Usiu Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 No chyba, że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krugerius Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Na butelce nie widać pixeli Edytowane 5 Grudnia 2014 przez Krugerius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Polskie Ale single hop Izabella Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemot84 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Odwrotny kolor, wydaje się bardziej niepodległościowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzeju Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Kolejna etykieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turu Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Piwo uwarzone w kooperacji z kuzynem GB... i xnrv 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 "Zdejm kapelusz" plus 'rozepnij bluzkę' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Też miałem takie piwo, Zdejm Kapelusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.dawid Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 W takim razie czas na "oddaj fartucha" french saison Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turu Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Też miałem takie piwo, Zdejm Kapelusz O, nie wiedziałem. Nazwa ma spory potencjał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Też się postanowiłem pobawić w etykietowanie. Tutaj pierwsza jaka będzie, piwo dopiero będzie warzone, receptura jeszcze nieprzemyślana do końca, ale zmienią się tylko napisy. Na szyjkę tak: A na butelce tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 I następna: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzeju Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Warka #4 Rusałka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemot84 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) #2 #3 #4 #5 Edytowane 30 Grudnia 2014 przez kemot84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beu Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 xnrv 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azbest Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Eta z piwa, którego warzenie zaplanowałem na jutro :-) nms007 i Usiu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dz1d Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) No to tera ja. Edytowane 10 Listopada 2015 przez dz1d azbest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Eta z piwa, którego warzenie zaplanowałem na jutro :-) Świetna etykieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 azbest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beu Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 beu - obrazki ok - widać, że ta sama osoba robi - typ ma identyczną minę tylko po co ta tabelka z kolorem? po pierwsze nie pasuje tam bo musi być na białym tle po drugie niepotrzebna - Ty wiesz jaki kolor ma to piwo a jak ktoś będzie je pił to go/ją interesuje tylko czy jest jasne rude czy czarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Dokładnie. Ja bym całą tą prawą sekcję wywalił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Beu, przyślij mi kolorową tabelkę w dobrej jakości na priv (lub mail). Szukałem takiej ale wszędzie jest z logo a Ty masz czystą. Edytowane 17 Stycznia 2015 przez GB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi