elroy Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Gratulacje dla GCh. !! Mam rowniez nadzieje, ze sie kolega ujawni :-) A pamieta ktos pozostale miejsca? Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Mają te swoje internety i niczego nie napiszą, a my tu o suchym pysku za zwycięzców toasty chcemy wznosić By coś ktoś wrzucił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Ja sprzatam po zalaniu 162 butelek... i tez czekam na kat. IX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Andy gratulacje Grand Championie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Andy gratulacje Grand Championie !!! Toż to on? Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Witajcie! Właśnie wróciliśmy z Żywca. Impreza przednia, piwa wyborne, ludzie wspaniali :-) Troszkę wypiłem, troszkę się obkupiłem, troszkę zacząłem planować :-) PS. Czy ktoś zna recepturkę na dzisiaj warzonego Wita? Pozdrawiam, Gustaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Gratulacje dla wszystkich startujących! U mnie, podobnie jak u Kolegi Coelian, plany były piękne, a wyszło jak zwykle Ale przyszły rok będzie lepszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Też wróciłem z Żywca dzisiaj - impreza przednia. Zamiast wracać na mecz, trzeba było zostać na wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 (edytowane) Dzięki za super imprezę i super towarzystwo! Za każdym razem jak przyjeżdżam do Żywca mówię jestem w domu Gratuluję wszystkim laureatom i uczestnikom konkursu. Jest pewien niedosyt po imprezie Józek w dniu swoich urodzin nie wystąpił w stroju Borata I jeszcze się pochwalę bo trafiło się ślepej kurze ziarnko Edytowane 17 Czerwca 2012 przez Jejski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giziu Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Gratulacje dla GCH. kiedy będą znane wszystkie wyniki dla tych co nie byli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Gratulacje Andy, gratulacje dla wszystkich finalistów. Gratuluję Jejski, szkoda że próbowałem tylko Twojego Belga, choć słowo "tylko" nie jest najwłaściwsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pauler Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Też wróciłem z Żywca dzisiaj - impreza przednia. Zamiast wracać na mecz, trzeba było zostać na wyniki. Trzeba było zostać z nami na meczu. Gratulacje dla wszystkich finalistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fentel Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Gratulacje dla wszystkich medalistów ! ...których niestety kilkanaście godzin po ogłoszeniu wyników jeszcze nie znamy ...wytrzeźwiał już ktoś z organizatorów, czy poczekamy do jutra ? pozdrawiam niezmiernie serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 (edytowane) Na stronie Browamatora są Edytowane 17 Czerwca 2012 przez kolomar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Gratulacje dla GC, oraz dla laureatów i finalistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Dzięki za świetną, wspólną zabawę. Fajnie było Was znowu spotkać oraz poznać nowe koleżanki i kolegów. Gratulacje dla laureatów konkursu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Gratulacje dla GC i wszystkich medalistów, dzięki za fajną imprezkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Gratulacje dla medalistów i GCh! Dziękuję, w imieniu Agaty i swoim, za wspaniałe spotkanie z wspaniałymi ludźmi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 nadaję z dom stop wątroba żyje stop Artezan świetny czekam na więcej stop piwa domowe świetne stop koleżanki piwowarki miłe stop za rok znów jadę stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 (edytowane) Wszystkim serdecznie dziękujemy za spotkanie :beer: .Miło było poznać nowych znajomych i uściskać starych . Gratulacje dla GCh i dla wszystkich nagrodzonych. :okey: Edytowane 17 Czerwca 2012 przez Gabi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Ze strony BA: Wyniki Konkursu Piw Domowych Birofilia 2012 I BITTER 1. Łukasz Chrząszcz 2. Łukasz Kantor 3. Jacek Michna II DRY STOUT 1. Marcin Kołodziejczyk 2. Przemysław Wasilewski 3. Karol Kościelniak III PILS NIEMIECKI 1. Marek Bakalarski 2. Łukasz Kojro 3. Łukasz Chrząszcz IV WITBIER 1. Piotr Kowalski 2. Krzysztof Juszczak 3. Agnieszka Łopata V HEFEWEIZEN 1. Marcin Kołodziejczyk 2. Andrzej Jendrzejski 3. Krzysztof Juszczak VI CALIFORNIA COMMON 1. Szymon Kierszniowski 2. Gabriela i Michał Bujok 3. Robert Orszulak VII AMERICAN INDIA PALE ALE 1. Tomasz Kopyra 2. Agnieszka Łopata 3. Andrzej Miler VIII RAUCHBOCK 1. Andrzej Miler 2. Szymon Kierszniowski 3. Tomasz Kopyra IX BELGIJSKIE CIEMNE MOCNE ALE 1. Tomasz Wawrzyniak 2. Agnieszka Łopata 3. Marcin Kołodziejczyk X BARLEYWINE 1. Piotr Wojnarski 2. Agnieszka Łopata 3. Karol Kościelniak GRAND CHAMPION FESTIWALU BIROFILIA 2012 Rauchbock nawarzony przez Andrzeja Milera (Szczecin). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Gratulacje dla zwycięzców,szczególnie dla Grand Championa.Dla Jejskiego szacun za nagrodę a przede wszystkim za poznanie i wypicie z nim po małym kufelku. Niestety telefon z pracy pozbawił mnie dalszego obcowania z tak znakomitym gronem i po czwartej musiałem się zwinąć. Podziękowanie dla Agi za dobre piwo ,czuję,że po drodze do Pogwizdowa przystanę w Zebrzydowicach . Do zobaczenia na następnej imprezie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 ,czuję,że po drodze do Pogwizdowa przystanę w Zebrzydowicach Zapraszamy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Gratulacje dla zwycięzców, dla browaru Artezan i podziękowania dla wszystkich, z którymi miałem okazję się napić piwa. Fajnie było Was spotkać i poznać nowych ludzi z forum. Do zobaczenia na następnym zlocie/konkursie/zjeździe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi