Zwiazkowiec Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 I ja również wszystkim dziękuję za wspólnie spędzony czas. Gratulację dla wszystkich nagrodzonych. Wielkie brawa dla Andrzeja. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Gratulacje dla Grand Championa, a także dla wszystkich innych nagrodzonych. Atmosfera była świetna, wspaniali ludzie. Najlepsze piwo jak zwykle u piwowarów domowych. Dla mnie najsmaczniejsze to saison Vettisa, stout Pierona i tradycyjnie grodzisz u Wogoszy. Najbardziej niesamowite i zaskakujące piwo u Kentakiego. Kto nie był niech żałuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_s1 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców, w szczególności dla GCh. Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Dziękuję wszystkim za pyszną zabawę i powtórne gratulacje dla wszystkich medalistów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Gratulacje dla medalistów a przede wszystkim GCH! Świetnie, że to właśnie ten styl będzie warzony w Cieszynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Miło było Was wszystkich znowu zobaczyć! Super impreza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Gratulacje dla wszystkich nagrodzonych i podziękowania za wspaniałe spotkanie. Szczególnie mocno dziękuje Reni i Wenie za transport w obydwie strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosis Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Poczytałem wyniki i w sumie jest komu gratulować, kilku forumowiczów tam jest... no i jeszcze GCh! Po trzykroć gratulacje i zdrówko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Gratulacje dla nagrodzonych, a szczególne gratulacje dla Andrzeja za GCH. Gratulacje również dla PIERONA za I miejsce w głosowaniu uczestników festiwalu na Najlepsze Piwo Festiwalowe. Atmosfera super, kto nie był niech żałuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronin Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Festiwal pierwsza klasa, super atmosfera. Gratulacje dla laureatów. Miło było Was poznać, spróbować Waszych piw - dało mi to kopa w doskonaleniu się w sztuce piwowarskiej . Dzięki za fajnie spędzony czas i do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Dziękujemy wszystkim za miło spędzony czas w świetnej atmosferze Gratulacje dla Andrzeja, jak i również gratulacje dla pozostałych laureatów Do zobaczenia na kolejnej Birofilii ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 (edytowane) Gratulacje. Czy receptura GCH jest na forum? Znów nie spróbowałem piw w alejce. W tym roku jakby było mniej ludzi. Do zobaczenia na kolejnej Birofilii ! Teraz spotkanie w Cieszynie. Edytowane 17 Czerwca 2012 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogodar Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Gratulacje dla wszystkich laureatów konkursu i zdobywcy GCh. W tym roku jakby było mniej ludzi. Też miałem takie wrażenie. Może brak koncertu Kazika przyczynił się do tego. B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 I ja gratuluję laureatom! Świetny festiwal, świetna organizacja wspaniali ludzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ijon Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Gratulacje dla zwycięzców! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Gratulacje dla Andrzeja, to przede wszystkim, oraz dla finalistów i medalistów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Gratulacje dla medalistów i GCh! Festiwal świetny, byłem pierwszy raz i wiem ze będę przyjeżdżał na następne edycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 gratulacje dla zwycięzców-,teraz czekamy na warzenie GCH w Cieszynie i pojawienie się go w sklepach. Na konkursowe receptury też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Gratulacje dla laureatów a w szczególności dla Grand Championa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutimar Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Miło było spotkać Was wszystkich i razem spędzić te dwa dni. Gratulacje szczególne dla Andrzeja i jego piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Gratulacje dla laureatów i oczywiście dla GC! Impreza jak zwykle super. Piwa też super. Fajnie było znów się spotkać. Szkoda tylko że te dwa dni tak szybko zleciały. Zdjęć natrzaskałem chyba z pińcet - jutro przejrzę, obrobię i na pewno parę wrzucę na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Dziękuję wszystkim za rewelacyjnie spędzony czas w doborowym towarzystwie. Był to mój pierwszy festiwal, ale na pewno nie ostatni Jeszcze nigdy nie piłem tylu wspaniałych piw. Saison Vettisa świetny, piwa serwowane przez Wogosza i Dżonego rewelacyjne, piwo Pierona warzone z 2 kg chmielu o dziwo nadzwyczaj pijalne - BARDZO SMACZNE!, Dori Twoje BPA świetne. Nie spodób wszystkich wymienić... było naprawdę super!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutimar Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Jak tam podróż Andrzejku, poza tym, że długa? Jeszcze raz gratulacje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Gratulacje dla wszystkich uczestników konkursu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 12h w pociągu - od tego musi du** boleć . Ale to nic radość wielka to rekompensuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi