Reynevan Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Witam, jest wolne miejsce w aucie z Poznania do Żywca - może ktoś chętny ? Koszt przejazdu tam i z powrotem to około 120-130 zl za paliwo plus nocleg z soboty na niedziele - 40 zl jakieś 3-4 km od festiwalu. W zasadzie miejsca w aucie są wolne dwa, ale pokój mamy trzyosobowy ... no chyba że byłyby chętne dwie osoby to mogę przedzwonić i zapytać o dostawkę Wyjazd jutro skoro świt, czyli 5 rano, powrót natomiast w niedzielę popołudniu Reflektuje ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 ... Edit: No tak, kto teraz czyta forum....:-):-):-):-):-) ano sa tacy, co jeszcze nie wyjechali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 I tacy którzy zamiast w Żywcu są teraz w pracy Ale za rok na pewno będę Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 I tacy którzy zamiast w Żywcu są teraz w pracy a także jutro i pewnie pojutrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Dzisiaj w pracy byłem a jutro będę w Żywcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Hej, czy jest możliwość aby ktoś z wawy i okolic mi kupił taki mały kufel festiwalowy albo dwa? Edit: No tak, kto teraz czyta forum....:-):-):-):-):-) nie ma problemu - mogę Ci zakupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 To kiedy te wyniki bo muszę wychodzić z chaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 "Tytuł Grand Championa Birofilia 2013 zdobyło Imperialne India Pale Ale, uwarzone przez Czesława Dziełaka. W imieniu zwycięzcy nagrodę odebrał przewodniczący jury Konkursu Piw Domowych Birofilia 2013 - Krzysztof Lechowski." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Tu reszta wyników: http://festiwal-birofilia.pl/wyniki-konkursu-piw-domowych-birofilia-2013.html Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadzik Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Jako pierwszy w I kategorii nieskromnie zabiorę głos dziekując organizatorom za możliwość wystartowania i zmierzenia się z piwowarami z całej Polski. I pomimo, że najważniejsze dla mnie aby moje piwo smakowało mi samemu i znajomym to fajnie usłyszeć, że w oczach międzynarodowego jury także zyskało uznanie. Gratuluję wszystkim laureatom oraz zdobywcy Grand Championa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koniu. Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Gratulacje wszystkim nagrodzonym!!! Teraz pozostaje czekać na metryki. A później 6 grudnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwzd Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Ktos sie orientuje czy będą podane finalowe piwa w kolejności zdobytych miejsc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Gratulacje na lauretatów! Dagome - gratulacje, solidnie zapracowałeś na tego GC! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Szkoda że nie podali kto wszedł do finału i listy finałowej od pierwszego do ostatniego miejsca... Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janior Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Gratulacje ! Jak widać Polska chmielem stoi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutimar Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Gratulacje dla wszystkich nagrodzonych, ale szczególne dla GC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Gratulacje dla wszystkich nagrodzonych! Dagome, już mam ślinotok na myśl o Twoim Grand Championie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Gratulacje! Wiadomo jakie szkło będzie dodane i jaka pojemność plus parametry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Gratulacje dla wszystkich!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Super. Chyba mój ulubiony styl. Nie mogę się doczekać premiery. Wielkie gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 (edytowane) Tak, bogi już nawet wiadomo jaka etykieta będzie Edytowane 16 Czerwca 2013 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 No to zdradź, w końcu chyba już są projekty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadzik Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 (edytowane) Gratulacje! Wiadomo jakie szkło będzie dodane i jaka pojemność plus parametry? Też bym sobie życzył aby dzień po wynikach opracowali już etykietę, szkło oraz parametry przed warzeniem. Niestety póki co jak zawsze będzie to publikowane w czasie. Do grudnia daleko a projekt etykiety zazwyczaj jakoś tydzień przed premierą sie pojawiał. Edytowane 16 Czerwca 2013 przez Pietruś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 No to zdradź, w końcu chyba już są projekty? nie przesadzaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi