AgaL Opublikowano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 tak, Artezan mi pożyczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 tak, Artezan mi pożyczy a kto Ci dobę przedłuży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 18 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Niewiele się działo na budowie przez ostatnie 1,5 miesiąca. Dotychczasowy wykonawca wszystko spaprał, więcej go nie było niż było (nie ufajcie poleceniom nowo zarejestrowanych użytkowników - pozdrowienia dla Jaworka ). Parę zdjęć i filmik można obejrzeć tutaj W kolejnym wpisie jest już nowa firma wykonawcza. Na szczęście udało się ją znaleźć w miarę szybko. Polecam filmik z budowy drogi dojazdowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Dotychczasowy wykonawca wszystko spaprał, więcej go nie było niż było Ech, lata mijają a w budowlance wszystko po staremu. Nie przejmuj się Aga, na początku zwykle wszystko się pierdzieli, jak już ławy fundamentowe wyschną, to dalej pójdzie szybko i gładko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Właśnie wczoraj rozmawiałem z Mariuszem, którego poznałaś w Cieszynie, o Waszej budowie. Jak zobaczyłem te wykopy pod fundamenty to już coś przeczuwałem złego. Tak już się nie buduje - przynajmniej u nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 18 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Właśnie wczoraj rozmawiałem z Mariuszem, którego poznałaś w Cieszynie, o Waszej budowie. Jak zobaczyłem te wykopy pod fundamenty to już coś przeczuwałem złego. Tak już się nie buduje - przynajmniej u nas. Niestety Mariusz nie dał się w Cieszynie namówić na robotę w Bieszczadach . Niech pomyśli o rozwinięciu firmy i wejściu na rynek wschodni. Nie będzie miał zbytniej konkurencji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 21 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Zapraszam na nowy wpis a w nim film z betonowania Mecenasów Ursa Maior. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Aga... te kocie ruchy kielnią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 22 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Aga... te kocie ruchy kielnią. Trochę czułości nie zaszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Cześć ;-) Cóż Aga, musisz mieć wyjątkowo małe dłonie jak do tej fiolki Ci weszło parę garści słodu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 22 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 (edytowane) Cześć ;-) Cóż Aga, musisz mieć wyjątkowo małe dłonie jak do tej fiolki Ci weszło parę garści słodu ;-) To prawda, małe garstki mam. Uniemożliwiło mi to bycie wielką pianistką . Temat dotyczący odnawialnych źródeł energii tutaj http://www.piwo.org/topic/7927-odnawialne-zrodla-energii Edytowane 29 Października 2012 przez elroy wydzielenie postów do osobnego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Aga, już dawno się nie widzieliśmy, napisz co tam słychać u Ciebie i jak tam browar, bo pewnie nie tylko ja jestem ciekaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Na blogu widać, że już sporo zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 14 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Aga, już dawno się nie widzieliśmy, napisz co tam słychać u Ciebie i jak tam browar, bo pewnie nie tylko ja jestem ciekaw. Adaś, wszystko super. Już niedługo rozlew i sprzedaż pierwszego piwa . Kapsle już są http://ursamaior.pl/blog/b1312-gdzie-zamkniemy-piwo-ursa I super szklanka też http://ursamaior.pl/blog/b1313-do-czego-nalejemy-piwo-ursa Wkrótce odkryję etykiety i opowiem o piwach Pod koniec września będzie można je już kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 No to trzeba się pakować i jechać w Bieszczady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 No to super Cieszymy się bardzo, czas pakować manatki i zamawiać busa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 No, a przy okazji wizyty można będzie szklankę kupić? Na pamiątkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 14 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 No to super Cieszymy się bardzo, czas pakować manatki i zamawiać busa! Zapraszam w październiku, wtedy wszystko będzie dopięte na ostatni guzik. Szklankę oraz piwo będzie można kupić w sklepie 'firmowym' przybrowarnianym oraz w sklepie internetowym, który ruszy wkrótce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Super, jest pokal a podkładki? wiem, wszystko powoli będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Aga! Od którego października?? Mój kolega z Sanoka przyjeżdża do mnie 7.10.13, może przedtem wyślę go na małe zakupy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 14 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Aga! Od którego października?? Mój kolega z Sanoka przyjeżdża do mnie 7.10.13, może przedtem wyślę go na małe zakupy?? Sklep firmowy będzie otwarty wcześniej. Myślę, że pod koniec września. Napiszę kiedy i można przyjeżdżać na zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 14 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Super, jest pokal a podkładki? wiem, wszystko powoli będzie Podkładek na razie nie planujemy, ale może kiedyś.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Bardzo dobre wieści! Jesienią trzeba odwiedzić Bieszczady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Jelenie już ryczą, sprzedaż piwa niebawem......czas organizować nalot na Uherce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Kiedy sklep będzie otwarty? Czy można na miejscu kupisz szkło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi