twawrzyniak Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Na dwa weszły dwa. Tym bardziej idę do piwnicy po kufelek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 U mnie regres w tym roku na 5 tylko jedno w finale, wiec pozostaje mi się też tylko napić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 U mnie też marnie. Jedno wysłałem i nie przeszło.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Moje 3 piwa dostały się do finału (z 6 wysłanych). Dzisiaj pocieszę te, które odpadły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Na pięć wysłanych trzy w finale, dla mnie super. Półroczny koelsch nie miał szans, niedofementowany ris także. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 U nas na 4 piwa wysłane 3 w finale . Idę cosik otworzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Moje przeszły 2 na 5 wysłanych. W sumie w tym roku weszło do finału więcej moich piw niż w zeszłym. No ale cóż... mimo to zeszłoroczny występ był bardziej udany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 U mnie też marnie. Jedno wysłałem i nie przeszło.... podobnie ja... i po co było tego RISa trzymać ponad rok zamiast wypić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 josefik, choć się napijemy, u mnie tez jedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 U nas na 4 piwa wysłane 3 w finale . Idę cosik otworzyć Myślę, że to dobry wynik, co świadczy zajęte miejsce. Moje to 2 weszły na 5, więc nie jest strasznie źle, ale przyznam, że zupełnie co innego typowałem. Też coś otworzę, a co tam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 U mnie wynik 2-1. Przy takiej konkurencji to sukces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Kolejne gratulacje dla Jacka Michny, który chyba jako jedyny wprowadził do finału piwa we wszystkich kategoriach. Coś niebywałego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Kolejne gratulacje dla Jacka Michny, który chyba jako jedyny wprowadził do finału piwa we wszystkich kategoriach. Coś niebywałego. Nie jako jedyny, bo Grand Champion uczynił podobnie. Oczywiście gratulacje dla obojga ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 U dziadka 0 wysłanych 0 wygranych,a rodzina mówi piwo mniam,mniam.I to się liczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Cześć Trochę zdjęć z festiwalu u mojego przyjaciela w galerii: http://www.pawelm-foto.pl/Birofilia2011-k-147.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 U nas na 4 piwa wysłane 3 w finale . Idę cosik otworzyć Myślę' date=' że to dobry wynik, co świadczy zajęte miejsce.)[/quote'] Dla nas to wielki sukces . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Bielok,nareszcie jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 U mnie na 3 przeszły 2, więc ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 (edytowane) Coś niebywałego. A co w tym dziwnego??? Uwarzył, to wysłał, do tego miał zniżkę, i się załapał. Edytowane 21 Czerwca 2011 przez przemo70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Siemka Bielok. Na trzy otrzymane jeden granat, obudził całą rodzikę o drugiej w nocy z niedzieli na poniedziałek. pozostałe dwa pierwsza liga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Kolejne gratulacje dla Jacka Michny' date=' który chyba jako jedyny wprowadził do finału piwa we wszystkich kategoriach. Coś niebywałego. [/quote']Nie jako jedyny, bo Grand Champion uczynił podobnie. Oczywiście gratulacje dla obojga ludzi. Wiedeńskie Jankowi nie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Kolejne gratulacje dla Jacka Michny' date=' który chyba jako jedyny wprowadził do finału piwa we wszystkich kategoriach. Coś niebywałego. [/quote']Nie jako jedyny, bo Grand Champion uczynił podobnie. Oczywiście gratulacje dla obojga ludzi. Nie wiem, jak Ty, ale ja nie widzę u Janka RISa? Podobnie jak nie widzę, żeby jego Vienna Lager wszedł do finału. Albo więc się nie rozumiemy, albo ja mam jakiś inny plik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Cześć Trochę zdjęć z festiwalu u mojego przyjaciela w galerii: http://www.pawelm-foto.pl/Birofilia2011-k-147.html Cześć Właśnie wysłałem maila do autora, czy zgodzi się na umieszczenie zdjęć w naszej galerii Może się zgodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Kolejne gratulacje dla Jacka Michny' date=' który chyba jako jedyny wprowadził do finału piwa we wszystkich kategoriach. Coś niebywałego. [/quote']Nie jako jedyny' date=' bo Grand Champion uczynił podobnie. Oczywiście gratulacje dla obojga ludzi.[/quote'] Nie wiem, jak Ty, ale ja nie widzę u Janka RISa? Podobnie jak nie widzę, żeby jego Vienna Lager wszedł do finału. Albo więc się nie rozumiemy, albo ja mam jakiś inny plik. Przepraszam Cię, masz rację, za szybko czytam i tak wychodzi. Gratulacje dla Jacka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 U mnie 100% weszło do finału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi