19Mateusz87 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Wieczorem napiję się grodziskiego. Na jakie piwo macie dzisiaj ochotę ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Ja myślę że będzie to jakiś czeski specjał typu Primator Premium Dark albo Staroprament Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Pijemy więc dziś to samo Już czekam na koniec pracy z niecierpliwością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 ... Na jakie piwo macie dzisiaj ochotę ??? Tradycyjnie - na swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 a ja dzisiaj wypiję sobie kawę z ekspresu ze spienionym mlekiem i posypane kakao:) a potem pewnie bitter, grodziskie i co wygrzebie ze skrzynki z piwami z "importu", może grand cru Mimazego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holbers Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Swoje z bąbelkami i łaskotaniem po języku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Tradycyjnie - na swoje To się wie, ale jakie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Cześć Zero picia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holbers Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Cześć Zero picia No i dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Dziś dzień rozlewu, więc pewnie spróbuję jak to mi Sticke wyszło. Poza tym czeka mnie mielenie słodu na piątek, więc raczej nic ponad to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 U mnie postępuje degustacja przywiezionych przez Mateusza piw z browaru Pinta. Wczorajszy "Jak w dym" całkiem smaczny. Dziś kolej na "Pszekoźlaka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadzik Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Dziś swoje. Tylko to co mam więc bitter i stout. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Jako pierwszy: warka 111 Koźlaczek Niepodległościowy warzony 11.11.11r. w celu sprawdzenia nagazowania, potem czekający już tydzień w lodówce Primator Double 24% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 będę testował stouta żytniego,ale pewnie jeszcze dużo za młody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierog Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 stout zabutelkowany 3 miesiące temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 A ja popijam Tuborg Weihnachts-Pilsener. Takie jakieś ostatki po świętach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Ja przechyliłem 'Podymek' browaru PINTA - zamiennie za 'a'la Grodziskie' którego poszukiwałem tutaj i niestety już wiem że nie dojrzałem do tego stylu jeszcze może później jeszcze otworzę coś czeskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Domowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwiazkowiec Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Do fermentatora na burzliwą poszedł koźlaczek ... a do szklaneczki koźlaczek ambera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Do fermentatora na burzliwą poszedł koźlaczek ... a do szklaneczki koźlaczek ambera Piłem i rewelki nie ma Sam zauważysz o co mi chodzi, ale ja spodziewałem się czegoś lepszego. Tylko nie mów, że zepsułem Ci degustację tego piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Dziś z racji rozlewu piłem wino z tegorocznych winogron, więc piwo musi poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 IPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Nic nie będę pił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Nic nie będę pił. Masz problem z alkoholem Ja walnąłem Pale Ale i Robust Porter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Ja dzisiaj bez piwa. Wczoraj wypiłem 3 ... więc dzisiaj pokuta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi