olo333 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Drodzy piwowarzy domowi. Może przyniesiemy po parę buteleczek swoich piwek i zrobimy małą degustację różnych gatunków na miejscu.Ja daję z 10 butelek różnych piw próbowania między uczestników, czy ktoś dołączy się ze swoimi piwami? Warto też zabrać ze sobą małe kufelki, szklaneczki do kosztpróby Jak mi się uda dotrzeć to bardzo chętnie, ale chyba 10 gatunków w swojej piwnicy się nie doliczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Drodzy piwowarzy domowi. Może przyniesiemy po parę buteleczek swoich piwek i zrobimy małą degustację różnych gatunków na miejscu.Ja daję z 10 butelek różnych piw próbowania między uczestników, czy ktoś dołączy się ze swoimi piwami? Warto też zabrać ze sobą małe kufelki, szklaneczki do kosztpróby Ok to i ja się dorzucę, możesz liczyć na moje piwa. Zabiore ze soba też piwa które byly na podium w Żywcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pauler Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Drodzy piwowarzy domowi. Może przyniesiemy po parę buteleczek swoich piwek i zrobimy małą degustację różnych gatunków na miejscu.Ja daję z 10 butelek różnych piw próbowania między uczestników, czy ktoś dołączy się ze swoimi piwami? Warto też zabrać ze sobą małe kufelki, szklaneczki do kosztpróby Znaczy się- będzie impreza. Wezmę coś ze sobą żebyście mogli skrytykować w zarodku Ignac99- liczę na Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 No to mam problem bo piwnica kompletnie pusta, nie warzę bo remont warzelni, ale wezmę ze sobą do skosztowania na później świeżo butelkowane APA i jak się uda AAA, oczywiście na amerykańskich chmielach hodowanych w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarenka Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 (edytowane) Skoro pod Olsztynek na piwo się wybraliśmy to do Katowic koniecznie i jeśli będziemy mieli możliwość to jakieś nasze piwka weźmiemy:) Edytowane 30 Października 2011 przez sarenka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blooode Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Ja mam takie pytanko. Czy będzie możliwość zakupu surowców?( Słody, chmiele, drożdże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Nie będzie takiej możliwości. Z tego co wiem to ma być na imprezie PIWOWIN więc wyślij zapytacie bezpośrednio do sklepu, pewnie przywiezie jeśli wcześniej złożysz zamówienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 No i prawdopodobnie ja będę Ślązaki powinni dominować Może wreszcie poznam piwowarów z okolic bo jakoś do tej pory nie było okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Mam chęć być ale czy dostanę przepustkę? Się okaże... :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Mam chęć być ale czy dostanę przepustkę? Się okaże... :rolleyes: Jeszcze masz jedną możliwość urlop na żądanie mamy takie prawo w kodeksie i trzeba z tego korzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fentel Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 (edytowane) Jeśli nic się w planach nie pop...psuje, to też dopłynę pozdrawiam. Edytowane 3 Listopada 2011 przez fentel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Mam chęć być ale czy dostanę przepustkę? Się okaże... :rolleyes: Jeszcze masz jedną możliwość urlop na żądanie mamy takie prawo w kodeksie i trzeba z tego korzystać. Prawo prawem, ale mój szef mówił nigdy się z tym nie zgodzi. Więc przynosiłem mu L-4. Po dwóch takich numerach nigdy nie odmawiał. Dotrzeć to się trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Jeśli nic się w planach nie pop...psuje, to też dopłynę pozdrawiam. NO to super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 (edytowane) 10 piw to nie będzie do czego nabrać, przecież w tramwaju nie będę targał transportera pod pachą Auto z powodów oczywistych zostaje pod domem EDIT: Stronka fajna, konkretnie i bardzo czytelnie. Edytowane 3 Listopada 2011 przez pavulonek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Wpadniemy z rodzinką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fentel Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 10 piw to nie będzie do czego nabrać, przecież w tramwaju nie będę targał transportera pod pachą Auto z powodów oczywistych zostaje pod domem EDIT: Stronka fajna, konkretnie i bardzo czytelnie. Proponuję zabrać ze sobą kega . W tramwaju możesz ściemniać, że sprzęt do nurkowania wieziesz :cool2: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Mam chęć być ale czy dostanę przepustkę? Się okaże... :rolleyes: Jeszcze masz jedną możliwość urlop na żądanie mamy takie prawo w kodeksie i trzeba z tego korzystać. Miałem raczej na myśli sprawy rodzinne, niedziele mam wolne od pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Wow to w niedziele potrzebna ci przepustka ty to masz jak na Guantanamo.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 1pieron 2pavulonek 3tieroo 4apolloks 5admiro 6jkocurek 7Marmur 8maxhot 9misiuzeb 10Kasanga 11Przemyss 12yapko 13Blooode 14Pauler 15Ignac99 16olo333 17sarenka 18shayboos 19prusak 20fentel 21elroy 22Jejski To tylko zdeklarowane osoby bez osób tow. Fajna imprezka się szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 (edytowane) Wow to w niedziele potrzebna ci przepustka :) Tak bywa... Może się wybiorę z kolegą. Pozdrawiam! EDIT: - raczej sam. Kolega nie da rady. Edytowane 4 Listopada 2011 przez coelian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Ja też postaram się być. Tylko nie pamiętam jak się KASUJE BILET W TRAMWAJU. Muszę poszukać instrukcji w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Ja też postaram się być. Tylko nie pamiętam jak się KASUJE BILET W TRAMWAJU. Muszę poszukać instrukcji w necie. Możesz zakupić u motorniczego i od razu skasować (dać przegryźć kasownikowi). Możesz też zasiąść w loży przy oknie i wtedy podejdzie automatyczny kasownik, który to wydrukuje automatyczny bilet zgodnie z taryfą I klasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Nie ma co się śmiać...ostatnio jak korzystałem z usług KZK GOP ludzie patrzyli na mnie trochę jak na debila gdy próbowałem odbić rybnicką kartę zbliżeniową o kasownik... Dopiero po kilku sekundach przyszło olśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 No to zostały 24 godziny chyba, że będziecie tam już wcześniej ? Dajcie znać o której będziecie, bo muszę zobaczyć rozkłady jazdy KZK GOP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Powoli trzeba się zbierać :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi