nikitechi Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 jedna rzecz jeszcze się rzuca w oczy. Czcionka- brak " ł ", jeżeli chcesz zostać przy tej czcionce, to wszystkie ł zmień na l i dorób ręcznie kreskę. Dorobiłam polskie znaki, mam nadzieję, że teraz to "ł" nie rzuca się tak w oczy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF88 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 no i teraz wygląda elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maggot Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 to może i ja się pochwalę swoją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 to może i ja się pochwalę swoją Nazwa browaru to jakieś nawiązanie do https://www.youtube.com/watch?v=M68kfFSzms4 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maggot Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 to może i ja się pochwalę swoją Nazwa browaru to jakieś nawiązanie do https://www.youtube....h?v=M68kfFSzms4 ? Tak właśnie 100% nawiązanie A piwo nazywa się tak jak ten utwór A znaczek który przypomina pentagram to nonagram i jest znakiem tej kapeli tak go sobie trochę przywłaszczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikitechi Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) Kolejna etykieta, tym razem na piwo żytnie:) Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez nikitechi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hap Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 W bólach i mękach udało się w końcu zrobić kolejną etykietkę. Logo browaru dzięki uprzejmości kolegi Czubeer! Mały, Usiu i Bogi 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azbest Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Warka nr 9 - Żyto IPA Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez azbest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajosq Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) Surowce są, ręki do warzenia brak. Z racji gipsu zrobiłem na zaś etykietę. Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Gajosq korzen16 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Super etykieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 zrobiłem na zaś etykietę Nie widzę związku - cierpliwości w unieruchomieniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajosq Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Tzn? Związku z czym? Wyklepane tapatalkiem z mego szajsunga! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) Związku z czym? Zmartwychwstania z dry stoutem. Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajosq Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Hehe... Zagiełeś mnie :-) Wyklepane tapatalkiem z mego szajsunga! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hap Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Kolejna. Wrzucam poki mi sie podoba. Niekonczaca sie opowiesc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez karczmarz xnrv 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) Szalona wiosenna etykietka, łatwy program graficzny Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez GB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 szalony jest jej rozmiar - 1.6MB - robi wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 szalony jest jej rozmiar - 1.6MB - robi wrażenie Do netu wrzuca się skompresowane pliki, bo i tak gołym okiem nie widać różnic. Ja swoje etykiety zapisuję w tifach, które mają po 30 mb ponad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Do netu wrzuca się skompresowane pliki, bo i tak gołym okiem nie widać różnic. Ja swoje etykiety zapisuję w tifach, które mają po 30 mb ponad. Jeśli drukujesz na drukarce domowej, to można sobie to darować, jpg 100% daje takie same efekty. Chyba, że zapisujesz tifa z warstwami, jako plik projektowy albo drukujesz na offsecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Chyba, że zapisujesz tifa z warstwami, jako plik projektowy Otóż to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Hmm... a nie lepiej mieć plik projektowy w natywnym formacie programu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turu Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez Turu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi