Skocz do zawartości

Fermentis Saflager W-34/70


Rekomendowane odpowiedzi

Czy miał ktoś z was problem z klarownością przy tych drożdżach? Do tej pory zrobiłem na nich 3 warki i za każdym razem piwka były idealnie klarowne. Przy ostatniej 4. warce, po 6 dniach CC, piwo jest wciąż delikatnie zamglone i kłaczki drożdży zawieszone są w piwie. Piwo fermentowało ~3tygodnie, potem tydzień w 15°C

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.