Pieron Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Warka 307 - Blond Ale z dnia 10 stycznia 2013r. Poszło w kega i flaszki, wyszło nawet smaczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Warka 303 - Jasne Ale 12°Blg z dnia 31 grudnia 2012r. A to poszło w dwa kegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Warka 307 - Blond Ale z dnia 10 stycznia 2013r. Poszło w kega i flaszki, wyszło nawet smaczne Ja jak nie skosztuję to nie uwierzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Warka 307 - Blond Ale z dnia 10 stycznia 2013r. Poszło w kega i flaszki, wyszło nawet smaczne Ja jak nie skosztuję to nie uwierzę. Wierzę Ci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Lubczykowe zamawiam oczywiście! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Ponoś będzie na spotkaniu patrykowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Warka 313 - Wędzone 13,5°Blg z dnia 25 styczeń 2013r. Wczoraj poszło na cichą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Lubczykowe zamawiam oczywiście! Czyli rosół na zimno. :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Lubczykowe zamawiam oczywiście! Czyli rosół na zimno. :lol: Muszę zobaczyć, czy mi coś zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Gratulacje, Adaś. Już Ty dobrze wiesz o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Gratulacje Panie P.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
underoak Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Czytałem newsy dziś - gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Gratulacje, kiedy chopie znajdziesz czas na domowe warzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Dzięki wszystkim za dobre słowa. W końcu będę miał czas na inne przyjemności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Teraz Adam będzie mógł wprowadzić Imperialnego Herkulesa do komercyjnego obrotu. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 (edytowane) Fajnie,a o so chozzi? Już wiem i gratuluję.No to szykuje się nam nowe miejsce na spotkania. Edytowane 7 Lutego 2013 przez crocco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 A ja nie wiem ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Pieron gratulacje, niech ogół popróbuje porządnego piwa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 A ja nie wiem ;( Pieron przeszedł na "ciemną stronę mocy" A na serio to poszukaj na fejsie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Bardzo dziękuję wszystkim za gratulacje, fajne słowa otuchy, telefony. Mam nadzieję, że sprostam oczekiwaniom. Nie będzie to łatwe, jest wiele tematów do opanowania ale tam gdzie serce i zapał.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Właśnie degustuja poleku zielone, oba są dobre ale trzecie w drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Warka 314 - Marcowy Dym 13,7°Blg z dnia 28 styczeń 2013r. Dziś poszło na cichą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Pompa dziś przyjechała więc nie omieszkałem jej wypróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Warka 316 - Rauchbock 17,8°Blg z dnia 7 lutego 2013r. Składniki: - pilzeński 4 kg; - barwiący żywiecki 0,3 kg; - wędzony 7 kg; - monachijski 3 kg; - chmiel tradition 80 g; - drożdże 2001 Zacieranie: - 52°C - 15'; - 62°C - i 20' i dekokcja; Chmielenie: - 10' - całość; - 70' - chłodzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Warka 317 - Schwarzbier 13°Blg z dnia 7 luty 2013r. Składniki: - pilzeński 5 kg; - monachijki 3 kg; - barwiący żywiecki 0,5 kg; - chocolate malt 0,3 kg; - coffe light 0,3 kg; - carafa II 0,3 kg; - chmiel sybilia granulat 120 g; - 2001 Zacieranie: - 52°C - 10'; - 62°C - i 15'; - 72°C - i 60; - podgrzanie do 77°C filtracja. Chmielenie: - 10' - 70 g; - 60' - 50g; - 70' - chłodzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się