gesio0 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 (edytowane) W Bielsku powoli rozpoczyna działalność BROWAR MIEJSKI! Ciekawa wiadomość. Nie przypuszczałem, że doczekam takiego zjawiska. http://bielskobiala.gazeta.pl/bielskobiala/1,88025,9143775.html Co dzieje się w Cieszynie w temacie browaru restauracyjnego? Wie ktoś? Edytowane 26 Kwietnia 2011 przez gesio0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Cześć Zauważyłeś że artykuł jest z lutego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gesio0 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zauważyłem. Niemniej,informacja jest aktualna. Otwarcie ma być w maju. http://www.bielsko24.pl/wiadomosci/i/292/nawarza_i_podadza_czyli_otwarcie_mini_browaru_tuz_tuz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 (edytowane) Otwarcie było wczoraj, nie maja jeszcze jasnego bo leżakuje w tankach wiec jest pszenica, marcowe i ciemne szklanka 0,4l 8 zł Butelka 0,75l na wynos - 20 zł http://www.browar.biz/forum/showpost.php?p=974551&postcount=986 https://picasaweb.google.com/d.jochman/BrowarMiejskiBielitzer# Edytowane 9 Maja 2011 przez coelian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Butelka 0,75l na wynos - 20 zł Z porcelanką czy kapsel ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Butelka 0' date='75l na wynos - 20 zł[/quote']Z porcelanką czy kapsel ? zdaje się, że z porcelanką: https://picasaweb.google.com/d.jochman/BrowarMiejskiBielitzer#5603949234568422978 Niestety przegapiłem otwarcie. Info o "wczoraj" jest od bieloka. Mam zamiar się wybrać na kufelek ciemnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 a kufle swoje sprzedają ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Czy ktoś pił piwa z browaru? Jak smakuje Ciemne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrapek Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 a kufle swoje sprzedają ? Pękaty kufelek prezentuje się bardzo ładnie... Było by dobrze gdyby sprzedawali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Już coś jest na allegro. http://allegro.pl/bielsko-biala-browar-miejski-podstawki-i1607180608.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Czy ktoś pił piwa z browaru? Jak smakuje Ciemne? Lipa, jak słodka woda, puste w smaku Marcowe niezłe, pszeniczka dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grigorij Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Czy ktoś pił piwa z browaru? Jak smakuje Ciemne? Lipa' date=' jak słodka woda, puste w smaku Marcowe niezłe, pszeniczka dobra [/quote'] Całkiem niezłe,na pewno lepsze niż te wszystkie puszkowe i butelkowe ze sklepu !!! Polecam jasne piłem też Ciemne,ale jakoś się nie przekonałem do niego,ale nie każdy lubi ciemne Ogólne wrażenie w skali do 10 .. ja daje 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grigorij Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 a kufle swoje sprzedają ? Pękaty kufelek prezentuje się bardzo ładnie... Było by dobrze gdyby sprzedawali... Sprzedają i wiem tylko że ten mały z grubego szkła z uchem 0,4l na 20 zł został wyceniony przez właściciela (dla mnie drogo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gesio0 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jak ja byłem w tym browarze to mieli tylko jasne. Wg mnie całkiem dobre. Co ciekawe na afiszu można było przeczytać że akurat ciemne i pszeniczniak się warzy ale ja takiego zjawiska nie zaobserwowałem. Chyba po prostu leżakowało w piwnicach. Niemniej warto tam wpaść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jaskółki mi doniosły że ponoś piwo warzy tam czeski piwowar. Widać, że u nas brak kadry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ten browar to jakaś porażka, sprzedają też piwo z innych browarów jako swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ten browar to jakaś porażka, sprzedają też piwo z innych browarów jako swoje. tz z jakich browarów? chciałem tam wstąpić ale zamknięte było dla porannych ptaszków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 np. Tucher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 np. Tucher A to rewelacja :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ten browar to jakaś porażka, sprzedają też piwo z innych browarów jako swoje. A skąd wiadomo,że tak robią. Bo pewnie się tym nie chwalą i wyszło przy okazji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ten browar to jakaś porażka' date=' sprzedają też piwo z innych browarów jako swoje.[/quote']A skąd wiadomo,że tak robią. Bo pewnie się tym nie chwalą i wyszło przy okazji? No bo raz proponują Pszenicę z Tuchera, a za dwa dni swoją, a jeszcze następnego dnia z Tuchera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areks1111 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 witam Skoro proponują pszenicę z tuchera , to przecież wcale nie znaczny, że sprzedają ją jako swoją ( gdyż mówią że tucher). Może poprostu nie wyrabiają z produkcją i posiłkują się innymi piwami by w ofercie mieć kilka stylów. Gorzej by było jakby zataili fakt i sprzedawali tuchera jako swój produkt. pozdrawiam Arek S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Skoro proponują pszenicę z tuchera , to przecież wcale nie znaczny, że sprzedają ją jako swoją ( gdyż mówią że tucher). Może poprostu nie wyrabiają z produkcją i posiłkują się innymi piwami by w ofercie mieć kilka stylów. Gorzej by było jakby zataili fakt i sprzedawali tuchera jako swój produkt. Tylko, że wg wpisów z browar.biz raz jest to Tucher, a raz nie i niekoniecznie widać w tym jakąś prawidłowość. Za to istnieje podejrzenie, że różnica polega tylko w szczerości obsługi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gesio0 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 A to małe oszusty.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Komisja Warrena już planuje tam wizytę.... znam jednego gościa co tam pracuje. Zasięgnę języka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi