klisz Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Ponoć nawalił transport Żabkowy, bo nie było ani jednego piwa z tej gazetki. Mi Pani powiedziała, że przed łikendem będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-julian- Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 W tesco w Rzeszowie dubel cieszyński za niecałe 3 złote jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szejk Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Dobrze tam widzę że oferta od 12 maja? Też odwiedziłem okoliczne Żabki i niestety nic nie było, ale właśnie niby jutro ma się to Grodziskie pojawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Dobrze tam widzę że oferta od 12 maja? Też odwiedziłem okoliczne Żabki i niestety nic nie było, ale właśnie niby jutro ma się to Grodziskie pojawić. Na Słowiańskiej jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Grodziskie za 3 blachy a nie za 7! Wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 W Jastrzębiu na Pszczyńskiej w Żabce już Grodziskie są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Zamówiłem Grodziskie i Bernardyńskie. W Rzeszowie mają być we wtorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szejk Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 W Poznaniu na Słowiańskiej już nie ma, wziąłem właśnie pozostałe 11 butelek grodziskiego. Pozostałe 3 piwa w dużych ilościach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
girgi Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 U nas w małej mieścince -Ujazd, były wszystkie i to nawet jeszcze przecenione na 2,5 od tych cen z gazetki Wziąłem po dwa wszystkiego,nawet tych damskich perfumowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Ponoć nie są szczególnie dobre. Koniecznie je zrecenzuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 O ile Piwo z Grodziska jest jeszcze ok. to Bernardyńskie dziwaczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 słodkie jak warka strong Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Słodkie i landrynkowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Wczoraj skonsumowałem oba smakowe. Ciężko było mi wypić. Słodkie to to masakrycznie. Porzeczkowe pachnie jak oranżada. Nie sięgnę już po nie. Grodziskie jak dla mnie może być. Bernardyńskiego jeszcze nie piłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Nie czuliście w grodziskim żelaza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darth_y2k Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Nie. Nie ma w nim żelaza. Nawet sobie go wmówić nie dałem rady. Szkoda, że nieco mało klarowne i że nie wychodzi nosem jak oryginał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Piłem 2 butelki, w każdym wyczuwałem żelazo, nawet na teście skórnym. W Bernardyńskim jakby mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Pij z butelki a przedtem wstrząśnij,na pewno nosem Ci wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 a u mnie w Lidlu Lubuskie IPA za jakies 4.5 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 sebek ja czułem żelazo w grodziszach zakupionych we fresh markecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syreniak Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Grodziskie ma dwie partie. 11.01.16 12:17 ma żelazo, partia 11.01.16 16:21 brak. Może jeden tank jest trefny i stąd taka sytuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 jeżeli o mnie chodzi to jakbym trafił bez zelaza to bardzo fajne piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szejk Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 a u mnie w Lidlu Lubuskie IPA za jakies 4.5 zl I nawet całkiem udana warka, inaczej pamiętałem to piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi