FurioSan Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Cytując Browar Bednari i Piwoteka O rzesz ku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keisan Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Niestety niewiem kto co myśli ale, wiem kto co pisze. Sugerujesz że zanim napiszesz sprostowanie (:dwa posty niżej) to mam wiedzieć co masz na myśli? Odpowiedzialność za słowa jest w tych czasach nie na topie! Wybacz ale moja szklana kula jest na przeglądzie i nie mogę wiedzieć co chciałeś przekazać. Czepiasz się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 zasada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) http://www.cartoonstock.com/cartoonview.asp?catref=cwln4638 Śmieszne, ale niepoprawne Edytowane 22 Grudnia 2014 przez zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 42 a 47 C zacieranie Zrobiłem kolejną warke APA i jest pod wielkim wrażeniem jakie znaczenie ma temperatura zacierania. Pierwsza warke zacierałem w 42 a nastepna o identycznej recepturze w 47 st C. Dwa zupełnie inne piwa. Juz teraz wiem, ze wole bardziej wytrawne piwa. Mimo dużej goryczki w drugiej warce i kontrze słodkości wolę jedank wytrawne APA. Chociaz Belgiski Tripple z dodtakiem Citry 15g na 30 min zacierany własnie w 47 wali mnie na kolana i juz zostało tylko 10 sztuk które zapakowałem na długi termin, jak żona urodzi:) Zacieranie to jest sztuka warzenia piwa, nie spodziewałem się jak duży wpływ ma ten proces na smak....a zaczynałem od puszek... i nawet nieraz zrobie coś na nich do tej pory. Szybka opcja na warki sesyjne. Czy macie tez takie doswiadczenia z zacieraniem ze to sama receptura daje az tak rożne efekty? GB... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ale jaja... Panie Ferdku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Prezent pod choinkę od rodziców: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 http://www.syneksystem.com/ Skocz, synek, tatusiowi po piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Chyba mniejszego już nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 pewnie już było trochę wulgarne ale bardzo mi przypomina jednego playboya polskiego kraftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigo Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) fan zespołu Modern Talking :lol: Edytowane 5 Stycznia 2015 przez gigo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Pan Rycerz mówi do swojego giermka: dziś idę do Pani. Poszedł. Wraca późno z całą twarzą we krwi a giermek przerażony pyta: Panie, to od miecza? Rycerz odp: nie, od pochwy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Profesjonalna recenzja piwa: Kopyr się chowa:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 "Trochę za gorzkie, podobne do Żywca" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) "Trochę za gorzkie, podobne do Żywca" I właśnie w tym momencie padłem I znów to słowo ZACNE - no żeż qwa mać nie da się obecnie nic przeczytać o piwie gdzie ktoś nie użyłby tego słowa... Edytowane 7 Stycznia 2015 przez PawelH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) http://9gag.com/gag/amLEDMo http://9gag.com/gag/aBQ7d1D Znalezione w serwisie z głupimi obrazkami, ale lolowatośc niemal nieobecna w kierunku nieobecnej. Edytowane 21 Stycznia 2015 przez zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi