Z_bychu Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 wena Wszystkiego najlepszego . twoje zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwiazkowiec Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 wena - 100 lat ... warzenia piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Wena! wszystkiego najlepszego co może spotkać piwowara i zadymiacza! Moja lepsza połowa i córa dołączają się do życzeń całym sercem Zdrowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Wena wszystkiego najlepszego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzelczyk76 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Wena - najlepsze życzenia urodzinowe, 100 lat, samych championów Twoje zdrowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Janek !! 100 lat i hektolitrów najlepszego piwa Twoje zdrowie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrój Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Janek, życzę zdrowia, wytrwałości i szczęścia - trzymaj mistrzowską formę jeszcze 100 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wogosz Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 ...kolejnego GCh Wena, dużo zdrowia i satysfakcji przy piwowarzeniu. Aha, i jeszcze jedno, nie zgłaszaj więcej piw na konkurs w Żywcu , bo inni nie dopchają się do pierwszych miejsc. Twoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virago535 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 I ja nieśmiało przyłączę się... wielu lat warzenia i zadymiania ! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_ia4 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Wena wszystkiego najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Panie sąsiad! GRATULACJE! Samych rewelacyjnych warek ale nie koniecznie konkursowych Daj zaistnieć innym Jesteś mistrzem piwowarstwa, wędliniarstwa, oraz riposty i niech tak pozostanie. 100 lat takiej formy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czes Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Janek, Mistrzu, kłaniam się nisko i urodzinowo pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Janku wszystkiego najlepszego Samych sukcesów Twoje zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Moi drodzy, jestem zaskoczony taką ilością życzeń. Jest mi miło, że o mnie pamiętacie. Dziękuję wszystkim za życzenia i tym razem ja wypiję Brackim Koźlakiem Dubeltowym Wasze zdrowie. Na drugą nogę wypiję Brackim Belgijskim Pale Ale. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Na drugą nogę wypiję Brackim Belgijskim Pale Ale. :) A co wypijesz na trzecią nogę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Wilko wszystkiego najlepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Na środek ciężkości to będzie porter chorzowski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Janek przyjmij moje spóźnione ale naprawdę szczere życzenia wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń najskrytszych oraz wielu kolejnych sukcesów na frontach piwowarskim, winiarskim, wędliniarskim itd Zdrowie Twoje w gardło moje Doppelbockiem wznoszę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilko Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Wilko wszystkiego najlepszego. Pięknie dziękuję Mateuszu. Jeśli dobrze rozszyfrowuję nick to my ten sam rocznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seniorroberto Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Mateusz, setek udanych warek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Mateusz wszystkiego najlepszego, szczególności piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLINKA Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Mateusz wszystkiego najlepszego z okazji Twoich urodzin. Pozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Mateusz 100 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Mateuszu spełnienia marzeń oraz wszystkiego najpiwniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Mateusz wszystkiego najlepszego. Samych udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi