elroy Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Ok - dzięki Piotrek Wiktor - jak nic nie napiszesz o piwowarstwie przez 10 minut, to Cię system profilaktycznie wyprosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 (edytowane) Z innej beczki- będzie jakaś faviconka piwo.org? Bo ta domyślna forum jest jakaś be... Szyszeczka chmielu byłaby bardzo na miejscu Edytowane 25 Grudnia 2011 przez mrblaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 A co widzisz, kufelek , czy "V" w kolorach niebieskich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Ja widzę kufelek, ale przydała by sie ikonka co w pasku adresowym przeglądarki się wyświetla, bo teraz nie ma nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 (edytowane) Jako faviconka jest "V". Cache wyczyszczony- przeglądarka Chrome. Drugi problem- przy pisaniu postów automatycznie dopisuje mi się coś takiego: Edytowane 25 Grudnia 2011 przez mrblaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_bychu Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 (edytowane) W/g mnie dodawanie punktów (reputacja) jest za szybkie w sensie klikam na zieloną strzałkę i już jest punkt bez potwierdzenia. Przypuszcza że tak samo ujmowanie punktów jest na tej samej zasadzie. Dziś chciałem to sprawdzić i nie miałem powodu ale dałem punkt jake, - ale niech ma. Edytowane 25 Grudnia 2011 przez Z_bychu Jacki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 fajna jest opcja przeglądania co robią użytkownicy. Chociaż z drugiej strony to trochę przerażające że tak wszystko dokładnie widać. tak z ciekawości zapytam: użytkownik Google to objaw przeglądania forum przez wyszukiwarkę? Tak samo jest na Browarbizie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Tak samo jest na Browarbizie ale na bb ta opcja jest chyba tylko dla tych "lepszych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Czy jest możliwość odzyskania starych PW ?? Zagapiłem się i nie dokonałem przeglądu z ewentualnym zapisaniem danych, linków etc W tej chwili mam pusto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Czy jest możliwość odzyskania starych PW ?? Zagapiłem się i nie dokonałem przeglądu z ewentualnym zapisaniem danych, linków etc W tej chwili mam pusto Będą do wglądu od jutra, ale nie zostaną zaimportowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Będą do wglądu od jutra, ale nie zostaną zaimportowane. chodzi mi o dane, nie o filatelistyczną kolekcję wirtualnych pocztówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Drugi problem- przy pisaniu postów automatycznie dopisuje mi się coś takiego: Niestety nie wiem co to jest a też używam Chrome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Czy nie można zmienić w ustawieniach konta->kontakt, z gadu-gadu na komunikator internetowy?. Używam Tlena a są jeszcze inne: Mirinda,WTW, Jabber itp., jest to trochę dyskryminujące względem innych komunikatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Nie ma problemu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 koledze WBL dałem minusa przez pomyłkę. Wskoczył i już nie można go zlikwidować. Może coś pomożesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Dokładne umiejscowienie znacznika na mapie,należy wpisać miejscowość,ulicę a nawet nr domu. kentaki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Kiedy można spodziewać się powrotu wiki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Brakuje mi przycisku "Nowe odpowiedzi " (czy jak się to zwało) przy przeglądzie najnowszych wpisów. Klikając na tytuł postu przenosi do pierwszego wpisu. Ewentualnie mogę kliknąć ostatnią wypowiedź, ale później muszę szukać wpisu, którego jeszcze nie czytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Brakuje mi przycisku "Nowe odpowiedzi " (czy jak się to zwało) przy przeglądzie najnowszych wpisów. Klikając na tytuł postu przenosi do pierwszego wpisu. Ewentualnie mogę kliknąć ostatnią wypowiedź, ale później muszę szukać wpisu, którego jeszcze nie czytałem. Klikasz na kółeczko lub gwiazdkę po lewej stronie tytułu posta i masz to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Brakuje mi przycisku "Nowe odpowiedzi " (czy jak się to zwało) przy przeglądzie najnowszych wpisów. Klikając na tytuł postu przenosi do pierwszego wpisu. Ewentualnie mogę kliknąć ostatnią wypowiedź, ale później muszę szukać wpisu, którego jeszcze nie czytałem. Ależ jest taka opcja - w lewym górnym rogu "Wyświetl nowa zawartość". Potem klikając w niebieską kropkę/gwiazdkę z lewej strony tematu przechodzi się do pierwszego nieczytanego posta. Warto na początku ustawić całe forum jako przeczytane - opcja ta znajduje się na samym dole listy tematów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Kiedy można spodziewać się powrotu wiki ? Mam nadzieję, że jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 No to wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Uzupełniajcie od nowa swoje dane i aktualizujcie mapę piwowarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 A Tomku dałoby radę żeby na profilu było widać imię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Wiktor, popieram. Dziwnie tak pisać do kogoś np. Jejski gdy można sprawdzić i napisać Andrzej . poprzednio w profilu mogłem sprawdzić, teraz nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi