Pieron Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Cześć Tomek' date=' komu sprzedałeś sklep ;-)?[/quote'] Normalnie to bym powiedział, ale wypiłem właśnie pierwsze własne domowe wino i czuję się dziwnie Nie mogłem znaleźć "ŹI" na klawiaturze To nie powiadaj a napisz i będzie wszystko wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 O w morde, HB reaktywacja Czyli znowu na pulpit wrzucam na pierwsze miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Nie ma co teraz gadać, wszystko się okaże w odpowiednim momencie. Swoją drogą, to zrobiłem wino wedle receptury Kopyra. Bo jak się doszukałem na jednym forum, to kolega Tomek miał z tym dość duże doświadczenia. Nawet go tam nieraz cytują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Przeczytałem że nowy właściciel. Lokalizacja dalej w Krakowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Przeczytałem że nowy właściciel. Lokalizacja dalej w Krakowie? Nie, aczkolwiek nie bardzo daleko Nowi właściciele niebawem przekażą odpowiednie informacje i tam wszystko będzie podane na tacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Ciekawe czy chłopaki że Strefy piwa maczają w tym palce?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Ciekawe czy chłopaki że Strefy piwa maczają w tym palce?? Nieee Przecież dopiero co pub otwarli (ps - będziesz w niedzielę?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Jak mnie żona puści A nawet jak nie to się sam puszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregus Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Nie, są po prostu włączone wszystkie dotychczasowe produkty. Podczas próby realizacji pojawi się odpowiedni komunikat. Aczkolwiek data 2012 jest prawdziwa. ale jak rozumiem, nadal można kupować póki jest i wszystko będzie realizowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewArK Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 (edytowane) A ja mam nadzieję, że nie zniknie impreza z kalendarza. Mam tu na myśli zloty użytkowników piwo.org, które były organizawane przez Tomka. Edytowane 24 Listopada 2011 przez newark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Nie' date=' są po prostu włączone wszystkie dotychczasowe produkty. Podczas próby realizacji pojawi się odpowiedni komunikat. Aczkolwiek data 2012 jest prawdziwa.[/quote']ale jak rozumiem, nadal można kupować póki jest i wszystko będzie realizowane? Przeczytaj jeszcze raz post Tomka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 A ja bym chciał wiedzieć czy śrutownik w tej cenie, która jest obecnie na stronie, będzie dostępny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregus Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Nie' date=' są po prostu włączone wszystkie dotychczasowe produkty. Podczas próby realizacji pojawi się odpowiedni komunikat. Aczkolwiek data 2012 jest prawdziwa.[/quote']ale jak rozumiem' date=' nadal można kupować póki jest i wszystko będzie realizowane?[/quote'] Przeczytaj jeszcze raz post Tomka z postu nie wynika to wprost - trzeba sobie wejść do sklepu i spróbować zlecić realizację zamówienia, żeby dowiedzieć się, że "Sklep w trakcie prac technicznych - zamowienia nie beda realizowane!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Jako, że fakt o zmianie właściciela jest już znany i proces migracji został praktycznie zakończony, raz jeszcze chciałem w tym miejscu podziękować wszystkim Klientom (i nie będzie przesadą, jak powiem, że było wspaniale z wami współpracować), dostawcom i współpracownikom. Dorocie (tak! ) życzę wiele sukcesów w branży piwowarskiej i satysfakcji z tego wcale nie łatwego zajęcia Nowe dane kontaktowe znajdziecie tutaj http://www.homebrewing.pl/kontakt-i-1.html O czasie startu sklepu Dori będzie informowała niebawem ps: Kilka stron (jak logowanie, rejestracja) jeszcze na HB nie wyświetla się prawidłowo, lub pewnych elementów może brakować. Pracujemy wspólnie cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 A ja jako klient dziękuję również za sprawną i fachową obsługę - transakcje przeprowadzone w sklepie HB były prawdziwą przyjemnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 A to niespodzianka.Dori życzę sukcesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Dzięki elroy za fachową obsługę i doradztwo. Życzę dalszych sukcesów. A co do nowego właściciela to ciekawy jestem dalszych szczegółów (siedziba? odbiór osobisty?). Czekam na ogłoszenia z niecierpliwością Dori życzę powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 (edytowane) Czyli na szczęście sklep zostanie w dobrych rękach - Dori, powodzenia Edytowane 28 Listopada 2011 przez admiro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Pora się ujawnić To była szybka decyzja o przejęciu sklepu i mam nadzieję, że właściwa. Już załatwiliśmy większość formalności, teraz trzeba to jakoś ogarnąć Na razie wspólnie z Tomkiem pracujemy nad stroną techniczną oraz rozpoczęliśmy zatowarowanie. Niestety sklep ruszy najwcześniej po Świętach, ale myślę, że nie później niż tuż po Nowym Roku. @Pablo siedziba w Pogwizdowie, odbiór osobisty jest możliwy, ale oczywiście po wcześniejszym umówieniu się. Sklepu stacjonarnego nie będzie. Dziękuję za życzenia powodzenia, wsparcie duchowe na pewno się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 No no, to jak Dori wg swoich receptur zestawy zacznie sprzedawać to dopiero wybór będzie Czarno widzę przyszłość innych sklepów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Super że sklep nie zniknął z rynku a jeszcze lepiej, że przeniósł się na Śląsk. Tomku dziękuję za naprawdę świetną obsługę a Dori życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Zycze powodzenia w przedsiewzieciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Życzę Ci Dori powodzenia w nowym biznesie, cierpliwości, dużo dobrych klientów i dobrych dostawców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu_k Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Dorota, powodzenia Trzymam kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 A to niespodzianka. Dori życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi