anteks Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Pojawił się już w sprzedaży przedpremierowej GCh2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 no wtopa . ktoś nie dopilnował. ktoś chciał zarobić. .......ech.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Doczytajcie komentarze do końca, wg mnie po prostu kwestia niedoinformowania. Nie znam ani ludzi, ani miejsca, ale tak to obiektywnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Jakoś nie wierzę w niewiedzę właściciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 wg mnie po prostu kwestia niedoinformowania. No to wtopa po stronie organizatora ;-) szkoda.. ale z drugiej strony to spore wyzwanie i takie rzeczy będą się zdarzały. Ale z drugiej strony , jeżeli ktoś choć trochę sie piwem interesuje wie co to GCh inaczej to zwykła ignorancja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Zwłaszcza, że Rafał Kowalczyk jest tam opiekunem merytorycznym w sprawie piw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Jakoś nie wierzę w niewiedzę właściciela jakby nie było szum jest Ale z drugiej strony , jeżeli ktoś choć trochę sie piwem interesuje wie co to GCh inaczej to zwykła ignorancja... Nie chcę osądzać, bo jak już pisałem nie miałem okazji tam zajrzeć. Ale sugerując się zdjęciami to raczej o piwie nic nie ma. Raczej media, design etc. Pewnie dostali, pstryknęli zdjęcie i tyle. Choć równie dobrze i celowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 W zeszłym roku też kilka sklepów wyłamało sie z tradycyjnego terminu. Myślę że w tym roku GŻ uczulała(powinna) sprzedawców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 (edytowane) Zwłaszcza, że Rafał Kowalczyk jest tam opiekunem merytorycznym w sprawie piw. Też sie nazywam Rafał Kowalczyk nawet Pan prezes stwierdził że dobrze mieć zapasowego, a co do art. to wtopa i to na maksa. Edytowane 27 Listopada 2012 przez emcede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 A tego nie wiedziałem Dobre dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=95104&page=3&highlight=GCh+2011 od 69# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Ale sugerując się zdjęciami to raczej o piwie nic nie ma. a logo Browarzyciela na ścianie to nie jest z piwem związane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 A gdzie Wiktor, bo na zdjęciach nie znalazłem.? Nie ukrywam, że dowiaduję właśnie z tego wątku, że Rafał tam patronuje. Co do falstartu to i dobry post http://www.browar.biz/forum/showpost.php?p=1019238&postcount=116 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 W linku z fejsa nad kolorową szachownicą świecące logo Rafała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 A tak, macie rację - widnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Przebrnąłem przez wszystkie komentarze, i stwierdzę że zrobili to specjalnie, a nie z niewiedzy... tak się robi biznes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Komentarze pani Marii Krauss pod zdjęciem są słodkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkulos Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Nie tak się robi biznes w Polsce. Jedyną formą napiętnowania mają tylko i wyłącznie konsumenci mogą po prostu wyeliminować ich z rynku nie chodząc do tego typu miejsc. To od nas Konsumentów/Klientów zależy jakie postawy będziemy promować w naszym małym światku czy to będą zasady równe czy też zasady cwaniackie kto kogo bardzie wy*&^^ja. Wiem wiem polska mentalność zabory zawsze musieliśmy cwaniakować i kombinować ale może warto przestać tak się zachowywać i dorosnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Dobrze napisałeś zgoda, ja zobaczyłem ten komentarz pod moim to pękłem ze śmiechu..."O matko najświętsza panowie zajmijcie się czytaniem książek i czynieniem dobra wokół a nie "wyczekiwaniem na piwo" to trochę jak stanie w kolejce dla przyjemności, więc chociaż trzymajcie książkę. przedziwne te Panów emocje." nie wiem jak mam odpowiedzieć na to.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Przebrnąłem przez wszystkie komentarze, i stwierdzę że zrobili to specjalnie, a nie z niewiedzy... tak się robi biznes. Tak się robi "iwent"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiess Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Ja doszedłem do jeszcze gorszego wniosku ,oni to zrobili z chęci zysku ale też zastanawia mnie reakcja GŻ a właściwie ich rzecznika prasowego .Wynika z niej , że mogło to być za 'cichym' przyzwoleniem GŻ a to oznaczałoby , że dla koncernu liczy się też tylko kasa a nie stworzenie jakiejś tradycji i zasad z nią związanych. To takie moje podejrzliwe stwierdzenie, może się mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Ja doszedłem do jeszcze gorszego wniosku ,oni to zrobili z chęci zysku ale też zastanawia mnie reakcja GŻ a właściwie ich rzecznika prasowego .Wynika z niej , że mogło to być za 'cichym' przyzwoleniem GŻ a to oznaczałoby , że dla koncernu liczy się też tylko kasa a nie stworzenie jakiejś tradycji i zasad z nią związanych. To takie moje podejrzliwe stwierdzenie, może się mylę. Daj spokój, te kilka butelek? Oni tak mają wtopę jak na tych projektach, przynajmniej na tym z zeszłego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Już pojawił się tegoroczny GCH: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 A piana gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 I w TESCO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi