yapko Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 W HB oprócz drożdży wyeast pojawiły się chmiele amerykańskie i niemieckie, jest coraz lepiej. Tak trzymac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cemik1 Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Nie rozumiem narzekania na BA. W sobotę wysłałem zamówienie i przelew. Dzisiaj (wtorek) wysłali mi towar. Bez ponaglania, maili czy telefonów z mojej strony. Jak dla mnie termin realizacji jak najbardziej prawidłowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 (edytowane) Czy tylko mi się wydaje, czy inni też mają takie wrażenie, że od czasu gdy Dori sklep przejęła słody są lepiej-drobniej śrutowane? Edytowane 17 Marca 2012 przez elroy Połączony z tematem dotyczącym sklepów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Drobniej, nie znaczy lepiej. Sent from my GT-I5700 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Jeżeli uzyskuję większą wydajność, to dla mnie lepiej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 (edytowane) W TB dostawa płynnych drożdży WYEAST oraz WHITELABS Edytowane 20 Marca 2012 przez andy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_bychu Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Teraz jak się kończy sezon, to wszędzie wysyp drożdży.- jesienią i zimą dolniaki na "lekarstwo". ( no ale cena też odpowiednia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentaki Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 W TB dostawa płynnych drożdży WYEAST oraz WHITELABS Jest kilka rarytasów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Sporo nowości w TB, niespotykane w u nas chmiele i słody z UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 no pięknie ,tylko nie ma palonego jęczmienia,albo ja nie potrafię znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Sporo nowości w TB, niespotykane w u nas chmiele i słody z UK Kicha, akurat kupiłem worek belgijskiego pale, a tu tyle dobra się pojawiło: Golden Promise, Maris Otter, Optic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) Kicha, akurat kupiłem worek belgijskiego pale, a tu tyle dobra się pojawiło: Golden Promise, Maris Otter, Optic... Zgoda mam nadzieję że chociaż w drożdże nie inwestowałeś, bo doszły jeszcze skosy z Brewlab edit I jak tu sezon kończyć? Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez josefik yapko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 I jak tu sezon kończyć? Zawsze można zrobić już teraz zapasy na następny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zawsze można zrobić już teraz zapasy na następny ale nie ma w co pakować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 no to josefik musisz zorganizować akcję na kegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 no to josefik musisz zorganizować akcję na kegi popieram i już zamawiam 10 sztuk :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 no to josefik musisz zorganizować akcję na kegi Nie róbcie OT Tydzień temu udało mi się " szczęśliwie " zamknąć poprzednią wrześniową, nie dam się namówić na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 W TB akcja "Angielska Wiosna", do zamówień dodają pintowe szklanki "nonic". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Rekord w BA. Wczoraj wieczorem zamówiłem, a dziś zamówienie już gotowe do wysyłki. A chciałem, żeby było najpóźniej na piątek. Tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Rekord w BA. Wczoraj wieczorem zamówiłem, a dziś zamówienie już gotowe do wysyłki. A chciałem, żeby było najpóźniej na piątek. Tak trzymać U mnie dokładnie to samo wczoraj zamówione dzisiaj wysłane - wielki + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 A jak pisałem, że u mnie TB jest 'the best' to niektórzy nie wierzyli. Jeśli ktoś gustuje w górnej fermentacji to nie ma lepszej oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapko Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 I jak tu sezon kończyć? Ale po co kończyć? Chodzi o tempetaturę czy bakterie? Mi w piwnicy górniaki latem wychodziły OK i nie zamierzam przestawać do dwóch infekcji pd rząd conajmniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 ale nie ma w co pakować Ale po co kończyć? Chodzi o tempetaturę czy bakterie? Mi w piwnicy górniaki latem wychodziły OK i nie zamierzam przestawać do dwóch infekcji pd rząd conajmniej. ... i czytamy od deski do deski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapko Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 ale nie ma w co pakować ... i czytamy od deski do deski No jak nie ma w co pakować piwa a nie suowców to inna bajka pogratulowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Nie ma w co pakować, bo się nie chce iść do knajpy po puste butelki. Ot co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi