hajclander Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Własnie chodzi mi o taką graficzną instrukcę. Były takie rysunki w jakiej pozycji butelki nalewać itp. Ja raczej jestem przeciwnikiem etykiet, a tylko to bym przyklejał jakby butelka szla w świat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Czy chodziło Ci może o to? (znalezione kiedyś na forum) hajclander 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajclander Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Clipboard01.jpg Czy chodziło Ci może o to? (znalezione kiedyś na forum) Dzięki, to już mogę wykorzystać. Coś w tym stylu. Masz może linka do wątku? Bo zapamiętalem takie rysunki, coś w stylu drogowych znakow zakazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Clipboard01.jpg Czy chodziło Ci może o to? (znalezione kiedyś na forum) Dzięki, to już mogę wykorzystać. Coś w tym stylu. Masz może linka do wątku? Bo zapamiętalem takie rysunki, coś w stylu drogowych znakow zakazu. nie, nie posiadam linku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Chodzi o to pewnie : http://www.piwo.org/topic/9281-logo-nie-pij-piwa-z-butelki/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Na setkę koźlaczek już bulga więc i przyodzienie : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpolak154 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Etykieta zrobiona na szybkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luqas van Dred Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Pochwalę się etykietami mimo iż piwa trafiły do kanału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonyk Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Moja pierwsza etykieta bo nie jestem zwolennikiem etykiet ze wzgledu na konieczność ich ponownego zrywania. Zrobiłem jednak wyjątek dla wyjątkowego piwa jakim jest RIS. Mały i cml 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Pomysł fajny, szczególny z odwróceniem liter - facjata lekko psuje odbiór ale co zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 piwko powstawało w ciężkich bólach więc dla upamiętnienia etka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Generalnie zrezygnowałem z klejenia etykiet, na rzecz opisywania kapsli. Wyjątek robię tylko dla egzemplarzy depozytowych/ prezentowych, ale i tak wtedy to są bardziej pliki tekstowe. Świadomość, że nie każdy może/ powinien być projektantem mocno mi się wryła. Tym razem jednak, znowu coś ugniotłem. Edytowane 9 Lutego 2016 przez zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radko Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Dopiero wczoraj zauważyłem ten wątek więc jako domorosły grafik postanowiłem wrzucić swoje prace. Na początek ostania praca, etykieta piwa MKD white IPA. Nie jest ona kompletna, brakuje daty rozlewu, nawet nie ma informacji o gatunku a to dlatego, że z powodu poważnej wady piwo trafiło w kanał. Mam nadzieję jeszcze tej wiosny uwarzyć takie piwo i że kompletna eta przyozdobi butelki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 To może i ja swoją tu wsadzę, niech zostanie dla potomnych ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bajek Opublikowano 7 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Kombinator, cml, sebek i 2 innych 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beu Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 kondek, Jaroslav i Bajek 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beu Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Dokarmiam ptaki, przylatują, jedzą beu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beu Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Witek na konkursik beu i Jarzyn_waleczny 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radko Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Witek na konkursik Jaki konkurs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Witek na konkursik Jaki konkurs? Toruński Zlot Piwowarów Domowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beu Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Etykieta do piwa na czwartkową bitwę PiwoWar Battle beu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi