elroy Opublikowano 16 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Instalacja Rocket.chat gotowa do testowania. Zapraszam! https://www.chat.piwo.org zasada i anteks 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 bardzo fajny chat, z pierwszych uwag to lista obecności się jakoś sama nie aktualizuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ras13 Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Jestem zalogowany i do chatu nie mogę wejść. Mówi mi załoguj się na piwo.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 No to się zaloguj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ras13 Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Dobra, przepraszam. Nie spałem po nocnej zmianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Brawo Ras hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Chyba chatu chatu sie zepsło - 502 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 0.30 jeszcze banglało, teraz niekoniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 @elroy bo my tu robić nie mamy jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Są jakieś aktualizacje na serwerach gdzie stoi chat. Do 1h ruszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 @FurioSangra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 no i pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Będzie jeszcze jedna przerwa 14.12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tombatold Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Czy nastąpiła jakaś segregacja w dostępie do chatu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Nie, nie ma takiej. Chyba, że nastąpiły ograniczenia dostępu do chatu, że względu na niewłaściwe zachowanie. (aktualnie lub we wcześniejszej wersji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) Godzinę temu, Tombatold napisał: jakaś segregacja w dostępie do chatu? Takowej nie zauważyłem 15 minut temu, elroy napisał: że względu na niewłaściwe zachowanie ależ teraz wszyscy grzeczni i nawet "wyrazów" nie używają (za często ) Edytowane 11 Grudnia 2017 przez Dr2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tombatold Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) To może inaczej mam info że chat jest dostępny dla Użytkowników piwo.org i tutaj me zdziwienie - jestem zalogowany, wszystko odblokowane a chat broni mi wejścia to może jakaś sugestia gdzie szukać? Sorry - pozostał jeszcze Adblock plus - wyłączyłem go Edytowane 11 Grudnia 2017 przez Tombatold Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zrób jakiś zrzut ekranu, albo wklej dokładnie komunikat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 przegladarki mobilne maja czasem problem z przekazywaniem ciastka. I tak jak na chrome na telefonie wchodze na chat ( bezpośrednio ) to nie moze mnie poprawnie przekirowac żeby dzielić ciastko. Pomaga wejscie na piwo.org i wejscie na chat z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Czat się znów popsuł Aktualizacja miała być 14 czyli jutro czy coś przyspieszyli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Dnia 6.12.2017 o 19:23, elroy napisał: Będzie jeszcze jedna przerwa 14.12 Przerwa sugeruje chwilowe wyłączenie, a tu teraz jest chyba totalny pad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Dzialam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Ojj, dziś nie ruszy. Hosting podniósł wersję node.js z którym aktualna wersja rocketchat jest chyba nie kompatybilna.Sądzę, że jeden dzień zejdzie, nim uruchomię. Dam znać o postępie prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Ato niespodzianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 No informowali o tych zmianach, ale niestety w tym frameworku nie jestem biegły i miałem skromną nadzieję, że się uda Walczę z tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi