Viking Malt Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Obawiam się że w cenie wysyłki dodano koszt pakowania i dlatego taka cena. Masz racje dodane są koszty pakowania. Mimo wszystko pracujemy nad obniżeniem kosztów logistyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkulos Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 tak i jeszcze super by było aby po dodaniu do zamówienia loginu z forum dostać jakiś rabat (tak jest np forum cygarowym) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 a powiedz kto jeszcze kupuje tam słód oprócz ludzi z forum? dmgp pisał wcześniej, że słody są w cenach "hurtowych" i nie ma zniżek, chyba, że przy kilku tonach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirogster Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) Ahhh tak chcialbym autograf Moniki Lewinsky. PS czy moge zasmiecic watek i jeszcze raz nabic sobie posty rownie bzdurnym wpisem Edytowane 3 Października 2012 przez mirogster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viking Malt Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Zapraszam na Facebooka, będą konkursy może też jakieś rabaty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkulos Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Ahhh tak chcialbym autograf Moniki Lewinsky. PS czy moge zasmiecic watek i jeszcze raz nabic sobie posty rownie bzdurnym wpisem Nie przypominam sobie abym pytał się Ciebie o opinię. Tak samo jak nie prosiłem o ocenę swojego postu. Co do nabijania sobie "sztucznie postów" to chyba twój wpis mówi za siebie . Zapraszam na Facebooka, będą konkursy może też jakieś rabaty... dziękuję za zaproszenie już się dodałem jakiś czas temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qxa Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) Ale pie........ Wzielibyście się za warzenie, a nie za pie........ Edytowane 3 Października 2012 przez Qxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirogster Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) Qxa, swiete slowa, ale zobacz co sie dzieje w tym watku od kiedy Strzegom otworzyl sklep. Zupelnie jakbym widzial swoja 18 letnia corke, przed wyjsciem na impreze. dmgp kilka razy pisal o rabatach, upustach, nizszych stawkach i od jakich ilosci, ale niektorzy ciagle swoje. Powinni wpowadzic np. rozowe opakowania, bo to przeciez tez bardzo wazne. A juz rabat na 1 lub 2 pln, ho ho super sprawa!! Edytowane 3 Października 2012 przez mirogster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Rabat jest istotny, bez niego nie da się żyć. 3% rabatu, przy zakupie 50 kg słodu pilzneńskiego daje całe 4,65 zł, Jeśli ciężko to ogarnąć przeliczę. Na 1 kg zyskuje się 9,3 grosza. Normalnie nie mogę zrozumieć dlaczego nie ma rabatów. Nic tylko czekać na postulać, by słodownia dopłacała do każdego worka, by w ogóle piwowarzy chcieli u nich kupować mirogster 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirogster Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) Ale, zaraz...to przeciez...nie mozliwe! Prawie cala pucha Zubra, Tyskiego czy innego wysmienitego piwa! No ja cie krece, ale zysk! Edytowane 3 Października 2012 przez mirogster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 jeszcze brakuje pytań czy jak się przywiezie worki na wymianę to będzie taniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirogster Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 E tam worki, banki po mleku lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosis Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 To ja niepotrzebnie zbieram worki i foliowe opakowania????? No chłopaki, teraz to mnie dobiliście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Dyskusja odeszła sporo od tematu głównego. Czy od tego momentu możemy wrócić do głównej dyskusji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDy_beer Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Zapraszam na Facebooka, będą konkursy może też jakieś rabaty... A może tak konkursy za pośrednictwem piwo.org. Nie wszyscy posiadają konto na FB i nie wszyscy je będą zakładać, a skoro gro ludzi (jak nie wszyscy)kupujących pochodzi właśnie z tej strony, to może ukłon w stronę biednych i ciemiężonych piwowarów domowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Właśnie wróciłem ze Strzegomia, trochę się zgapiłem z zamówieniem ale jak przedzwoniłem o 9 rano to o 15 zamówienie miałem już poskładane i zapakowane za co ogromny plus. Obsługa miła Pani Marta konkretna, Pan na portierni też zabawny pełna profeska. Do słodów dołączona specyfikacja, ładnie próżniowo zapakowane, do tego w karton i ta cena nic tylko polecać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirogster Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 (edytowane) Sz. Kolezanki i Sz. Koledzy, mam pytanie odnosnie zasadnosci stosowania przerwy bialkowej w przyp. rzeczonych slodow. Czy jest wskazana, czy spokojnie mozna sobie darowac? Edytowane 9 Października 2012 przez mirogster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 1. Zerkasz w specyfikację, np Pale Ale http://www.dmgp.pl/s...od_pale-ale.pdf na liczbę Kolbacha 2. Później w wiki http://www.wiki.piwo...bia.C5.82kowego A praktycznie to bym sobie darował Pieron 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirogster Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Dzieki Hehe, czlowiek to jednak leniwe zwierze - nie chcialo mi sie zagladac w specyfikacje i porownywac . Zaraz poszperam i zobacze jak to wyglada na tle konkurencji. Pewnie porownywalnie=podobna technologia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Zapraszam na Facebooka, będą konkursy może też jakieś rabaty... Ja chyba u Was nic nie kupię. Ten portal działa na mnie jak płachta na byka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirogster Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 (edytowane) Przeciez oni nie prowadza sprzedazy przez FB, tylko swoja strone i telefonicznie jak bardzo chcesz. Czujnosci nigdy dosyc, wiadomo -Fejs to samo ZLOOO!! Edytowane 11 Października 2012 przez mirogster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Zapraszam na Facebooka, będą konkursy może też jakieś rabaty... Ja chyba u Was nic nie kupię. Ten portal działa na mnie jak płachta na byka. To nie jedyny sklep, który ma swoją stronę na facebooku. Nie mówiąc już o tym, że nasz portal też tam znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewatywa8 Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Załozyłem konkubentce konto w słodowni i 5kg pale ale za 1 grosz wczoraj przyszło , oczywiscie sam fejsa mam gdzieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmlody Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Załozyłem konkubentce konto w słodowni i 5kg pale ale za 1 grosz wczoraj przyszło , oczywiscie sam fejsa mam gdzieś. mówi się: partnerce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Załozyłem konkubentce konto w słodowni i 5kg pale ale za 1 grosz wczoraj przyszło , oczywiscie sam fejsa mam gdzieś. mówi się: partnerce Kodeksy cywilne czy rodzinno-opiekuńcze pewnie wolą starą terminologię No co zrobimy, że konkubinat kojarzy nam się kryminalnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi