Dr2 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 ożyrok http://godka.pl/slaskopolski.html#o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Fajny film A teraz my zrobimy po kaszëbsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Gwiazda klipu to Ujek Jejski. Fajnie się to ogląda , wszyscy znajomi odbierają klip bardzo pozytywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Ujka Jejskiego na huśtawce dam sobie chyba na tapetę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Świetny filmik Już wysyłam linki do wszystkich hanysów i goroli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Wena, Paweł, Porter wielki szacun! Onkel Jejski może sie pogibać po szychcie na huśtawce , a jak jakiś najduch chce sie robić tapeta z mojom gymbom to musi zabulić tantiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Alban - warzenie piwa z puszki to nie wstyd, ale piwo smakuje podobnie jak zupa z torebki. Małe tłumaczenie dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe11 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Zapraszam na stronę www.piwohanysow.pl Świetny film ! dałem radę bez tłumacza ! Brawo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Linki do strony poszły w świat. Zobaczymy co z tego będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 (edytowane) Chciałbym przypomnieć "młodym", że kiedyś powstał film o nas Natknąłem się na niego jakoś przedwczoraj - łza się w oku kręci......... Ponieważ pierwotny link coś nie działa odsyłam do obejrzenia filmu tutaj Edytowane 23 Grudnia 2023 przez korzen16 zasada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Ja oglądałem w 2013 http://zasad.blogspot.com/2013/03/blisko-konca.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 (edytowane) 6 minut temu, zasada napisał(a): Ja oglądałem w 2013 http://zasad.blogspot.com/2013/03/blisko-konca.html?m=1 Ja też, to były moje początki..... Edytowane 23 Grudnia 2023 przez korzen16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Witam. Goroli czyli ludzi mówiących czystą polszczyzna to tam nie słychać. I ta końcowa agitacja o wstąpieniu do stowarzyszenia. Dramat jakiś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 17 minut temu, bielok napisał(a): I ta końcowa agitacja o wstąpieniu do stowarzyszenia. Dramat jakiś. To były inne czasy. Wtedy sam zastanawiałem się nad zapisem, dzisiaj już raczej o tym nie myślę. Dla mnie film ukazuje kwintesencje naszego hobby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 Wersja "Polska" starsza i lepsza 😛 zasada i korzen16 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 Szukam jeszcze wywiadu Józefika i nie mogę znaleźć. Ktoś, coś? Był w necie taki półgodzinny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi