dori Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Właśnie zorientowałam się, że to już 6 lat minęło od czasu kiedy zarejestrowałam się na piwo.org, a że byłam jedną z pierwszych osób które to zrobiły, więc i forum jest niewiele starsze. Trochę zmian przez te 6 lat zarówno na forum jak w moim życiu zaszło Życzę nam wszystkim dalszego dynamicznego rozwoju i szerzenia piwnej wiedzy! Makaron i Slonx 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 No fakt, bo forum powstało 17 kwietnia 2007. Leci czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Powstanie forum było jakąś inicjatywą 'przy piwie' czy Twój pomysł Elroy? Jak wyglądała Wasza pierwsza wizyta na forum? Ja trafiłem zupełnie przypadkiem, bo szukałem informacji o słodowaniu w warunkach domowych. Wywarzałem otwarte drzwi, bo wiedzę jakąś miałem (na studiach technologii żywności 'coś tam' było), ale nie wiedziałem jak to przenieść na skalę 'mikro' Ot i zostałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Pamiętam starą stronę. Kawał czasu minęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 A ja dopiero niedawno tutaj trafiłem i to zupełnie przez ślepy przypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 A ja dopiero niedawno tutaj trafiłem i to zupełnie przez ślepy przypadek Przypadki nie istnieją... po prostu Twoja podświadomość szukała lepszego piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 no tak "podświadomośc to ONA więc ma kobiecą intuicję - oczywieście się nie pomyliła i dobrze trafiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Powstanie forum było jakąś inicjatywą 'przy piwie' czy Twój pomysł Elroy? To był dość spontaniczny pomysł jakoś po chmieleniu a przed chłodzeniem Mało osób się w wtedy znało niestety. Pamiętam starą stronę. Kawał czasu minęło. Kawał czasu a my wciąż młodzi Tak to wyglądało jakoś. Swoją drogą piwo.org, nim kupiłem tą domenę wyglądało tak http://web.archive.o...ttp://piwo.org/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 A ja dopiero niedawno tutaj trafiłem i to zupełnie przez ślepy przypadek Przypadki nie istnieją... po prostu Twoja podświadomość szukała lepszego piwa Moja podświadomość szukała lepszego piwa i pomyślałem, że skoro da się zrobić domowe wędliny, wina, destylaty i ser to musi się dać zrobić piwo. Wpisałem w Google "Czy da się zrobić piwo w domu" - bach, wyskoczyło piwo.org i tak już od prawie półtora roku tu się zasiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Przyznam że to forum wciąga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Ja się zarejestrowałem w październiku 2007 - w sumie niedawno to było. ojoj a ile piwa się przelało w tym czasie. To za zdrowie założyciela i wszystkich obecnych na forum. :beer: St. Anger 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) Najstarsze wersje strony jakie udalo mi się znaleźć: http://web.archive.o...http://piwo.org http://web.archive.o...//www.piwo.org/ Wasze zdrowie Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez leech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Pogratulować i życzyć kolejnych co raz bardziej okrągłych rocznic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja jestem na piwo org około 4 lata. I mogę śmiało powiedzieć, że ta strona odmieniła moje życie. Brzmię sekciarsko wiem, ale dzięki nowemu hobby naprawdę rzadko się nudzę. Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez slotish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) Minęło 2 lata jak zajrzałem na stronkę i zostałem. Było sporo czytania a i tak jeszcze sporo znaków zapytania zostało. Tak czy siak dzięki Piwo.org rozpocząłem swoją przygodę z piwem no i dzięki koledze, post wyżej. Dzięki Slotish za wprowadzenie w proces zacierania. Powiem szczerze, że liczyłem na to, że uda mi się kiedyś "zaliczyć" jakiś zlot z Piwo.org niestety z racji mojej przeprowadzki plany się pokrzyżowały ale nigdy nie mów nigdy i mam nadzieję, że w końcu się spotkam z większą rzeszą forumowiczów. Pozdrowienia dla piwnej braci Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez mcpol1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadzik Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Liczę na kolejne 6 lat, tak jak do tej pory samych zmian na lepsze Lecę wypić coś za kolejne lata spędzone tu w doborowym towarzystwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 No ja jestem od wrzesnia 2008,ale malo sie udzielalem. Warzylem glownie puszki,a teraz juz po pierwszym zacieraniu.Dobra sparawa jest czat na ktorym poznalem kilka fajnych osob, ktore goraco pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) Mi 6 lat stuknęło w zeszłym tygodniu, zarejestrowany jako nr 3 ps to były piękne czasy Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Początki były dziwne.Znaliśmy się tylko z forum,potem był Żywiec,pierwsze skromne znajomości,następny Żywiec już w namiocie w Browamatorze a potem to Cieszyn,spotkania domowe , zjazdy w Brennej i Wiśle, a teraz to jest wielka rodzina piwowarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slonx Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Szmat czasu, a ja tu dopiero od paru miesięcy, gówniarz jeden Forum wciąga, sympatyczni ludzie, to jedno z najprzyjemniejszych miejsc w internecie, jakie znam. Pełna kultura, coraz mniej takich miejsc w sieci, ale oby te, co zostały, trzymały się jak najmocniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Heh, ja zarejestrowałem się jakiś czas temu, bo się zainteresowałem warzeniem, ale niestety później jakoś się rozmyło. Aktywnie od roku mniej więcej piwowarzę i zgodzę się z przedmówcą, że jest to chyba najbardziej kulturalne i przyjazne forum jakie znam. Oby tak dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi