Wiktor Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 nie mam pytań... wstyd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Najlepsze tłumaczenie dyrektora, według niego zdradzenie składu równa się zdradzeniu receptury W ogóle dziwią mnie ludzie na tym profilu, którzy tak zaciekle bronią tego browaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 (edytowane) Edytowane 22 Czerwca 2013 przez elroy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Oglądałem jakieś ogłoszenie z tablicy i podpowiedziało "podobne". Przeczytajcie opis: http://tablica.pl/oferta/opcionrzniki-t25-ponpa-kiwaika-wyciongarka-przyczepa-ID280Wp.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Oglądałem jakieś ogłoszenie z tablicy i podpowiedziało "podobne". Przeczytajcie opis: http://tablica.pl/of...pa-ID280Wp.html W jakim to jezyku jest? Nie rozumiem ani jednego zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 (edytowane) Oglądałem jakieś ogłoszenie z tablicy i podpowiedziało "podobne". Przeczytajcie opis: http://tablica.pl/of...pa-ID280Wp.html Gościu ma czasy podstawówki (jeżeli w ogóle), dawno za sobą. Coś w guście: Proszę podać słowo zaczynające się na literę "L". - np Elżbieta Tu jest jego drugie ogłoszenie. Musze przyznać że jest konsekwentny w "swojej" ortografii. Edytowane 24 Czerwca 2013 przez korzen16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 ło matulu przenojświętrzo!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogodar Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Było? [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 [media]http://www.youtube.com/watch?v=sGTfwjbJqkM[/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Angielskie jedzenie. Uwaga sceny drastyczne [media] [/media] slotish 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Angielskie jedzenie. Uwaga sceny drastyczne [media] [/media] Chłopak nie ma najmniejszego podjęcia o czym mówi. Aż przykro było na to patrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Gość kiedyś robił fajne filmiki , kiedy zajmował się gotowaniem , bo ma o tym pojęcie. Ale teraz kiedy w jego "specjalnych" odcinkach , paw pojawia się co kilka minut , przestałem to oglądać. Nie wiem po co to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Angielskie jedzenie. Uwaga sceny drastyczne [media] [/media] po obejrzeniu tego odcinak utwierdziłem się w przekonaniu, że autor jest niepełnosprawny umysłowo. Na prawdę nie wie o czym mówi, w dodatku ma chroniczny refluks, a to się leczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 refluks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkulos Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 dla mnie to jest tak jakby angolowi dać kapustekiszoną lub ogórki kiszone dla niego to jest nie jadalne a fakt faktem angielska kuchania jest hmmm specyficzna to swoją drogą . Ja tam wole próbować różne potrwy bo się smak wyrabia pozatym poznajesz inną kuturę właśnie przez kuchunie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Człowiek sobie po obiadku wchodzi na piwo.org a tu takie coś... Było wyraźniej ostrzec o problemach z "niesprawnością zwieracza dolnego przełyku" (cytat za wiki) autora filmu :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 refluks? czyli wsteczne zarzucanie treści żołądkowej - jednym słowem rzyganie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Rzyganie po skurwiałym żarciu to nie refluks, bez przesady. Swoja drogą, ja bym czegoś takiego nie puścił w net jeśli by m,nie pociągnęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 pooglądaj jego inne filmiki, rzyga prawie na zawołanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 hehehe, nie dziękuję. Czasem także mam cofkę przy ciulowym żarciu. Ale tu raczej psychologia zadziałała, i na jego pannę także (co słychać w tle) bo jak coś ma być ohydne to będzie i już! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Jadłem tylko te świńskie skórki, oryginalne z UK. Fajnie chrupkie i rozpływające się a poza tym sama sól. Holenderską frykandelę jadłem raz i dziękuję Strasznie się męczyłem. Coś jak podłe parówki w Polsce. Okropne. Na bitterbalen już się nie dałem namówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 (edytowane) Szczerze to wykorzystałem kilka filmików z przepisami od tego gostka, ale po takich filmach z rzyganiem te potrawy teraz nie przejdą mi przez gardło hehehe Edytowane 2 Lipca 2013 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Marmite jest dobry. Ale nikt nie pakuje takiej ilości na tosta. Cieniutko się smaruje. Do tego dla początkujących lepiej zacząć od smarowania kanapki z serem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi