quhcik Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Chyba nie w temacie, ale. Projekt etykiety mam. Może ktoś podrzuci adres jakiejś taniej drukarni. potrzebuje wydrukować ok 1000 etykiet 90/130mm. Może na priv. dutrasilva 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 potrzebuje wydrukować ok 1000 etykiet 90/130mm. Może na priv. Zwiększyłeś wybicie do 5h ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 (edytowane) Jedno razowo dalej 0,4H. Ale robie tylko dwa rodzaje India Ale Pale i Stouta ciemnego wg. powiedzmy własnej receptury. I mam powtarzalność więc chyba warto sprobować. Miesięcznie ok.2H Edytowane 8 Sierpnia 2015 przez quhcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HerrOs Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Przerzuciłem się ostatnio na takie oto etykiety: Drukuję jednak w czerni na kolorowym papierze: Sam jednak bym takiej etykiety nie zrobił - nie umiem obsługiwać tych różnych programików graficznych - tak więc z pomocą przyszła moja kuzynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Sam jednak bym takiej etykiety nie zrobił powiedz kuzynce, że prawa strona kolorowej etykiety tj tam gdzie jest info o ekstrakcie, alkoholu i goryczce jest zupełnie nieczytelna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HerrOs Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Przekażę uwagi, aczkolwiek mnie od początku interesowała wersja czarno-biala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dine Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Chciałbym zrobić w przyszłości z niej uniwersalną, ale to będzie wymagało przeniesienia składu na tył, bo inaczej się nie zmieści. nms007 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Chciałbym zrobić w przyszłości z niej uniwersalną, ale to będzie wymagało przeniesienia składu na tył, bo inaczej się nie zmieści. świetna grafika - Twoja? nad składem zastanów się - tutaj się sporo miejsca jeśli panda zamknie etykietę jako góra-bok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dine Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Chciałbym zrobić w przyszłości z niej uniwersalną, ale to będzie wymagało przeniesienia składu na tył, bo inaczej się nie zmieści. świetna grafika - Twoja? nad składem zastanów się - tutaj się sporo miejsca jeśli panda zamknie etykietę jako góra-bok Przechwytywanie.JPG Kradziona oczywiście Ale mam kilku znajomych na architekturze czy asp i nie będzie problemu z narysowaniem bardzo podobnej, może nawet trochę bardziej "piwnej", w sensie z jakimś chmielem. Tyle, że ja dopiero 2 warki, także na razie pojadę na znalezionej w internetach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajek Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roboraff Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 (edytowane) No no, Bajek, jak zwykle bomba! tutaj eta do drugiej warki mojego NZPA (pierwsza grafika tutaj) Edytowane 14 Września 2015 przez Roboraff Bajek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 tutaj eta do drugiej warki mojego NZPA (pierwsza grafika tutaj) nie ma czegoś takiego jak prefer-owanego poza tym unikałbym łamania wyrazów w przypadku takiej etykiety jest zapis o preferowanym szkle ale nie ma żadnego podanego jako odnośnik jest nudno ze względu na użycie czcionki light oraz ikonek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roboraff Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 jest zapis o preferowanym szkle ale nie ma żadnego podanego jako odnośnik Nie chciałem nikomu podpaść. Nie czuję tego hejta na ikonki, są eleganckie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Nie czuję tego hejta na ikonki, są eleganckie. kolego nie zrozum mnie źle - pisałem o nudzie - jakbym chciał coś "hejtować" to uwierz mi użyłbym innego słownictwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dz1d Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roboraff Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 najnowsze wypociny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HerrOs Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dz1d Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 (edytowane) Podczas procesu tworzenia etykiety być może zdarzyło mi się nieumyślnie użyć znaku uważanego przez niektóre środowiska jako objęty czymś co można by nazwać prawem autorskim... Edytowane 22 Grudnia 2015 przez dz1d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarnik Sebol Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzeju Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Dawno nie uzupełniałem: Najnowsza, #11 Oświecone, Witbier #10 600m, APA #9 Słodki Potworek, Sweet Stout Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Etykieta na bittera, użyłem programu z tej strony jako test. Dziś ściągnąłem i trochę pobawiłem się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajek Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Takie coś w zamysłach mam, czekam na ten chmiel (i jeszcze Eureka! do mnie leci ), tak na dobrą sprawę to jeszcze kombinuję z zasypem i stylem... nms007 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Takie coś w zamysłach mam Popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajclander Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Koledzy graficiarze proszę o małą pomoc- nie mogę znaleźć wątku z takimi etykietami graficznymi instrukcjami jak nalewać domowe piwo. Niedawno to gdzieś widzialem tylko chyba złe slowo wpisalem do wyszukiwarki. Muszę rozdać parę piw ale robi mi się "dzień świstaka" jak ciągle muszę tłumaczyć to samo (a połowa z poinstruowanych pewnie i tak zamiesza osad), więc podeślijcie link bardzo proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzeju Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Nie pamiętam takich wątków, ale ja używam takiego tekstu: "Przechowywać w pozycji pionowej w chłodnym i zacienionym miejscu. Nalewać bez osadu drożdżowego znajdującego się na dnie butelki. Najlepiej smakuje w temp. xx-xx°C." Dodatkowo wklejam obrazek przekreślonej butelki z napisem, nie pij z butelki. ps. Te pomysły podpatrzone gdzieś na forum. A przy okazji, uzupełniam galerię o zaległą etykietę #8 RIS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi