Erikos Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Przyznam, że tego punktu także jakoś nie doczytałem. Pewnie dobrze bo bym się zastanawiał nad zakupami u nich. Tak czy inaczej zwykle paczka docierała do mnie w 48 godzin, raz się zdarzyło że była na następny dzień więc jest bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Ja zamówiłem w czwartek (ok 10-11), w piątek chyba wysłane, dziś ok 10 odebrałem w pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kospi Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 swoją drogą to faktycznie ciekawy (dziwny) zapis o 21 dniach, kupuje tu ciągle - zawsze wszystko było ok i błyskawicznie. Dlatego to takie dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 taki bezpiecznik gdyby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel332 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 taki bezpiecznik gdyby co Własnie komponuje zamówienie i mi ten bezpiecznik owy różnicowo-prądowy wywaliła . Bezpiecznik irytujący czasami ale życie może uratować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kospi Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 spokojnie zamawiaj - opinie o tym sklepie sa bardzo dobre wliczajac moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kospi Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 acha - dodam tylko że to chyba jedyny sklep z możliwością porady jakby coś poszło nie tak z warzeniem - ja skorzystałem z takowej dlatego też mam bardzo dobrą opinie oczywiście zamówienia też są ok ale człowiek który to prowadzi jest też doświadczonym piwowarem i chętnym do pomocy o ile ma oczywiście wolną chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areh Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Paczka doszła, kontakt mailowy bardzo dobry. Jak na razie ciężko oceniać po jednym zamówieniu, ale poczatek bardzo obiecujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-julian- Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) Zamówiłem AIPa W składzie jest Chmiel Cascade 50g Chmiel Chinook 50g W instrukcji jest napisane że przy chmieleniu wrzucić chmiel Citra Edytowane 22 Marca 2015 przez -julian- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Wrzuć Cascsde na aromat. Chinook na goryczke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathhammer Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Tam gdzie w instrukcji jest Citra Ty stosuj Cascade. Warzyłem swoje pierwsze piwo na tej recepturze i wyszło nieźle. Widocznie chmiel w zestawie został zmieniony a instrukcja pozostała stara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-julian- Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Ok tak zrobię. Jeszcze jedno pytanie, mam jakieś resztki chmielu lubelskiego 10-15g mogę dorzucić, jak tak to kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathhammer Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) Możesz, ale po co? Taka ilość na aromat raczej by nie wpłynęła. A aromat chmielu Lubelskiego w AIPA by i tak nie pasował. Jak musisz wrzucać to na goryczkę. Edytowane 22 Marca 2015 przez Deathhammer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kospi Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 "julian" Uwaga z goryczką. Widzę że to jedno z pierwszych Twoich piw. Pamiętaj że nim się przyzwyczaisz do goryczki możesz być mocno zdziwiony jeśli dotąd piłeś przede wszystkim sklepowe piwo. Dodatkowo jeśli nie masz chłodnicy to chmiele oddają alfa kwasy również podczas chłodzenia = wzmocnienie goryczki. Dopiero z chłodnicą można sobie dokładnie ustalać czas chmielenia inaczej temperatura tak szybko nie schodzi i ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-julian- Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) Chłodnicy nie mam ale 1,5h zajęło mi schłodzenie do 19 stopni, pewnie dało by i szybciej ale nie chciało mi sie. Dobra nic nie kombinuje z chmielem i nie spamuje już w temacie. A sklep polecam, szybko i wszystko w najlepszym porządku. Edytowane 23 Marca 2015 przez -julian- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volo Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Witam, kiedy będzie transport do Krakowa? Czekam na moje zamówienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Wybieram się do Krakowa na Wielkanoc Osoby zainteresowane bezpłatną dostawą zamówienia do w "Sklepiku z Piwem" na os. Teatralnym 28 proszę o złożenie zamówień do czwartku(2-kwietnia ) do godz. 18. Zamówienia będą do odbioru 6-kwietnia (drugi dzień świąt) już około południa. Przypominam, że nie ma możliwości płacenia za zamówienia na miejscu w sklepie, jedyna możliwość to przedpłata na konto. Edytowane 27 Marca 2015 przez quraqus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josh.kowalski Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 A czy będzie możliwość przetrzymania zamówienia do wtorku popołudnia w Sklepiku na os. Teatralnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalczyka Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Z tym nigdy nie ma problemu. Zwykle dostawy są w sobotę, a ja odbieram w poniedzialek wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floki Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 kiedy można się spodziewać FM 20 Białe walonki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) Już dotarły między innymi FM20 oraz FM52 Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez quraqus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kds Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam. Kiedy można się spodziewać najbliższej dostawy do "Sklepiku z Piwem"? Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez kds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Witam. Kiedy można się spodziewać najbliższej dostawy do "Sklepiku z Piwem"? Wybieram się do Krakowa 25 kwietnia. Osoby zainteresowane bezpłatną dostawą zamówienia do w "Sklepiku z Piwem" na os. Teatralnym 28 proszę o złożenie zamówień do czwartku(23 kwietnia ) do godz. 18. Zamówienia będą do odbioru 25 kwietnia już około południa. Przypominam, że nie ma możliwości płacenia za zamówienia na miejscu w sklepie, jedyna możliwość to przedpłata na konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cydynka Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Robiłam zakupy w tym sklepie i właśnie czekam na przesyłkę.Bardzo mi się podoba niski koszt wysyłki przez paczkomaty,tak trzymać.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi