Pieron Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Warka 307 - Blond Ale z dnia 10 stycznia 2013r. Poszło w kega i flaszki, wyszło nawet smaczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Warka 303 - Jasne Ale 12°Blg z dnia 31 grudnia 2012r. A to poszło w dwa kegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Warka 307 - Blond Ale z dnia 10 stycznia 2013r. Poszło w kega i flaszki, wyszło nawet smaczne Ja jak nie skosztuję to nie uwierzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Warka 307 - Blond Ale z dnia 10 stycznia 2013r. Poszło w kega i flaszki, wyszło nawet smaczne Ja jak nie skosztuję to nie uwierzę. Wierzę Ci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Lubczykowe zamawiam oczywiście! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Ponoś będzie na spotkaniu patrykowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Warka 313 - Wędzone 13,5°Blg z dnia 25 styczeń 2013r. Wczoraj poszło na cichą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Lubczykowe zamawiam oczywiście! Czyli rosół na zimno. :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Lubczykowe zamawiam oczywiście! Czyli rosół na zimno. :lol: Muszę zobaczyć, czy mi coś zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Gratulacje, Adaś. Już Ty dobrze wiesz o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Gratulacje Panie P.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
underoak Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Czytałem newsy dziś - gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Gratulacje, kiedy chopie znajdziesz czas na domowe warzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Dzięki wszystkim za dobre słowa. W końcu będę miał czas na inne przyjemności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Teraz Adam będzie mógł wprowadzić Imperialnego Herkulesa do komercyjnego obrotu. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 (edytowane) Fajnie,a o so chozzi? Już wiem i gratuluję.No to szykuje się nam nowe miejsce na spotkania. Edytowane 7 Lutego 2013 przez crocco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 A ja nie wiem ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Pieron gratulacje, niech ogół popróbuje porządnego piwa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 A ja nie wiem ;( Pieron przeszedł na "ciemną stronę mocy" A na serio to poszukaj na fejsie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Bardzo dziękuję wszystkim za gratulacje, fajne słowa otuchy, telefony. Mam nadzieję, że sprostam oczekiwaniom. Nie będzie to łatwe, jest wiele tematów do opanowania ale tam gdzie serce i zapał.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Właśnie degustuja poleku zielone, oba są dobre ale trzecie w drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Warka 314 - Marcowy Dym 13,7°Blg z dnia 28 styczeń 2013r. Dziś poszło na cichą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Pompa dziś przyjechała więc nie omieszkałem jej wypróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Warka 316 - Rauchbock 17,8°Blg z dnia 7 lutego 2013r. Składniki: - pilzeński 4 kg; - barwiący żywiecki 0,3 kg; - wędzony 7 kg; - monachijski 3 kg; - chmiel tradition 80 g; - drożdże 2001 Zacieranie: - 52°C - 15'; - 62°C - i 20' i dekokcja; Chmielenie: - 10' - całość; - 70' - chłodzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Warka 317 - Schwarzbier 13°Blg z dnia 7 luty 2013r. Składniki: - pilzeński 5 kg; - monachijki 3 kg; - barwiący żywiecki 0,5 kg; - chocolate malt 0,3 kg; - coffe light 0,3 kg; - carafa II 0,3 kg; - chmiel sybilia granulat 120 g; - 2001 Zacieranie: - 52°C - 10'; - 62°C - i 15'; - 72°C - i 60; - podgrzanie do 77°C filtracja. Chmielenie: - 10' - 70 g; - 60' - 50g; - 70' - chłodzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi