił się pilnować, niestety, pół godziny później i jemu się 'zmarło'... Ocknął się po jakimś czasie i czuje, że jest niesiony - zaczyna wrzeszczeć niemiłosiernie: - Nie!!! Nie chcę! Puśćcie mnie! Nie chcę do tamtego pokoju!!! W odpowiedzi słyszy: - Nie szarp się tak i nie denerwuj. My cię już z powrotem niesiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Hops heaven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Słucham właśnie benefis Kociniaka na Trójce i już nie wyrabiam ze śmiechu. Akcja z polewaczką genialna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaGacek Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaGacek Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Tf73jjVve64 http://www.youtube.com/watch?v=PLUn-GSU3oY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Zmotywowałes mnie: Reklama niecenzuralna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan62 Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 (edytowane) Pamiętajmy aby zabezpieczać komputer Niestety nie udało się zamieścić ciekawej fotki. Edytowane 12 Marca 2011 przez bogdan62 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Dlaczego Niemcy nie chcą interweniować w Libii? Bo boją się kolejnej porażki pod Tobrukiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Trening czyni mistrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barą Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=e89KLkbIhyM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluchacab Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 - puk puk - kto tam - ja doJarka - a ja kombajn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluchacab Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaGacek Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 http://fishki.net/comment.php?id=85841 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 (edytowane) Chyba się spsuło... http://www.moronail.net/img/9123_my-first-beer Edytowane 30 Marca 2011 przez zgoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 PIWO - lekarstwo dla każdego... http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Zwykle-piwo-przywrocilo-konia-do-swiata-zywych,wid,13277990,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 To już wiem dlaczego nigdy nie miałem kolki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi