Undeath Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Pan Tomasz Rogaczewski pisze na blogu że powstanie w 2013 roku ktoś ma jakieś wieści więcej na ten temat? http://www.4stronypiwa.pl/ z tego co wiem to na spotkaniu blogersów piwnych w poznaniu to podał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 W sprawę zaangażowany jest również kolega Gutimar oraz tajemnicza osoba płci damskiej Jako, że to już oficjalnie, to mam nadzieję, że napiszą niebawem coś bliżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Tomasz Rogaczewski, Osadkowska Marta i Marek Bakalarski. Trzymamy kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Pan Tomasz Rogaczewski pisze na blogu że powstanie w 2013 roku ktoś ma jakieś wieści więcej na ten temat? http://www.4stronypiwa.pl/ z tego co wiem to na spotkaniu blogersów piwnych w poznaniu to podał Pan, Pan, ech... Od kiedy sobie tu na forum Panujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tieroo Opublikowano 30 Września 2012 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam Śpieszę zatem z potwierdzeniem i odrobiną informacji. Zespół tworzą Marta, Marek i Tomek, jak to już ktoś w KRS wygrzebał Nazwa jaką wybraliśmy to Pracownia Piwa. Browar jest budowany pod Krakowem, metodą " na Artezana" , czyli kompletujemy sprzęt samodzielnie. Warzelnia to 10hl. Marzy nam się, by pierwsze piwa dostarczyć na przyszłe wakacje. Pozdrawiam elroy, rosek, WiHuRa i 6 innych 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinio113 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Gratki i powodzonka w realizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Tomek, powodzenia Wam życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 A warzelnie skąd ściągacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 A warzelnie skąd ściągacie? To bedzie rzemieślnicze dzieło i oby działało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 ooo, to gites. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 (edytowane) Tomka i Marka miałem przyjemność poznać. Mam nadzieję, że Martę w grudniu na konkursie mikołajkowym również będzie mi dane:). Edytowane 30 Września 2012 przez andy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutimar Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Dzięki za życzenia i wsparcie. Postaramy się na bieżąco informować o postępach. Tylko papierki pierwsze przebrniemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Piwodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Modlniczka ja mieszkam w Mydlnikach więc bardzo blisko:) Jakby była potrzebna pomoc to ja chętnie Powodzenia Wysyłane z mojego HTC One S za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 3mam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ja się dowiedziałam o przedsięwzięciu wcześniej i oczywiście też bardzo kibicuję . A Pracownia Piwa wspiera Bieszczadzką Wytwórnię Piwa Ursa Maior - jest Mecenasem nr 100! Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Powodzenia Tomek i spółka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogodar Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Powodzenia i wpraszam się na wolontariat w razie czego tieroo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi