GB... Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Np tytuł wiadomości mam 'adres' a chciałem zmienić na np 'informacja od (kogoś, imię, nick)'. Temat jak się zakłada to w piewszym poście można zmienić a wiadomości nie da się (lub nie wiem jak). Nie jest to problem ale chciałem zrobić edycję i stąd to pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Tematu wiadomości prywatnej nie da się niestety zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Ok dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Podczas edycji postów enter i backspace mi wariują, gdy chcę przejść do kolejnej linijki enterem to obniża mi całą linijkę, jeśli chcę coś skasować to kursor przeskakuje mi do linijki wyżej. Ale zauważyłem że nie dzieje się tak za każdym razem (gdy chciałem teraz to jeszcze raz sprawdzić na jakimś poście to już oczywiście zgodnie z prawem Murphiego wszystko działało jak trza). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 camilos spróbuj odswieżyć stronę używając kombinacji ctrl+F5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Ale kiedy? bo to wygląda tak - chciałem dziś coś dopisać w swoim dzienniku i przy edycji postu się takie hocki klocki działy. Czyli jak otworzę posta do edycji to odświeżyć ? Będę próbował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 To jest bug w edytorze w tej wersji forum. Aktualizacja będzie w tym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szejk Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 O, w końcu. Mi często kursor wracał do początku linijki, ale tylko w trybie szybkiej odpowiedzi i tylko na Chrome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 1. nie wiem czy to tylko u mnie - ostatnimi czasy (po aktualizacji?) mam problem z ładowaniem forum, możliwe że coś z dns-ami (u siebie mam ustawione googlowe) - cos sie zmieniło? 2.dodatkowo takie coś: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Tak wiem, niestety podejrzewam o co chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojen Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Na tap talk nie działa mi logowanie przez Facebook. Pisze błąd systemowy Facebooka. Przez Firefoksa na androidzie loguje przez Facebook normalnie. Edytowane 5 Marca 2015 przez Wojen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Sprawdzilem, działa logowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 w dalszym ciągu nie działa mi powiadamianie o cytowanych postach i selektywnym cytowaniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 A inne powiadomienia CI działają? Maile docierają na skrzynkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 powiadomienia o wiadomościach na pw, odpowiedzi w obserwowanych wątkach, otrzymane punkty - to dostaje, nie widać tylko informacji o cytowanych.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Thx za BrewTalk jednak w poprzedniej postaci było lepiej. Chodzi głównie o widoczność licznika obecnych na TS BTW, jakoś nie działają mi powiadomienia o cytowaniu moich postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 O tak tam licznik to była świetna sprawa. Jakby powrócił to w ogóle czad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Wróci wróci, muszę to przerobić, bo teraz nie działałoby poprawnie. Pojawi się w weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Mam wrażenie, że chyba mi nie działają powiadomienia o cytatach Wielu mnie cytowało, a powiadomień nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Tak zgadza się, szukam rozwiązania tego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Mam wrażenie, że chyba mi nie działają powiadomienia o cytatach Wielu mnie cytowało, a powiadomień nie mam. W jakim celu ma być powiadomienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 W takim, że jak ktoś gdzieś na forum zacytuje Twój post, to dostaniesz o tym monit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Ok, nie wiedziałem o tym . Sprawdzę u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Nie wiem czy coś mam nie tak, ale od kilku dni kliknięcie "nowa zawartość" wyrzuca mi komunikat " brak nowej zawartości" pomimo nie zaglądania na forum przez kilkanaście godzin. coś pokopałem albo popsułem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Po lewej stronie (po kliknięciu w "Nowa zawartość" znajdziesz menu filtrów. Zerknij, czy masz tam włączone Forum i Nieczytana zawartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi