Krzyko Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Chyba się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Odpaliłem IE, ale ciężko mi powtórzyć ten błąd. Na IE 9 (czyli tej której używasz) poszło bez problemów. Zalecam aktualizację do 10 ew. użyć Firefoxa lub Chrome. Poczujesz też mocną różnicę w prędkości działania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyko Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ok, dzięki Pod Firefoxem poszło bez problemu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 od jakiegoś czasu mam problem z wyświetlaniem niektórych awatarów - sprawdzałem na różnych kompach i przeglądarkach, więc raczej problem z profilem moim.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 miewam to samo, ale po odświeżeniu strony za zwyczaj wraca do normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Tak się nieraz dzieje, jak użytkownik ma avatara importowanago przez serwis Gravatar. Pewnie są opóźnienia w dostarczaniu grafiki i finalnie nie jest ładowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Dzisiaj kilka razy wyswielkil mi sie taki komunikat: Gateway Timeout Server error - server 91.227.122.143 is unreachable at this moment. Please retry the request or contact your adminstrator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 W logach nic ciekawego nie ma, jeżeli się jeszcze powtórzy to daj znać. Być może kłopoty gdzieś na łączach GB-PL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Jak się sprawuje ten unixstorm.org? Pytam, bo mam już dość amatorszczyzny w wykonaniu "najlepszych hostingów w Polsce". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 VPSy mogę polecić, nie zdarzył mi się z ich strony ani jeden restart serwera matki (a maks uptime jaki miałem to jakieś 270 dni), nie ma opóźnień I/O, storage na dyskach sas 15k. Korzystam z wirtualizacji xen. Nie ma powodów do narzekań. (no może poza faktem cen, bo do najtańszych na pewno nie należą) Co do kont shared to się nie wypowiem, bo miałem styczność raptem z dwoma ale problemów nie było. (wyższe konta mają dostęp do shella co ułatwia niektóre czynności). Kolokację unixstorm ma w http://3s.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Kolejny błąd: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Takich kwiatków jest więcej. Wiem o tym. Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimp Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 U góry strony jest banner reklamowy. Po kliknięciu weń, otwiera się nowa karta z czarnym tłem, a w pasku adresu takie oto coś: http://www.piwo.org/index.php?app=nexus&module=promotion§ion=adclick&id=11 Firefox ver. 21.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 U góry strony jest banner reklamowy. Po kliknięciu weń, otwiera się nowa karta z czarnym tłem, a w pasku adresu takie oto coś: http://www.piwo.org/...n=adclick&id=11 Firefox ver. 21.0 u mnie działa normalnie. Otwiera się strona Twojego Browaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 czy jak mam liste tematow "nowa zawartosc" i jak klikam zeby mi przeszlo od razu do ostatniej strony, czy nie moze forum przenosic od razu do ostatniego posta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 trzeba kliknąć na kropeczkę przy nieczytanym temacie Voitas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 (edytowane) czy jak mam liste tematow "nowa zawartosc" i jak klikam zeby mi przeszlo od razu do ostatniej strony, czy nie moze forum przenosic od razu do ostatniego posta? naciskasz kółeczko lub gwiazdkę ( po lewej stronie tematu) i idziesz do pierwszego nieprzeczytanego posta leszczu był szybszy, bo z Wrocławia ma bliżej do serwera Edytowane 11 Czerwca 2013 przez korzen16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Witam Albo mi się wydaje albo forum przeszlo na czas zimowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Hm, wydaje mi się, że nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Nie wiem czemu ale gdy przeglądam forum bez logowania czas jest cofnięty o godzinę w stosunku do czasu rzeczywistego Po zalogowaniu godziny są prawidłowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Tak zgadza się, to normalny objaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Myślałem że to jakiś błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Co z tą poprawką dotyczącą kasowania tekstu przez backspace /przerzuca linijkę wyżej/. Miało być poprawione po jakimś upgrade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Jest poprawione, ale w kolejnych wersjach gałęzi 3.x (wersja forum to 3.3.4 aktualna 3.4.5) wrzucili parę innych innowacji w edytorze, które jak znam życie, spowodowałoby moje ukamienowanie:) Dodali na przykład niesamowicie niewygodny sposób cytowania, znacznika code itp. Dlatego też postanowiłem przeczekać aż do ukazania się wersji 4.x która nadchodzi dużymi krokami (linki poniżej). Jeżeli okaże się, że seria 4 nie przypadnie nam do gustu (choć mam nadzieję, że tak bo jest parę świetnych pomysłów), to zrobię upgrade do ostatniej edycji serii 3, dopasuje się detale i tak zostanie. Myślę, że jeszcze 2-3 miesiące będzie bez zmian. Kilka zajawek http://community.inv...part-1-content/ http://community.inv...part-2-uploads/ http://community.inv...ion-and-bbcode/ http://community.inv...ecial-features/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Dawniej po kliknięciu w "nowa zawartość" pokazywało mi tematy z długiego okresu czasu. Nie wiem ile dokładnie, ale dużo tego było. Teraz jest tak jakby raz na jakiś czas ta lista się resetowała. Widzę tam tematy z max kilku ostatnich godzin. Nie wyłapałem żadnej prawidłowości kiedy lista się resetuje. Przed chwilą zdarzyło mi się tak podczas przeglądania forum: w "nowa zawartość" miałem kilka wątków, przeczytałem jeden z nich, ponownie kliknąłem w "nowa zawartość" i lista wątków była pusta. To problem u mnie czy coś z forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi