ceemte Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Kolejna porcja zabutelkowana. Tym razem pszeniczniak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek63 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Kolejna porcja zabutelkowana. Tym razem pszeniczniak... Cenna etykietka dla kolekcjonerów (brak literki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_FK Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Nie robię etykiet do wszystkich warek, bo niezwykle rzadko je naklejam. Dlatego polegam na szablonach, które wyewoluowały tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gesio0 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Witam wszystkich! Na potrzeby mojej szóstej warki zrobiłem za pomocą edytora kilka etykiet. Jeszcze nie wiem na którą się zdecydować. Beer Label Biulder to fajne narzędzie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceemte Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 (edytowane) Kolejna porcja zabutelkowana. Tym razem pszeniczniak... Cenna etykietka dla kolekcjonerów (brak literki) Haha' date=' rzeczywiscie! Tak to jest, jak sie robi takie rzeczy o 3 w nocy . Ale w mojej kolekcji mam bardziej spektakularna wpadke (nie moja): firmowa szklanke pewnej znanej marki whisky, z nadrukiem "[b']SCOTCH WHSKY[/b]" Edytowane 27 Października 2009 przez ceemte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablotronixPL Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 To i ja pokażę mój pierwszy roboczy projekt nalepki. Drukuje je na samoprzylepnym papierze, więc po wycięciu dookoła wychodzi całkiem nieźle prezentująca się etykieta. Ale następnym razem będę projektować w prostokącie(mniej zachodu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 A tutaj moje projekty. Mogą się nie podobać, ale taki "styl" wpadł mi do głowy Ogólnie planuję całą serię etykiet tego typu W produkcji jest już Full Aroma Hops, tak więc niebawem zamieszczę WiHuRa, Quentin, marcin_l85 i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) Świetne! Jedynie co mogę zasugerować - nazwa piwa nie jest tak czytelna jak reszta ponieważ zlewa się trochę z grafiką, która jest pod nią. Edytowane 23 Sierpnia 2013 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) Ja do (prawie) każdego piwa robię inną. Na razie jeszcze mi się chce. Ostatnia: Kolejną będę robił dzisiaj. Edytowane 23 Sierpnia 2013 przez adamsky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
playand1 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Ja do (prawie) każdego piwa robię inną. Na razie jeszcze mi się chce. Ostatnia: Kolejną będę robił dzisiaj. Ta etykieta (+ żółty kapsel) na żywo robiła całkiem fajne wrażenie Gratuluje zapału do robienia etykiet do każdej warki. Mój projekt: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_l85 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Ludzie co wy bierzecie, że macie takie świetne pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 pershi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafek00 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 To i ja się pochwalę to tak przykładowo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Świetne! Jedynie co mogę zasugerować - nazwa piwa nie jest tak czytelna jak reszta ponieważ zlewa się trochę z grafiką, która jest pod nią. To był w sumie celowy zabieg a wszystko po to, aby osoba "obdarowywana" nieco więcej uwagi poświęciła na przeczytanie etykiety - ale dziękuje za uwagę, przy kolejnych projektach na pewno wezmę to pod uwagę Ludzie co wy bierzecie, że macie takie świetne pomysły? Nie wiem co to jest, ale Mój jednorożec mówi, że to sprawdzony towar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Zestaw naszych etykiet zaprojektowanych przez hap Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez cml ściana, Usiu, mico i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 "RYJÓWKA" rządzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo5 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 moja ostatnia produkcja: korzen16 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 + za stringi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Fotki z fejsbuka, więc konwersja je trochę zepsuła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Udo Grubbe Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Kurak bardzo ładny. Wysłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Udo Grubbe Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Wysłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 oto ekykietka 1 warki na sezon 2013/2014. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Ja tam czepliwy nie jestem, ale dlaczego tam na tej nalepce nie ma pliterek i są inne błędy? Wstydź się szwagrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 jak to czasami bywa błędy się ukrywają i im czściej sprwawdzam tym mniej widzę, polskie literki są w edycji węc lada chwila zagoszczą na etykiecie (czcionkę poprosu sciągnołem z neta) przepraszam wszystkich za błędy napewno się poprawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 No Szwagry etykieta super. Ciekawy jestem jak się prezentuje zawartość Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi