anteks Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Czy dostaliście od tego użytkownika/użytkowniczki PW z zaproszeniem na jakieś sekciarskie forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Czy dostaliście od tego użytkownika/użytkowniczki PW z zaproszeniem na jakieś sekciarskie forum ? To jakaś głębsza sekta małolatów Nawet się doczekała antystrony http://www.kimjestlaura.co.cc/ Dzięki wszystkim za reakcję nim się ta osoba rozpędziła bardziej edit: w skrócie: to jakiś gość, co się podszywa pod laskę i zawraca w głowie młodym chłopakom. Itd itd itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Na piwoorgowa pocztę tez dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Na piwoorgowa pocztę tez dostałem Sęk w tym, że to ręczna "klepanina" - żaden automat, robot itd. Na upartych nie ma rady W ogóle ktoś jest mocno zdeterminowany bo i http://www.wmfp.pl/forum/viewtopic.php?f=16&t=2267 i http://www.forum.nagrzyby.pl/viewtopic.php?p=146361 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1970 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 W 2010 użytkownik o tym nicku zalewał spamem forum winiarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 chyba jedzie od góry po aktywnościach ja też dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomX Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Też dostałem. Na PW i na maila. I to nie pierwszy raz. Na to samo forum zapraszano mnie w tamtym roku poprzez forum grotołazów (lub jakieś podobne, nie pamiętam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Też dostałem na prośbę o niespamowanie to jeszcze jedno zaproszenie za forum gdzie nie ma dzieciaków niby podziękowałem za taką fornę kontaktu i kolejne zaproszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek63 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 U mnie też. Ciekawe, ile już poszło klawiatur od ciągłego naciskania ctrl+v. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henry Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Tez jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Ja to po prostu olałem jej/jego palce i klawiatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 (edytowane) Czy dostaliście od tego użytkownika/użytkowniczki PW z zaproszeniem na jakieś sekciarskie forum ? To jakaś głębsza sekta małolatów Nawet się doczekała antystrony http://www.kimjestlaura.co.cc/ Dzięki wszystkim za reakcję nim się ta osoba rozpędziła bardziej edit: w skrócie: to jakiś gość' date=' co się podszywa pod laskę i zawraca w głowie młodym chłopakom. Itd itd itd...[/quote'] O jej a ja nieuczesany. Też coś dostałem, ale z tymi młodymi chłopakami to był komplement. Ja czuję się ciągle młodo. :) Właśnie przeczytałem wiadomość również na PW od LUIZA. Edytowane 23 Kwietnia 2011 przez wena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Czuję się pominięty... ja nic nie dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu_k Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 (edytowane) Ja dostałem i już chciałem pisać do elroya. Na szczęście zobaczyłem ten temat. Nie martw się Makaron - dostaniesz Ewentualnie mogę Ci przesłać tą wiadomość. Edytowane 23 Kwietnia 2011 przez grzechu_k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Ja dostałem, kliknąłem linka ale jak tylko przeczytałem te niby ciekawe tematy to zaraz zamknąłem stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 MAKARON to straszne być pominiętym w seksie grupowym. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Czuję się pominięty... ja nic nie dostałem Jesteśmy z Tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1970 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Makaron - mnie też pominięto Jestem z Tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Tak to się potem kończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 (edytowane) w skrócie: to jakiś gość, co się podszywa pod laskę i zawraca w głowie młodym chłopakom. Itd itd itd... No ale na monitor to ja reflektuję !! :tort: Edytowane 24 Kwietnia 2011 przez coelian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 nie dość że na PW to jeszcze na pocztę wysyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 spamer jest od spamu,trzeba dać se luzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Ja też nie dostałem i jakoś mnie to trochę cieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Kurcze... czyżbym dostał jako pierwszy? Bo już o 13.24 pisałem do Elroya na PW, że mnie atakują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 ja dostałem 12:57 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi