HUGO Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Gratuluje wszystkim nagrodzonym. Ja również sie bardzo ciesze to był mój debiut w konkursie jedno wystawione piwko w kategorii w której była największa konkurencja i dostało sie do finałowej 15tki ciekaw jestem które miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Kolejne gratulacje dla Jacka Michny' date=' który chyba jako jedyny wprowadził do finału piwa we wszystkich kategoriach. Coś niebywałego. [/quote']Nie jako jedyny' date=' bo Grand Champion uczynił podobnie. Oczywiście gratulacje dla obojga ludzi.[/quote'] Nie wiem, jak Ty, ale ja nie widzę u Janka RISa? Podobnie jak nie widzę, żeby jego Vienna Lager wszedł do finału. Albo więc się nie rozumiemy, albo ja mam jakiś inny plik. Nie wiem kopyr co się tak napinasz. Czy wysłał sześć czy pięć, to niczego nie dowodzi, GCH zawsze jest tylko jeden. Szacun dla Jacka, jak i dla innych piwowarów, a dla Janka ponad wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Trochę zdjęć z festiwalu u mojego przyjaciela w galerii:http://www.pawelm-foto.pl/Birofilia2011-k-147.html No wreszcie i ja jestem na jakimś zdjęciu. Dzieki bielok, bo już myślałem, że tylko mi się wydawało że tam byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Nie jako jedyny' date=' bo Grand Champion uczynił podobnie. Oczywiście gratulacje dla obojga ludzi.[/quote'] Nie wiem, jak Ty, ale ja nie widzę u Janka RISa? Podobnie jak nie widzę, żeby jego Vienna Lager wszedł do finału. Albo więc się nie rozumiemy, albo ja mam jakiś inny plik. Nie wiem kopyr co się tak napinasz. Czy wysłał sześć czy pięć, to niczego nie dowodzi, GCH zawsze jest tylko jeden. Szacun dla Jacka, jak i dla innych piwowarów, a dla Janka ponad wszystko Ale o co Tobie chodzi przemo? Czy ja gdziekolwiek zakwestionowałem sukces Janka. Doceniam klasę Jacka, który jako jedyny z ponad 80 piwowarów wysłał 6 piw do konkursu i wszystkie weszły do finału. To świadczy o wielkim kunszcie, bo potrafi uwarzyć i lagera i ale, i lekkie jak 70/- i ciężkie jak RIS. Tylko tyle. Jestem pod ogromnym wrażeniem jego umiejętności. Pieron na to napisał, że to nic wielkiego bo Janek Szała dokonał tego samego, więc sprostowałem. Grand Champion jest Janka i nikt mu tego nie zabierze. Ja obok niego doceniam Jacka i nie kumam dlaczego Cię to boli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Nie wiem' date=' jak Ty' date=' ale ja nie widzę u Janka RISa? Podobnie jak nie widzę, żeby jego Vienna Lager wszedł do finału. Albo więc się nie rozumiemy, albo ja mam jakiś inny plik.[/quote'']Nie wiem kopyr co się tak napinasz. Czy wysłał sześć czy pięć, to niczego nie dowodzi, GCH zawsze jest tylko jeden. Szacun dla Jacka, jak i dla innych piwowarów, a dla Janka ponad wszystko Ale o co Tobie chodzi przemo? Czy ja gdziekolwiek zakwestionowałem sukces Janka. Doceniam klasę Jacka, który jako jedyny z ponad 80 piwowarów wysłał 6 piw do konkursu i wszystkie weszły do finału. To świadczy o wielkim kunszcie, bo potrafi uwarzyć i lagera i ale, i lekkie jak 70/- i ciężkie jak RIS. Tylko tyle. Jestem pod ogromnym wrażeniem jego umiejętności. Pieron na to napisał, że to nic wielkiego bo Janek Szała dokonał tego samego, więc sprostowałem. Grand Champion jest Janka i nikt mu tego nie zabierze. Ja obok niego doceniam Jacka i nie kumam dlaczego Cię to boli? Wiadamo że Jacek już od wielu lat warzy dobre piwa, ale Twoja wypowiedź jak dla mnie, jest lekkim umniejszaniem sukcesu Janka i tyle. Myślę, że to nie tylko moje odczucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Wiadamo że Jacek już od wielu lat warzy dobre piwa, ale Twoja wypowiedź jak dla mnie, jest lekkim umniejszaniem sukcesu Janka i tyle. Myślę, że to nie tylko moje odczucie. Jeżeli tak jest, to przepraszam Janka, Ciebie i resztę mieszkańców krainy Kwitnącego Ziemniaka. Nie było moim celem umniejszanie sukcesu naszego Grand Championa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Wiadamo że Jacek już od wielu lat warzy dobre piwa' date=' ale Twoja wypowiedź jak dla mnie, jest lekkim umniejszaniem sukcesu Janka i tyle. Myślę, że to nie tylko moje odczucie.[/quote']Jeżeli tak jest, to przepraszam Janka, Ciebie i resztę mieszkańców krainy Kwitnącego Ziemniaka. Nie było moim celem umniejszanie sukcesu naszego Grand Championa. No myślę, Pyrlandia Ci wybacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 (edytowane) Ja na 6 wysłanych miałem 4 w finale. Niestety żadnego pudła. Pierwszy raz taka wpadka. Muszę się poprawić w przyszłym roku. A tak ogólnie to taki lichy sezon był dla niektórych piwowarów. Byle do przodu. Zapomniałem dodać najważniejsze, że na pudle była moja uczennica i to też dla mnie wielki sukces. Edytowane 21 Czerwca 2011 przez wena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztyft Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Czy można gdzieś poczytać o mistrzowskich recepturach wspomnianego kol Jacka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 U dziadka 0 wysłanych 0 wygranych,a rodzina mówi piwo mniam,mniam.I to się liczy. U mnie też 100% zgodności, 0 wysłanych, 0 w finale, 0 na pudle. Nie mam czasu na konkursa, rodzina dopomina się o piwo, trza warzyć a nie wysyłać butelki na zmarnowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 U mnie niestety dwa piwa, które wysłałem przepadły w eliminacjach. Za rok będzie lepiej, obiecuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Moje ciemne też przepadło. Widać do championa jeszcze mi daleko Gratuluje wszystkim laureatom i finalistom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro22 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 (edytowane) Wysłałem wiedeńskie i bohemskie i jest jeden finał. Również tak jak sędziowie uważałem że jedno było dobre drugie gorsze - tyle że akurat odwrotnie Edytowane 22 Czerwca 2011 przez pedro22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 ja pewnie w przyszłym roku będę wysyłał piwo do Żywca, ale nie na KPD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 ja pewnie w przyszłym roku będę wysyłał piwo do Żywca, ale nie na KPD No to się pochwal oficjalnie, bo widzę, że na twarzoksiążce profil uaktualniłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 No to się pochwal oficjalnie, bo widzę, że na twarzoksiążce profil uaktualniłeś Tu się chwalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
somek Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 No to się pochwal oficjalnie' date=' bo widzę, że na [i']twarzoksiążce[/i] profil uaktualniłeś Tu się chwalę Gratuluje! To za rok w Żywcu próbujemy Twojego piwka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Gratuluje! To za rok w Żywcu próbujemy Twojego piwka? jak wytrzymam tam rok to jest to bardzo prawdopodobne 9 warek już mam za sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
somek Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Gratuluje! To za rok w Żywcu próbujemy Twojego piwka? jak wytrzymam tam rok to jest to bardzo prawdopodobne 9 warek już mam za sobą Wow.. szybko idziesz.. to codziennie jedna warka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 3 razy po 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu_k Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 (edytowane) My wysłaliśmy dwa i oba przepadły - dużo pracy przed naszym browarem. W przyszłym roku musi być co najmniej jeden finał. Wiktor - gratuluję (i troszkę zazdroszczę). Mam nadzieję, że opiszesz jak wygląda taka praca jaka różnica w porównaniu z domowym warzeniem no i ogólne obserwacje. Edytowane 22 Czerwca 2011 przez grzechu_k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 No to się pochwal oficjalnie' date=' bo widzę, że na [i']twarzoksiążce[/i] profil uaktualniłeś Tu się chwalę Wiktor - WOW !!! Gratulacje !!! Też troszeczkę zazdroszczę i ... trzymam kciuki !! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 nie będzie problemu popatrzeć jak warzę piwo - warzelnia i fermentownia są na widoku - trzeba tylko przez te 6 godzin pić tyle piwa żeby nie wyprosili z restauracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 nie będzie problemu popatrzeć jak warzę piwo - warzelnia i fermentownia są na widoku - trzeba tylko przez te 6 godzin pić tyle piwa żeby nie wyprosili z restauracji Jak zrobisz dobre, to nie będzie problemu posiedzieć parę godzin, nie takie rzeczy my ze szwagrem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 jutro jadę zwiedzać bliźniaczy lokal w Łodzi. Na Birofiliach trójka jegomościów po trzy razy przychodziła po Łódzką pszenicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi